10 luxe oliën tegen cellulitis

Cellulitis is een probleem dat wordt weerspiegeld bij vrouwen van alle leeftijden, en kan zowel bij jonge meisjes in de volle puberteit als bij veertigplussers worden opgemerkt, niemand ontsnapt eraan als ze niet de juiste gezondheidsmaatregelen nemen. Een uitgebalanceerd dieet en constante lichaamsbeweging zijn de twee beste tips, maar de kracht van cosmetica wordt in dit opzicht vaak buiten het debat gelaten en nog meer als we het hebben over essentiële oliën. Deze met het constante gebruik van verschillende vormen, zoals toepassing op de huid of in aromatherapie, kunnen geleidelijk ontstekingen stoppen en weefsels in slechte conditie herstellen.

Als u uw uiterlijk wilt verbeteren en uw huid wilt laten zien zoals deze is, lees dan zeker De 10 beste essentiële oliën tegen cellulitis, een artikel dat exclusief is gewijd aan de directe analyse van de beste van deze oliën, zodat u er rekening mee houdt alvorens een product te kopen tegen deze huidziekte. Wacht dus niet langer en laat cellulitis je niet overnemen.

Eherische olie van Grapefruit

We beginnen deze lijst met de beste essentiële oliën tegen cellulitis met etherische olie van grapefruit, een van de meest aanbevolen door experts wereldwijd voor een aantal zeer bevredigende huidvoordelen.

Het valt op omdat het gewichtstoename bestrijdt, letterlijk als je het regelmatig gebruikt, verlies je merkbaar gewicht en dat blokkeert al enorm de mogelijkheid van cellulitis. Aan de andere kant houdt het ook de bloedsuikerspiegel goed gereguleerd, evenals het verlangen om het overdag en 's nachts te eten.

Deze etherische olie van grapefruit kan direct op de huid worden aangebracht, omdat het zeer heilzaam is om door middel van massage te gebruiken. Het is perfect voor de behandeling van deze ziekte, zelfs door adipogenese tot een minimum te beperken, wat de oorzaak is van al het vet dat later cellulitis wordt. Om al deze redenen, naast een heerlijk aroma van tropisch fruit, is deze essentiële olie de eerste die wordt aanbevolen om dit probleem te behandelen.

Etherische olie van Lavendel

Essentiële olie van lavendelLavendel essentiële olie is een ja of ja als we het hebben over essentiële oliën tegen cellulitis, omdat het vele toepassingen kent en ook een van de meest aromatische is, het is fantastisch tegen alle soorten vet die zich ophopen rond de huid.

Als we naar deze essentiële olie kijken, kunnen we zien dat het uitzonderlijke eigenschappen heeft voor allerlei huidproblemen, zoals brandwonden en cellulitis, dus het is handig om het bij de hand te hebben, zelfs als u er geen last van heeft. Dankzij het feit dat het een van zijn beste voordelen heeft, namelijk de bevordering van de groei van nieuwe cellen, zal de huid in korte tijd geen last meer hebben van cellulitis en integendeel, je zult in staat zijn om een ​​perfect gladde en schone huid te zien , terwijl die vol cellulitis voor altijd zal zijn verdwenen.

Het verjongende effect is ook een ander opmerkelijk aspect, omdat het niet alleen cellulitis verwijdert, maar de huid ook weer die jeugdige en zeer gladde uitstraling geeft.

Essentiële olie van mandarijn

Essentiële olie van mandarijn is een van de meest complete die we in dit artikel kunnen zien, omdat het niet bedoeld is om te repareren wat aan de buitenkant is, in feite is wat aan de binnenkant zit een van de fundamentele pijlers van het constante gebruik van zo'n olie heerlijk als reparateur.

De mandarijn, met hoge doses vitamine C van binnen, heeft de luxe om cellulitis van de huid te verwijderen door het rechtstreeks op de huid aan te brengen, dit is buitengewoon natuurlijk en zelfs bij aromatherapie zal het dienen om de huid binnen te dringen. deze twee vormen zorgen we ervoor dat het zowel in de huid als in het lichaam doordringt.

De hydratatie van essentiële olie van mandarijn is diep en daar geeft het de huid dat gladde effect en met een geschikte kleur die alleen citrusvruchten aan de huid kunnen geven. Laten we in ieder geval niet weglaten dat het dankzij zo'n tropisch aroma vooral van pas komt als het warme dagen zijn en je een soort crème-parfum wilt dragen.

Essentiële olie van denneboom

Een andere die meestal van binnenuit werkt en de resultaten vervolgens aan de buitenkant blootlegt, is de beroemde essentiële olie van cipres, die zo'n diepgaande manier van werken heeft dat je geen twijfel zult hebben over zijn werk.

Cypress staat algemeen bekend als een essentiële olie die de bloedcirculatie in de huid bevordert, wat een van de oorzaken van cellulitis is. Dankzij deze constante stimulatie op de huid wordt de bloedstroom geactiveerd, waardoor cellulitis zijn plaats op de huid verliest. Omdat het antiseptische eigenschappen heeft, regenereert het bovendien snel de dode huid en beheert het een heerlijke en zeer schone geur tijdens het gebruik.

Voor de toepassing is het voldoende om de huid zachtjes te masseren, omdat het ook kan worden gebruikt met aromatherapie, waardoor duidelijk wordt dat een van de twee vormen verschillende delen van het lichaam zal stimuleren, omdat de ene handiger is dan de andere, cellulitis aan de buitenkant en reiniging van het lichaam zelf aan de binnenkant.

Salie etherische olie

Salie is een van de meest gebruikte planten om cellulitis gemakkelijk te behandelen omdat het ook de effecten op andere delen van het lichaam versterkt en dat maakt een olie zo compleet mogelijk, in dit geval gaan we het proberen. Het gebruik van etherische olie van salie bereikt in de eerste plaats de kracht om de gebieden waar cellulitis aanwezig is te kalmeren en te ontspannen, omdat het de huid zal voorzien van de desinflammatie die het zozeer zoekt om het uiterlijk van cellulitis minder opvallend te maken. Dat we aan de ene kant aan de andere kant de stress moeten elimineren die de huid in de loop van de tijd lijdt om cellulitis te produceren en dat zal het beter bestand maken tegen schadelijke klimaten zoals de zon.

Ook door deze salieolie op de huid te gebruiken, zal het zijn gladheid en zachtheid terugkrijgen, waarvan we weten dat beide verloren gaan wanneer cellulitis verschijnt. De beste methode om het aan te brengen is met een deskundige masseur en om de bloedcirculatie in de huid goed te reactiveren.

Rozemarijn etherische olie

Binnen de hele set essentiële oliën die we hebben, is rozemarijn een van de meest bekende en productieve mogelijke voor een aantal opmerkelijke aspecten die het tot een van de favorieten maken. Wat in het begin zoveel fascinatie veroorzaakte voor het gebruik van rozemarijn op de huid, is dat het allerlei gifstoffen verwijdert die zich in de loop der jaren in de huid ophopen. Deze staat direct in verbinding met de bloedsomloop zelf zodat het vet niet onnodig aan de huid blijft zitten. Een grote toegevoegde waarde van essentiële olie van rozemarijn is dat het vetophopingen verwijdert die zich ophopen en dat in een notendop betekent dat cellulitis volledig van de huid zal verdwijnen.

Een andere goede reden om het te gebruiken als er cellulitis is, is dat het de huid de natuurlijke kleur teruggeeft die verloren gaat als er cellulitis is en het vecht tegen het beroemde sinaasappelschilsyndroom, dat wil zeggen dat cellulitis de kern van de dermis al volledig heeft aangeraakt. tevoorschijn komen.

Essentiële olie van zoete venkel

Wanneer toegepast in de vorm van etherische olie, levert zoete venkel verwoestende resultaten op tegen het verschijnen van cellulitis op de huid, in dit geval bestrijdt het vanaf de wortel elk probleem dat u ziet dat verband houdt met deze cellulitis en u zult zien hoe. Essentiële olie van zoete venkel slaagt erin een perfecte balans in de huid tot stand te brengen, dat en door hormonen snel en natuurlijk in balans te brengen, alles wat met celproductie te maken heeft productief zal zijn en met zeer goede esthetische resultaten.

Het aroma, dat zowel zoet als enigszins tropisch is, is perfect, zodat ze heerlijk en zeer comfortabel aanvoelen bij dagelijks gebruik zonder na te denken over het probleem van sterke aroma's. Als je het op een krachtigere manier wilt gebruiken, je kunt het mengen met andere soorten essentiële oliën zoals geranium of het aanbrengen op de moisturizer die voor de huid wordt gebruikt, het resultaat zal in ieder geval net zo sterk zijn.

Patchouli etherische olie

Patchouli helpt tegen cellulitis, dat is geen mythe, het is een realiteit die zowel specialisten als mensen die het zelf mee naar huis nemen weten. Als extract van een ander element van de zomer, voorziet het de huid van een zeer hoge hoeveelheid vitamines en mineralen, zodat het geen schande meer is om de straat op te gaan om de huid te laten zien.

Patchouli op zichzelf is verantwoordelijk voor het ontlasten en verbeteren van de huidcirculatie, twee van de meest aanbevolen toepassingen voor de huid zelf om een ​​andere weg in te slaan.
Patchouli houdt echter niet op bij decongestie, het is een perfecte drainer voor de huid om overtollig vocht af te voeren en is in zijn natuurlijke staat te zien, zowel in het gewicht van de persoon als ook in de gladheid van de huid.

Het wordt meestal aanbevolen, vooral wanneer cellulitis de benen heeft aangeraakt en de aanwezige vitamine A en C alle kwaad in dit uitgestrekte deel van het menselijk lichaam sterk zullen bestrijden.

Etherische olie van Geranium

Geranium etherische olieEen van de meest gevraagde door alle meisjes die last hebben van cellulitis, geranium etherische olie is altijd de beste voor een strakke en verstevigende huid, het voedt elke laatste centimeter om te genieten van stevigheid.

Het heeft anti-cellulitis eigenschappen, waaronder het vermogen om de huid geleidelijk te verstevigen totdat wordt waargenomen dat deze niet langer last heeft van lichtheid of zachtheid. Deze essentiële olie deelt met andere oliën de eigenschap om alle soorten hormonen in balans te brengen, wat van toegevoegde waarde is voor de aanmaak van de juiste voor de huid.
Door het vet in de huid in evenwicht te brengen, is ook alles wat met de weefsels te maken heeft in evenwicht en daarom zal elke nieuwe cel van het gebruik hiervan bijzonder vrij zijn en overal uitstekend worden gereinigd.

Essentiële olie van pepermunt

Gewaardeerd door iedereen die last heeft van huidproblemen en door degenen die een verfrissend aroma op hun huid willen, is essentiële olie van pepermunt een van de beste tegen cellulitis en we zullen uitleggen waarom. Dankzij het feit dat het niet toestaat dat vloeistoffen in de huid worden vastgehouden, verwijdert deze olie de afzettingen met een teveel hiervan in de huid en op deze manier herstelt het zijn natuurlijke vorm en ziet het er niet gezwollen uit.

Wanneer het wordt aangebracht op een bepaald gebied met cellulitis, heeft het de luxe om het zijn heerlijke aroma te geven, de bloedsomloop te activeren en de lymfatische risico's die het kan lijden te verminderen.

Het is zo natuurlijk dat het wordt aangebracht op een huid met cellulitis, niet slecht omdat dat effect van extreme frisheid heerlijk is om het te kalmeren. Jezelf beperken tot etherische olie van geranium is een vergissing, omdat het gemakkelijk kan worden gemengd met andere oliën zoals rozemarijn en kan worden aangebracht op een door cellulitis beschadigde huid.

Een huidprobleem zoals cellulitis heeft altijd een oplossing en met deze oliën heb je het kunnen verifiëren door een aantal fantastische eigenschappen te lezen en die je in staat stellen om binnen enkele dagen een diep herstel te krijgen, dus gebruik ze en wacht niet langer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.