D-Air - Revolutionaire Parfumverspreider van Dior en Compoz Paris

De vakmanschap en de voortreffelijke geurkwaliteit van de Privé Collectie van Christian Dior bundelen hun krachten met de technologische expertise van het Franse bedrijf Compoz Paris om een uniek object te creëren: D-Air. Een designobject dat de kunst van het parfumeren thuis revolutioneert.

Een visionair design ontmoet de olfactorische excellentie van Dior. Omdat het parfumeren van je interieur een ongeëvenaard ritueel is, hebben de Privé Collectie en Compoz Paris een uitzonderlijk object ontwikkeld: de D-Air parfumverspreider.

Uitgerust met een uniek verspreidingssysteem, beschikt D-Air over een gepatenteerde droge luchtverspreidingstechnologie, zonder geurvervuiling, milieuvriendelijk en gezond.

Een ongekend technologisch object rond een verbonden, programmeerbare en didactische interface voor een meeslepende verspreiding zonder geurresten zodra het apparaat is losgekoppeld.

Nieuwe geurige momenten. Een object dat even mooi als visionair is, de D-Air diffuser biedt vijf geurhandtekeningen uit de toonaangevende geuren van de Privé Collectie van Christian Dior.

Zoals zoveel momenten gesigneerd door een zeldzame geurige sfeer, zijn Ambre Nuit, Thé Osmanthus, Figue Méditerranée, Jardin d'Orangers en Oud Supreme de vijf voorgestelde geuren, af te wisselen naar wens, de seizoenen en de situaties.

Zijn unieke design, zijn ingenieuze oplaadsysteem en zijn aanpasbare geurverspreiding maken het tot een onvergelijkbaar parfumobject, gemaakt in Frankrijk, resoluut Dior.

Dior X Compoz Paris: de ontmoeting van Dior parfums en high-tech design. Gedreven door dezelfde wens om een object te creëren dat zowel luxueus als uniek is, vond de ontmoeting tussen de Privé Collectie en het Franse bedrijf Compoz Paris plaats onder het teken van het voor de hand liggende.

Winnaars van de VivaTech LVMH prijs, erkend in de Franse tech scene en over de hele wereld, is Compoz Paris een toonaangevend jong Frans bedrijf dat nu exclusief verbonden is met het huis Dior.

Bekend om haar technologische excellentie gecombineerd met een Franse ambachtelijke handtekening, deelt Compoz Paris ook een gemeenschappelijke passie voor de meest kostbare natuurlijke grondstoffen met de Privé Collectie van Christian Dior.

Een waar manifest van schoonheid, vakmanschap en Frans vakmanschap, D-Air is een nieuw uitzonderlijk technologisch object ondertekend door de luxueuze en gestroomlijnde uitstraling van zijn contrasterende lijnen. Een object met een gedurfd design waarop het iconische Christian Dior bandje is aangebracht op een in Frankrijk gemaakt leer.

D-Air parfumverspreider geuren:

  • Ambre Nuit: Een betoverende geur die de mysterieuze schoonheid van de nacht weerspiegelt. Deze geur combineert de warmte van amber met de subtiele noten van roos, wat resulteert in een rijke, sensuele en verleidelijke geurervaring.

  • Thé Osmanthus: Deze geur is een eerbetoon aan de exotische Osmanthus bloem. Het combineert de zoete, fruitige aroma'svan de bloem met de rustgevende noten van thee, wat resulteert in een verfrissende en kalmerende geur.

  • Figue Méditerranée: Deze geur vangt de essentie van de Middellandse Zee met zijn rijke noten van vijgen. Het combineert de zoetheid van de vrucht met de aardse tonen van het Middellandse Zeegebied, wat resulteert in een warme, uitnodigende geur.

  • Jardin d'Orangers: Deze geur is een viering van de weelderige oranje tuinen van het Middellandse Zeegebied. Het combineert de zoete, citrusachtige aroma'svan sinaasappelbloesem met de groene, aardse tonen van de tuin, wat resulteert in een levendige en verkwikkende geur.

  • Oud Supreme: Deze geur is een eerbetoon aan de rijke, houtachtige aroma'svan Oud. Het combineert de diepe, harsachtige tonen van Oud met de warme, kruidige noten van het Oosten, wat resulteert in een krachtige, luxueuze geur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.