Bulgari s betoverende Le Gemme Reali collectie is een eerbetoon aan saffieren - smaragden en robijnen

Bulgari, wereldberoemd om zijn buitengewone sieraden, horloges, accessoires en op maat gemaakte geuren, weet altijd te verbazen met zijn nieuwste creaties. De Le Gemme-collectie is hierop geen uitzondering, met een scala aan prachtige geuren geïnspireerd door de magie van edelstenen.

De Le Gemme Reali trilogie is een verfijnde uitbreiding van de bestaande collectie, die al de Masculine, Orientali en Imperiali geuren omvat. Deze nieuwe toevoeging is geïnspireerd door saffieren, smaragden en robijnen, en bestaat uit de parfums Nylaia, Veridia en Rubinia, vakkundig samengesteld door meesterparfumeur Alberto Morillas.

 • Nylaia: Geïnspireerd door het land van Kasjmir en saffierblauwe tinten, combineert dit parfum de elegantie van blauwe iris met de verleidelijke geur van jasmijn sambac en de zachtheid van witte muskus.
 • Veridia: Een eerbetoon aan smaragdgroen en de Byzantijnse keizerlijke tuinen, dit parfum is een verkwikkende mix van bourbon vanille, aardse patchouli en het harsachtige aroma van galbanum.
 • Rubinia: Geïnspireerd door de dieprode tinten van robijnen, biedt dit parfum een oosterse combinatie van sprankelende mandarijn, romige tonkaboon, warm sandelhout en rustgevende copaiba.


Deze nieuwe geuren weerspiegelen de kunst van het snijden en polijsten van kostbare edelstenen waar Bulgari bekend om staat. De zeldzame en luxe ingrediënten zorgen voor unieke en verfijnde geuren die de drager betoveren en verleiden. De Le Gemme Reali collectie is een prachtige aanvulling op het indrukwekkende aanbod van Bulgari en een waar eerbetoon aan de schoonheid van edelstenen.

De Le Gemme Reali-collectie van Bulgari is niet alleen een eerbetoon aan de schoonheid van edelstenen, maar ook een weerspiegeling van de rijke geschiedenis en het vakmanschap van het merk. De verpakking van deze bijzondere geuren is net zo luxueus en elegant als de geuren zelf, met flacons die de intense kleuren van saffieren, smaragden en robijnen weerspiegelen. Elk flesje is een kunstwerk op zich, met een verfijnd ontwerp dat de essentie van Bulgari'sesthetiek belichaamt.

Bovendien is de Le Gemme Reali-collectie een prachtig voorbeeld van Bulgari'stoewijding aan duurzaamheid en ethische sourcing. Het merk zet zich in om verantwoordelijke en milieuvriendelijke methoden te gebruiken bij het verkrijgen van de ingrediënten die nodig zijn voor deze verfijnde geuren. Zo worden de natuurlijke grondstoffen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en traceerbaarheid, en wordt er samengewerkt met lokale gemeenschappen om eerlijke en ethische handelspraktijken te waarborgen.

De Le Gemme Reali-collectie is meer dan alleen een verzameling luxueuze geuren; het is een viering van de passie, het vakmanschap en de innovatie die Bulgari al generaties lang kenmerken. Of u nu kiest voor de verleidelijke Nylaia, de verkwikkende Veridia of de betoverende Rubinia, de Le Gemme Reali-geuren zullen u ongetwijfeld onderdompelen in een wereld van luxe en verfijning die synoniem is aan het prestigieuze merk Bulgari.

Le Gemme Reali-collectie

De Le Gemme Reali-collectie van Bulgari bestaat uit drie unieke en luxueuze geuren, elk geïnspireerd op een kostbare edelsteen en de bijbehorende kleur:

 1. Nylaia:

  • Geïnspireerd door saffieren en het land van Kasjmir
  • Kleur: saffierblauw
  • Belangrijkste ingrediënten: blauwe iris, jasmijn sambac, witte muskus
  • Sfeer: elegant, verfijnd en betoverend
 2. Veridia:

  • Geïnspireerd door smaragden en de Byzantijnse keizerlijke tuinen
  • Kleur: smaragdgroen
  • Belangrijkste ingrediënten: bourbon vanille, patchouli, galbanum
  • Sfeer: verleidelijk, exotisch en mysterieus
 3. Rubinia:

  • Geïnspireerd door robijnen en de rijkdom van oosterse culturen
  • Kleur: robijnrood
  • Belangrijkste ingrediënten: mandarijn, tonkaboon, sandelhout, copaiba
  • Sfeer: warm, sensueel en verkwikkend


De Le Gemme Reali-collectie weerspiegelt Bulgari'spassie voor vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Elke geur is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en prachtig gepresenteerd in luxueuze flacons die de kleuren van de edelstenen weerspiegelen. Met hun unieke combinaties van zeldzame ingrediënten en verfijnde geurprofielen zijn de Le Gemme Reali-geuren de perfecte keuze voor liefhebbers van luxe en verfijning.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.