Dit zijn 7 goede parfums om te overwegen voor je baby

Geuren hebben een zeer belangrijk effect op de psyche en emoties van mensen. Deze kunnen de gemoedstoestand positief of negatief beïnvloeden, omdat ze worden geassocieerd met de uitwerking van herinneringen en fungeren als triggers van specifieke emoties die verband houden met de individuele ervaring of geschiedenis.

Dit proces wordt geactiveerd in de vroege kinderjaren wanneer, op een bepaalde manier, een totaal onbekende wereld voor het kind opengaat, al deze nieuwe ervaringen hun ontwikkelende zintuigen overtreffen en gevoelens van plezier of ongenoegen genereren, die zullen worden geassocieerd met de prikkels van buitenaf.

Baby Tous de Tous

Deze geur van de Floral-Fruity-familie, gelanceerd door het huis Tous in 2007, is absoluut toegewijd aan bruikbaarheid en goede smaak. De topnoten zijn mandarijn, neroli en bergamot, gebouwd op een hart van fruit en bloemen zoals peer en roos, en een basis van cederhout, petit gran en musk.

De voortreffelijke ingrediënten geven het een super veelzijdig karakter waardoor het perfect versheid en zoetheid in zijn aroma combineert. Bovendien heeft het een zachte sillage, geschikt voor jongens en meisjes, op elk moment van de dag (zelfs voor het slapengaan) en alle seizoenen van het jaar.

Het wordt geleverd in een presentatie van 100 ml, ontworpen in de vorm van een teddybeer, een kenmerkend kenmerk van het merk. Evenzo heeft het een verstuiver die matige druk vereist, die dient als veiligheidsmaatregel, en een plastic dop met een zacht aanvoelende stoffen dop.

Bovendien wordt er een supplement meegeleverd met het verhaal van de routine van de teddybeer bij het ontwaken en voor het slapengaan, wat ideaal is om de kleine te vermaken, hem kennis te laten maken met lezen en om door te gaan met het vormen van emotionele banden.

Petits et Mamans de Bvlgari

Omdat Bvlgari al lang het belang inzag van het creëren van emotionele banden met onvergetelijke aroma s, lanceerde het dit parfum in 1997, ontworpen om door zowel de baby als de moeder te worden gedragen. Met de gebruikelijke luxe en onderscheid die het merk kenmerken, is deze geur uit de Floral-Powdered olfactorische familie ideaal om het gevoel van veiligheid, contact en medeplichtigheid te allen tijde te behouden. De voortreffelijke combinatie van een hart van witte perzik, op een basis van iris en vanille, en topnoten van mandarijn, zorgen voor een parfum met een zwakke intensiteit, maar een lange levensduur, perfect voor dagelijks gebruik.

Baby Cologne de Suavinex

Met deze cologne kun je het beste van twee werelden combineren in één fles. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de baby en zijn ouders vanuit een praktisch perspectief, maar zonder de creatie van een onderscheidend stempel te verwaarlozen.

Het probeert dus te voldoen aan die 'kleine luxe' waarop het merk in al zijn producten is gericht. Het heeft een zomers karakter, met een discreet aroma, maar met een matige projectie en uitstekende duurzaamheid. Dit komt door de geurnoten waaruit de geur bestaat, die voornamelijk gebaseerd is op citrustonen, een bloemig hart en een muskusachtige basis.

De eenvoudige flacon van 100 ml heeft licht gebogen en gedefinieerde lijnen die de reinheid, vrijheid en geluk van de geur willen weerspiegelen. Het heeft een verstuiver waarmee je comfortabel de aan te brengen hoeveelheid kunt doseren en het bevat weinig alcohol, dus het kan met vertrouwen worden gebruikt, omdat het niet agressief zal zijn voor de tere huid van de kleintjes en het ook geen vlekken op hun kleding zal geven.

Baby Touch de Burberry

Baby Touch is een lichte Eau de Toilette, van de Citrus-Gourmand-geurfamilie met een zacht spoor. Het werd gelanceerd in 2002 en is ideaal voor dagelijks gebruik en elk seizoen van het jaar. Het is zacht voor de huid van de baby omdat het geen alcohol bevat en hypoallergeen is, dus het kan worden gebruikt zonder veel angst voor het aantasten van de huid.

Het is perfect om te delen tussen moeder en kind, aangezien de eerste citrustonen plaatsmaken voor een bloemig hart en een basis van musk, vanille en melk die het een zekere zachtheid en zoetheid geven die geassocieerd kan worden met de zachtste bloemige vrouwelijke geuren.

Als je een werkende moeder bent, is deze geur een uitstekende optie. Door de matige intensiteit, maar niet overbelast, kun je opvallen op kantoor, terwijl je een reukkanaal behoudt dat als een band met je baby dient, zelfs in de verte.

Baby Magic de Mennen

Baby Magic is de verbeterde versie van de klassieke Mennen Cologne, die in de jaren 90 op de markt kwam en wordt ontwikkeld door zachtere te dan zijn de vorige versie. Het aroma is sterk en karaktervol wanneer het wordt ontworpen, maar na enkele ogenblikken wordt het zachter en maakt het plaats voor een voortrefelijke en traditionele kindergeur die meer kruidachtig enachtig is.
Deze lijn van babyverzorging is aanwezig in meer dan 200 landen en het is niet voor minder, want het biedt uitstekende kwaliteit tegen lage kosten. Het is een geweldige optie voor dagelijks gebruik en op elk moment van de dag. Zijn plastic en praktische houder maakt het ideaal om in de luiertas te dragen, zodat je kleintje onder alle omstandigheden lekker zal ruiken.

Baby Moments de Chicco

Een andere klassieker in de kinderopvang is het merk Chicco, dat als directe concurrent van Mennen ook in veel landen aanwezig is. Het heeft een grote betrouwbaarheid in de markt, omdat het een merk is dat is gericht op het voldoen aan alle behoeften van de kleinsten van het huis.

De Baby Moments-lijn is gericht op babyverzorging vanaf 0 jaar, is hypoallergeen, klinisch getest en vrij van parabenen, waardoor de gevoelige huid van de baby wordt gerespecteerd. Het wordt dus een geur die je zonder angst kunt gebruiken.

De topnoten zijn citrus en maken plaats voor bloemige hartnoten en een poederachtige basis. Het heeft een zomers, zoet en verfrissend karakter waardoor het ideaal is voor elk moment van de dag of elk seizoen van het jaar. De kosten zijn vrij laag en bieden dus maximale kwaliteit tegen de laagste prijs.

Colone van Nahore Baby

Praktisch is het woord dat Nahore Baby het beste omschrijft. Naast dat het je kleintje frisheid en maximaal comfort biedt, heeft het de missie om de babyparfum te zijn die het hele gezin wil gebruiken.

We kunnen je verzekeren dat het zijn missie heel goed bereikt, omdat het aroma zacht maar onderscheidend is, waardoor het een 'allrounder' is in het reukspectrum. Het streeft naar de volledige tevredenheid van zijn klanten en is verkrijgbaar in verschillende maten en presentaties, zodat het gemakkelijk is om de versie te vinden die het beste bij uw behoeften past. Het bevat weinig alcohol, dus het respecteert de huid in hoge mate, geeft geen vlekken op kleding en de kosten zijn laag, wat een zeer aanzienlijk extraatje toevoegt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.