Chopard onthult exclusieve parfumcollectie ter ere van het Filmfestival van Cannes

Chopard, wereldberoemd om zijn schitterende sieraden en uitzonderlijke horloges, betrad dit jaar de markt voor exclusieve parfums. Tijdens het Filmfestival van Cannes vierde het Zwitserse merk de 70ste verjaardag van het iconische evenement door een prachtige parfumcollectie te lanceren, geïnspireerd op succesvolle acteurs en actrices.

De collectie bestaat uit vier nieuwe geuren die de schoonheid en exclusiviteit van Chopard's unieke sieraden weerspiegelen. De flesjes zijn voorzien van vergulde doppen die doen denken aan gepolijste mini-sokkels, en het beeld van de Palm d'Or siert elke geurverpakking.

Chopard werkte samen met het Zwitserse bedrijf Firmenich om deze bijzondere geuren te creëren. Nathalie Lorson en Alberto Morillas, twee gerenommeerde parfumeurs, hebben de volgende geuren ontworpen:

  • Magnolia Au Vetiver du Haiti
  • Vetiver Haiti Au The Vert
  • Vanille de Madagascar
  • Neroli a la Cardamome du Guatemala


De geuren Vetiver d'Haiti Au The Vert en Neroli a la Cardamome du Guatemala zijn bijzonder opmerkelijk, hoewel ze zeer verschillend zijn. Vetiver d'Haiti Au The Vert heeft een subtiele en frisse start met een stoffige afdronk, terwijl Neroli a la Cardamome du Guatemala een bloemige en groene geur is, met een prachtige combinatie van sinaasappelboombloemen. Beide geuren prikkelen de zintuigen op een zeer aangename manier.

De exclusieve parfumcollectie van Chopard is een eerbetoon aan de wereld van film en glamour, en weerspiegelt de rijke geschiedenis en het erfgoed van het merk in de luxe-industrie. Elk van de vier geuren biedt een unieke ervaring en is zorgvuldig samengesteld met behulp van de beste ingrediënten van over de hele wereld:

  • Magnolia Au Vetiver du Haiti: Deze geur combineert de elegante magnoliabloesem met de aardse en houtachtige tonen van Haïtiaanse vetiver, wat resulteert in een verfijnde en sensuele geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

  • Vetiver Haiti Au The Vert: Met een basis van Haïtiaanse vetiver en een hart van groene thee, biedt deze geur een verkwikkende en verfrissende ervaring. De subtiele houtachtige en groene tonen zijn ideaal voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.

  • Vanille de Madagascar: Deze geur is geïnspireerd op de rijke en verleidelijke vanille uit Madagascar. De zoete en warme tonen zijn perfect voor liefhebbers van oriëntaalse en gourmand geuren.

  • Neroli a la Cardamome du Guatemala: Een prachtige combinatie van bloemige en kruidige tonen, deze geur mengt het frisse aroma van sinaasappelboombloemen met de pittige geur van Guatemalteekse kardemom. Het resultaat is een unieke en verleidelijke geur die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken.


Deze collectie belichaamt de luxe en verfijning waar Chopard bekend om staat en biedt een uitgebreid scala aan geuren die geschikt zijn voor verschillende persoonlijkheden en gelegenheden. Het is een prachtige toevoeging aan het assortiment van het merk en een waardig eerbetoon aan de glamour en prestige van het Filmfestival van Cannes.