Dior lanceert stijlvolle sportkledinglijn in samenwerking met Technogym

Dior maakt een grootse comeback met extravagante accessoires en slaat nu de handen ineen met Technogym om een designer trainingskledingcollectie op de markt te brengen. Deze samenwerking volgt op eerdere populaire items zoals de monogram waterfles. Om de lancering van de Dior Vibe-sportkledinglijn te vieren, heeft het modehuis het Italiaanse bedrijf gevraagd om een loopband, halterbank en gymbal te ontwerpen, voorzien van het iconische logo.

De Christian Dior-branding is ook prominent aanwezig op de high-end gewichten en dumbells van Technogym, die als onderdeel van de volledige set worden aangeboden. Het design wordt geaccentueerd door een handtekening met vijf strepen van Dior. Deze limited-edition collectie borduurt voort op Maria Grazia Chiuri'sCruise 2022-collectie, waarin diverse activewear-ontwerpen waren opgenomen.

Op de catwalk schitterden modellen in sportieve outfits, met onder andere leggings en sportbeha s. De volledige Technogym x Dior-collectie zal in januari 2022 beschikbaar zijn, en belooft een nieuwe standaard te zetten voor luxe sportkleding en -accessoires.

De samenwerking tussen Dior en Technogym tilt luxe sportkleding en accessoires naar een hoger niveau. Naast de eerder genoemde loopband, halterbank en gymbal, omvat de exclusieve collectie ook stijlvolle en functionele kledingstukken, zoals trainingsjacks, shorts en tanktops. De ontwerpen combineren de kenmerkende elegantie van Dior met de technische expertise van Technogym, waardoor sporters kunnen genieten van zowel comfort als stijl.

De materialen die in deze collectie worden gebruikt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden optimale prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit. De stoffen zijn ademend, lichtgewicht en sneldrogend, perfect voor intensieve trainingssessies en alledaagse activiteiten. Ook aan de kleinste details is gedacht, zoals reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid tijdens avondlijke hardloopsessies.

De Technogym x Dior-collectie richt zich niet alleen op vrouwen, maar omvat ook stijlvolle sportkleding en accessoires voor mannen. Denk aan sportieve polo s, trainingsbroeken en hoodies met de iconische Dior-branding en de vijf strepen handtekening.

Deze unieke samenwerking tussen Dior en Technogym heeft als doel om sporters te inspireren om hun sportieve ambities na te streven zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. De collectie is niet alleen een toonbeeld van luxe en exclusiviteit, maar dient ook als een herinnering aan het belang van een actieve en gezonde levensstijl. Met de Technogym x Dior-collectie is het mogelijk om in stijl te sporten en te genieten van de hoogste kwaliteit sportkleding en -accessoires op de markt.

Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983 door Nerio Alessandri, is een Italiaanse onderneming die zich toelegt op het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige fitnessapparatuur en -oplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen en is uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van fitness- en wellnessproducten.

Technogym biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder cardio-apparatuur, krachttrainingstoestellen, functionele trainingsapparatuur, groepslessen en digitale oplossingen voor zowel particulieren als professionele sportscholen. Het bedrijf richt zich op het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl door middel van zijn geavanceerde technologie en aandacht voor detail.

De apparatuur van Technogym wordt wereldwijd gebruikt in tal van omgevingen, zoals sportscholen, hotels, bedrijfsfitnesscentra, revalidatiecentra en privéwoningen. Technogym staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de fitnessindustrie.

Naast het aanbieden van hoogwaardige fitnessapparatuur, is Technogym ook betrokken bij onderzoek en ontwikkeling op het gebied van sport en wellness. Het bedrijf werkt samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en medische centra om nieuwe oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere samenleving.

Technogym heeft in de loop der jaren diverse prestigieuze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn innovaties en ontwerpen. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld door middel van toonaangevende producten en technologieën. De samenwerking met Dior is een voorbeeld van hoe Technogym zijn expertise en stijl combineert met de wereld van mode en luxe.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website