ARgENTUM Apothecary ontvangt nieuwe financiering van USHOPAL Group

ARgENTUM Apothecary, een toonaangevend luxe huidverzorgingsmerk uit Londen, heeft aangekondigd dat het een nieuwe financieringsronde heeft ontvangen van USHOPAL Group, een toonaangevende managementgroep voor luxemerken in China. Dankzij deze kapitaalinjectie zal ARgENTUM zijn positie in Azië verder versterken en uitbouwen via de eigen luxe winkelketen van USHOPAL, Bonnie&Clyde. Het merk is opgericht in 2011 door Joy Isaacs en is bekend om zijn wereldwijd gepatenteerde formule die is gebaseerd op het werk van Nobelprijswinnende wetenschappers.

ARgENTUM Apothecary heeft een gepatenteerde fusie van twee essentiële ingrediënten ontwikkeld, Silver Hydrosol & DNA HP, na vele jaren van onderzoek op het gebied van dermo-cosmetica. Het resultaat is een reeks natuurlijke, super hydraterende producten die fijne lijntjes, rimpels en de algehele textuur van de huid verbeteren. Het merk combineert wetenschap met poëzie en symboliek door middel van hun 12 archetypen, geïnspireerd door de Chinese filosofie van yin-yang, om schoonheid door balans te inspireren.

USHOPAL Group is een toonaangevende managementgroep voor luxemerken in China en werkt samen met de volgende generatie luxemerken op het gebied van schoonheid en wellness. Het bedrijf is eigenaar van de toonaangevende luxe multi-brand beauty retailer Bonnie&Clyde, gevestigd in de beste warenhuizen in heel China. USHOPAL werkt met merken die exclusief worden verkocht in high-end winkels zoals Harrods uit Londen, Le Bon Marché uit Parijs en Neiman Marcus uit New York. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat het €100 miljoen heeft opgehaald in een financieringsronde met FountainVest en Cathay Capital om de uitbreiding van de portefeuille in China en de Azië-Pacific te ondersteunen.

Oprichter en CEO Joy Isaacs van ARgENTUM Apothecary is verheugd over de samenwerking met USHOPAL Group en de groei van het merk in China en de wereld: 'We hebben altijd een sterke band met China gehad en we hebben de afgelopen jaren een ongelooflijke merkgroei gezien. Als een van de toonaangevende merkenbeheergroepen in China geloven we dat het smeden van dit partnerschap de toekomst van ARgENTUM in Azië en de wereld zal versterken.' Met deze nieuwe financiering zal ARgENTUM Apothecary zijn positie als een van de snelst groeiende luxe huidverzorgingsmerken in de wereld versterken en uitbreiden.

ARgENTUM Apothecary heeft een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa, en de samenwerking met USHOPAL Group zal het merk helpen om uit te breiden naar nieuwe markten in Azië. China is een belangrijke groeimarkt voor luxemerken, en USHOPAL Group heeft een sterke positie in de Chinese markt met de winkelketen Bonnie&Clyde. Deze samenwerking zal ARgENTUM Apothecary toegang geven tot een nieuw publiek van Chinese consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

USHOPAL Group heeft een uitgebreide ervaring in het ondersteunen van opkomende luxemerken in China, en heeft samengewerkt met succesvolle merken zoals Chantecaille, Natura Bisse en Juliette has a gun. Door deze financiering zal ARgENTUM Apothecary kunnen profiteren van de expertise en ervaring van USHOPAL Group om zijn merk te ontwikkelen en uit te breiden in Azië en de wereld.

Naast de innovatieve formules en hoogwaardige ingrediënten is ARgENTUM Apothecary ook milieubewust. Het merk maakt gebruik van duurzame en recyclebare verpakkingen en houdt zich aan de hoogste normen van duurzaamheid en ethiek in zijn productieproces. Het merk zet zich ook in voor goede doelen en ondersteunt projecten die gericht zijn op het behoud van het milieu en het welzijn van de gemeenschap.

De nieuwe financieringsronde van USHOPAL Group zal ARgENTUM Apothecary helpen om zijn missie voort te zetten om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te leveren die niet alleen de huid verbeteren, maar ook het milieu en de gemeenschap ondersteunen. Door zijn samenwerking met USHOPAL Group zal het merk zijn aanwezigheid in de Chinese markt versterken en uitbreiden, en zijn positie als een van de meest opwindende en veelbelovende luxe huidverzorgingsmerken ter wereld verder versterken.

Meer over ARgENTUM Apothecary

ARgENTUM Apothecary is niet alleen bekend om zijn innovatieve en effectieve huidverzorgingsproducten, maar ook om zijn unieke benadering van schoonheid. Het merk combineert wetenschap met poëzie en symboliek door middel van hun 12 archetypen, geïnspireerd door de Chinese filosofie van yin-yang, om schoonheid door balans te inspireren. Elk archetype staat voor een andere eigenschap of kwaliteit, zoals passie, moed of wijsheid, en het merk moedigt zijn klanten aan om hun innerlijke schoonheid te ontdekken door middel van deze symboliek.

ARgENTUM Apothecary is opgericht in 2011 door Joy Isaacs, die een achtergrond heeft in biomedische wetenschappen en zich richtte op het creëren van innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsproducten. Het merk heeft talrijke prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn producten en heeft een trouwe aanhang van klanten over de hele wereld.

Het merk heeft ook samengewerkt met diverse beroemdheden, waaronder de actrice Sienna Miller, die ARgENTUM Apothecary'sLa Lotion Infinie prees als haar favoriete huidverzorgingsproduct. Andere beroemdheden die fan zijn van het merk zijn onder meer Victoria Beckham, Uma Thurman en Kate Moss.

ARgENTUM Apothecary heeft zichzelf gepositioneerd als een van de meest exclusieve en innovatieve luxe huidverzorgingsmerken ter wereld, met een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa.

ARgENTUM Apothecary is een bekroond luxe huidverzorgingsmerk uit Londen dat wereldwijd gepatenteerde formules gebruikt om fijne lijntjes, rimpels en de algehele textuur van de huid te verbeteren. Het merk gebruikt een unieke fusie van twee essentiële ingrediënten: Silver Hydrosol & DNA HP. Na jaren van onderzoek op het gebied van dermo-cosmetica heeft ARgENTUM Apothecary een reeks producten ontwikkeld die de tijdloze kracht van zilver uitstralen en zijn geïnspireerd door de Chinese filosofie van yin-yang.

De productlijn van ARgENTUM Apothecary bestaat uit een natuurlijke, super hydraterende reeks producten die fijne lijntjes, rimpels en de algehele textuur van de huid verbeteren. De reeks omvat de volgende producten:

  • La Lotion Infinie: een lichtgewicht, niet-vette crème die de huid diep hydrateert en verzacht. Prijs: €165.
  • Le Savon Lune: een zacht reinigende zeep die de huid reinigt en hydrateert zonder deze uit te drogen. Prijs: €40.
  • l'Étoile Infinie: een voedende gezichts- en lichaamsolie die de huid verzacht en hydrateert. Prijs: €128.
  • Apothecary Brush: een zachte gezichtsborstel die zachtjes exfolieert en de huid voorbereidt op de toepassing van andere producten. Prijs: €80.


ARgENTUM Apothecary streeft ernaar om niet alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten te leveren, maar ook om duurzaam en milieubewust te zijn. Het merk maakt gebruik van recyclebare en duurzame verpakkingen en houdt zich aan de hoogste normen van duurzaamheid en ethiek in zijn productieproces. Het merk zet zich ook in voor goede doelen en ondersteunt projecten die gericht zijn op het behoud van het milieu en het welzijn van de gemeenschap.

De prijzen van ARgENTUM Apothecary-producten liggen in het hogere segment van de huidverzorgingsmarkt. Het merk richt zich op de luxe huidverzorgingsmarkt en is gepositioneerd als een van de meest exclusieve en innovatieve merken ter wereld. De producten zijn verkrijgbaar in geselecteerde high-end warenhuizen en boetieks over de hele wereld, evenals op de officiële website van het merk.

Meer over USHOPAL Group

USHOPAL Group is een toonaangevende managementgroep voor luxemerken in China, die samenwerkt met opkomende merken op het gebied van schoonheid en wellness. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft een sterke positie opgebouwd in de Chinese markt voor luxe- en schoonheidsproducten. USHOPAL heeft verschillende bekende merken onder zijn hoede, waaronder Chantecaille, Natura Bisse en Juliette has a gun.

Het bedrijf is ook eigenaar van de luxueuze winkelketen Bonnie&Clyde, die beschikt over winkels in de beste warenhuizen in heel China en exclusieve merken verkoopt, zoals Harrods uit Londen, Le Bon Marché uit Parijs en Neiman Marcus uit New York.

USHOPAL Group heeft een sterke focus op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven genomen om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te bevorderen, zoals het gebruik van duurzame en recyclebare materialen in hun verpakkingen en het ondersteunen van goede doelen en projecten die gericht zijn op het behoud van het milieu.

De recente financieringsronde van €100 miljoen met FountainVest en Cathay Capital zal USHOPAL Group helpen om zijn portefeuille uit te breiden en zijn aanwezigheid in China en Azië-Pacific te versterken. De samenwerking met ARgENTUM Apothecary is een belangrijke stap voor USHOPAL om zijn positie als een toonaangevende managementgroep voor luxemerken in China verder te versterken en zijn klanten een breder scala aan exclusieve huidverzorgingsproducten te bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website