Hoe ruikt dat Coco Mademoiselle de Chanel?

Als we een lijst moesten kiezen met de meest luxueuze merken parfums voor vrouwen, zou Chanel zeker ja of ja moeten invoeren, aangezien ze niet alleen luxe in haar merk heeft, maar een stijl die gehecht is aan alle vrouwen die de voorkeur geven aan de het beste voor het gewone. In die zin is Coco Mademoiselle een perfect voorbeeld dat dit waar is. We hebben een parfum dat een aantal perfecte bloemen weet te vermengen in een aroma dat er vol van is, waarvan we de oranjebloesem, mimosa, jasmijn of zelfs patchouli als belangrijkste noten kunnen noemen.

Dus als je meer wilt weten over het aroma van dit opvallende en delicate parfum, aarzel dan niet om dit artikel verder te lezen.

Het is niet erg bekend dat er onder de beroemdste parfumeurs ter wereld een zekere rivaliteit bestaat die als doel heeft een zo groot mogelijk aantal behaalde prijzen te behalen, daarom wilden ze bij Chanel een winnend product hebben voor verder hun bekendheid en top-ego vergroten, in dit geval huurden ze Jacques Polge in om dit parfum te ontwerpen en het resultaat spreekt voor zich.
In het jaar 2001, dat werd beslist voor de officiële lancering, werden ook een aanzienlijk aantal prijzen toegekend voor verschillende parfums en natuurlijk bleek Coco Mademoiselle een van de belangrijkste kanshebbers van dat prijsseizoen waarin het een van de de belangrijkste, de FiFi Award Best National Advertising Campaign/TV 2008.

Hoewel het waar is dat het wat laat werd verkregen in vergelijking met het startjaar, is het niet voor niets dat deze award erin slaagt om veel innovatie te genereren voor parfumeurs om te bereiken de spijker met de sleutel en de promoties voor dit parfum lieten het zien en werd meer dan tien jaar geleden één met verschillende supermodellen in zijn tv-commercials en in de ontluikende sociale netwerken.

Laten we nu eens kijken naar de sensatie van het dragen van dit parfum, aangezien dit het eerste is dat je zult opmerken als je het gebruikt. We moeten anticiperen dat het een aroma is dat altijd veel vrijheid genereert voor zowel lichaam als geest, en een fundamentele reden heeft om in zijn olfactorische familie te zijn. Dit behoort tot de geurfamilie Oriental Floral for Women, die een van de meest bevrijdende ter wereld is op het gebied van geur en op het niveau van perceptie en algemene context. De geur van Coco Mademoiselle wordt verliefd juist vanwege het gevoel van onafhankelijkheid dat het geeft aan elke vrouw die het met zich meedraagt, waardoor ze heerlijke dagen in haar gezelschap creëert.

Aan de andere kant is het opmerkelijk dat dit parfum te allen tijde een unieke sfeer creëert die vrouwen uitnodigt om volledig deel te nemen aan hun eigen leven, altijd op hun gemak te wandelen en alle plaatsen te bezoeken die het beste bij hen passen. Daarom zul je gefascineerd zijn door wat dit bijzondere parfum voor jou in petto heeft.

Betovert met zijn aroma Als we de sterke essentie van dit parfum als referentie nemen, kunnen we zonder enige angst verzekeren dat Coco Mademoiselle een van die is die een vrouw altijd het meest boeit. De verklaring hiervoor is dat er een formatie van echt aantrekkelijke bloemen in zit, waarvan we kunnen zeggen dat ze fris en vol passie zijn, maar vooral heel vrouwelijk, heel gemakkelijk te herkennen voor elke vrouw van elke leeftijd.

De laatste heeft talloze vrouwen voortgebracht die dol zijn geworden op de geur en dat het de moeite waard is, zelfs als het de eerste keer is dat ze zowel een oriëntaals als een bloemig aroma op hun huid gebruiken, dus het zal veel waard zijn om een ​​parfum te hebben zoals dit met jou Zo'n geur heeft ook veel te maken met de liefde van een stel, door die passie die overloopt en die heerlijk komt om elke man die je wilt op de juiste manier te kunnen verleiden, of liever je partner nog meer te betoveren.

Het is belangrijk dat we alles bekijken wat te maken heeft met de geur Coco Mademoiselle, die, zoals we je vertelden, een absoluut bloemige sfeer heeft en vooral wordt aangevuld door vrijdenkende vrouwen die haar charmes willen gebruiken. Markeer eerst de tonen van sinaasappel, mandarijn, bergamot en oranjebloesem. In dit geval wordt de meest sexy kant van dit parfum getoond en ook de meest gedurfde, dus het heeft verschillende hints van citrusvruchten in zijn geur, dus het heeft een zekere Caraïbische sfeer en je zult het heerlijk vinden om je altijd fris te voelen overal.

Dit parfum heeft echter andere tonen zoals patchouli, witte musk, vanille, vetiver, Turkse roos, jasmijn, tonkaboon en opoponax. Het is in deze trend dat je alles terugziet wat te maken heeft met zijn meer bloemige lucht en waarmee hij een uitzonderlijk brede karakteristieke stempel heeft. De geur die deze tonen afgeven zal altijd vrij fris en zoet zijn, dankzij de vanille die zelfs op deze bloemen opvalt.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.