Voordelen van antioxidanten voor de huid

Voordelen van antioxidanten voor de huid

De huid is de buitenste tempel die de mens onthult, afhankelijk van het soort zorg dat hem wordt gegeven en daarom is de juiste zorg meer dan nodig, zoals ze zeggen in Perfectly Imperfect. In die zin schittert de naam van antioxidanten als een van de meest aanbevolen door gezondheidsexperts, zodat uw huid altijd perfect schoon is en een jeugdige uitstraling heeft. Weten welke antioxidanten goed zijn, is essentieel om de effectiviteit te bereiken in dit deel van ons lichaam dat zoveel looks produceert. Daarom gaan we je in dit artikel alles uitleggen wat je huid enorm zal appreciëren.

Wat zijn antioxidanten voor de huid?

Laten we eerst eens kijken wat deze antioxidanten voor de huid zijn waar we het hierboven over hebben gehad, want voordat we volledig ingaan op welke antioxidanten goed zijn, is het handig om alles wat je erover moet weten grondig te weten.

Deze antioxidanten zijn daarom deeltjes die de eigenaardigheid hebben dat de huid een exponentiële vertraging oploopt bij oxidatie, zoals hun naam duidelijk maakt. Maar deze vertraging is ook constant, wat betekent dat hoe meer antioxidanten worden gebruikt, of met andere woorden, hoe meer correct op de huid wordt aangebracht, hoe meer verjonging in korte tijd zal worden bereikt.
Oxidatie van de huid heeft een domino-effect op de hele huid, niet alleen op het gezicht, want als het eenmaal in een deel van het lichaam begint te verschijnen, is de rest zo verslechterd dat het er nogal bleek, donker en gebarsten uitziet.

Wat is het met antioxidanten dat ze zo effectief maakt?

Niet voor niets worden ze door specialisten gevraagd voor mensen die huidproblemen hebben of om deze goed te verzorgen, antioxidanten moeten componenten in zich hebben die de huid die extra zorg zullen geven om beschermd te blijven. Het hoofdbestanddeel van een antioxidant is vitamine E, die in feite in grote hoeveelheden geconcentreerd is in elke mogelijke presentatie, deze vitamine zorgt ervoor dat al die vrije radicalen worden geneutraliseerd. Onthoud dat de laatste degenen zijn die de veroudering van de huid versnellen.

Bovendien zal dankzij vitamine C alles wat met het gebruik ervan te maken heeft, te maken hebben met het volledige herstel van de huid, die te allen tijde te elastisch en zacht aanvoelt. Met bijvoorbeeld een vitamine als deze is ook bescherming tegen de zon die door de jaren heen zoveel schade aanricht ook gedekt.

Kortom, het hebben van een antioxidant zorgt ervoor dat de jeugd jarenlang in de huid aanwezig kan zijn.

Welke antioxidanten zijn goed?

Nu willen we u kennis laten maken met een reeks producten, zodat u kunt leren welke antioxidanten goed zijn, want dit zal een gids zijn waarin u leert wat nodig is om te weten in welke onderdelen u dit type product moet toepassen.

Filorga NCEF Reverse Eyes

De oogcontour is vaak het eerste dat wordt waargenomen wanneer de huid begint te oxideren en deze concealer die telt als een zeer intensieve oogcontour, is degene voor jou. Het is niet alleen verantwoordelijk voor het elimineren van rimpels, maar geeft je ook een helderheid die voor de hand ligt. Het helpt opmerkelijk bij de uitdroging van de huid, naast het leveren van energie om niet moe te worden voor het vallen van de avond. Het wordt gemaakt door co-enzymen en heeft een grote hoeveelheid vitamine E die in je huid zal komen.

Isdin Isdinceutics K Ox-Eyes

Een andere van de meest opvallende antioxidanten is dit omdat het het droevige en doffe uiterlijk van uw huid zal elimineren met een injectie van vitamine C die de kleur herstelt en een betere pigmentatie geeft aan de gehele bovenste laag van de huid huid. Dit is ook verantwoordelijk voor het uitroeien van donkere kringen in een oogwenk, dus het is vrij noodzakelijk om het te gebruiken.

Skinceuticals A.G.E Eyes Complex

Misschien wel de bekendste omdat het het gezicht van mensen die het gebruiken radicaal verandert. Deze antioxidant is de oorzaak van het werken onder glycatie, omdat het ervoor zorgt dat alle mogelijke vezels worden uitgerekt en weergegeven met de best mogelijke natuurlijkheid. Bovendien heeft het de eliminatie van suiker als primaire bron om ervoor te zorgen dat alle ogen en huid er heel natuurlijk uit kunnen zien, alsof er geen product is gebruikt. Het is een van de meest gewilde omdat het zelfs met een kleine hoeveelheid mogelijk is om een ​​groot deel van de huid te bedekken.

Gewoonten voor een gezonde en oxidatievrije huid

We gaan je een reeks goede tips voorleggen die te maken hebben met de oxidatie van je huid, volg ze op en je zult zien hoe je huid veel zal verbeteren:

* Gebruik de ideale crème voor uw huid volgens de component.
* Vermijd dagelijks grote hoeveelheden zon.
* Haal je make-up eraf als je 's avonds bijna gaat slapen.
* Hydrateer en reinig je huid 's ochtends en 's avonds.
* Eet fruit en vezels met een hoog gehalte aan vitamine A en E.
* Rust dagelijks ongeveer 7 of 8 uur voor een beter uiterlijk.

Het gebruik van antioxidanten kan je huid echt een voordeel geven zoals weinig dingen dat kunnen, omdat het resultaat in korte tijd volledig zichtbaar zal zijn en je zult verrast zijn hoe gezond het is. Hier geven we u niet alleen belangrijk advies over het gebruik ervan, maar we raden ook aan welke antioxidanten goed zijn, aangezien deze uw beste bondgenoten zullen zijn als u eenmaal goed voor uw exterieur wilt zorgen.

Onthoud dat een gezonde huid het product is van reiniging, rust en dagelijkse activiteiten waardoor je er veel jonger uitziet dan andere mensen, het is geen geheim, het is gewoon discipline die je moet toepassen.