Een Bulgari-trilogie voegt zich bij de Le Gemme Reali-collectie

Een Bulgari-trilogie voegt zich bij de Le Gemme Reali-collectie

Als er één ding is waar Bulgari bekend om staat, dan is het wel voor het bedenken van buitengewone creaties in de vorm van sieraden, horloges, accessoires en op maat gemaakte geuren. Daarom staan we elke keer dat we worden geconfronteerd met een van de nieuwste creaties van het merk vol ontzag en opwinding, wachtend op meer details. Prachtig en perfect gemengd, bereiken de olfactorische plagen van het bedrijf perfectie met de magische Le Gemme-collectie.

De geuren Masculine, Orientali en Imperiali maakten al deel uit van deze betoverende collectie, maar het Italiaanse merk heeft zojuist een trilogie van geuren aan deze lijn toegevoegd, genaamd Le Gemme Reali en geïnspireerd op saffieren, smaragden en robijnen. Gemaakt door meesterparfumeur Alberto Morillas, en met luxe ingrediënten en intense kleuren zoals saffierblauw, smaragdgroen en robijnrood, Nylaia, Veridia en Rubinia zijn de nieuwe parfums van Le Gemme Reali.

Ze zijn allemaal geïnspireerd door de manier waarop Bulgari deze kostbare edelstenen snijdt en polijst, met speciale mixen van zeldzame ingrediënten die ze unieke geuren maken. Nylaia is speciaal ontworpen om het land van Kasjmir te eren, dankzij extracten van blauwe iris, jasmijn sambac en witte muskustonen.

Veridia doet ons denken aan de Byzantijnse keizerlijke tuinen, met verleidelijke tonen van bourbon vanille, patchouli en galbanum, terwijl de Rubinia-geur een perfecte oosterse combinatie is, met mandarijn- en tonkabonen vermengd met sandelhout en copaiba.