Zuma Capri opent in het Hotel Capri Palace Jumeirah

Deze zomer verwelkomt het luxueuze toevluchtsoord Capri Palace Jumeirah bezoekers voor een gloednieuwe culinaire ervaring met Zuma Capri. Volgens een persbericht zal hun nieuwe dakterrasrestaurant in Anacapri een authentieke ervaring bieden van Zuma'smoderne izakaya-menu en cocktails, begeleid door ontspannende housemuziek en een ongeëvenaard uitzicht op het Sorrentijnse schiereiland en de Tyrreense Zee. Het restaurant opent op 23 juni 2023.

Het hotel zegt dat Zuma Capri de derde locatie zal zijn van de wereldwijde restaurant- en lifestylegroep in Italië, na Porto Cervo en Rome. Medeoprichters Rainer Becker en Arjun Waney openden Zuma voor het eerst in Londen in 2002, en het staat nu wereldwijd bekend om zijn hedendaagse izakaya-concept en Japanse keuken. Hoewel Londen het hoofdkantoor van het merk blijft, heeft Zuma nu meer dan 20 locaties over de hele wereld.

Ermanno Zanini, algemeen directeur van Capri Palace Jumeirah en regionaal vicepresident voor Jumeirah Group, zegt: 'We zijn verheugd om samen te werken met Zuma en onze gasten een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden in dit begeerde hoekje van het eiland. Capri Palace Jumeirah vangt de essentie van de Italiaanse Dolce Vita, en met Zuma Capri die ons eetaanbod verder verrijkt, is er een extra aantrekkelijke reden om de ongerepte charme van Anacapri dit seizoen te verkennen.'

Het persbericht voegt eraan toe dat Capri Palace Jumeirah een mix biedt van traditionele palazzo-architectuur en eigentijdse ruimtes, met lichte en luchtige interieurs omlijst door bogen, gewelven en zuilen, die een onderscheidende sfeer creëren. Dit nieuwe project werd op 27 april 2023 ingehuldigd.

Rainer Becker, medeoprichter en bedenker van Zuma, zegt: 'Na het succes van ons restaurant in Porto Cervo, Sardinië, in de zomer van 2022, waren we erg enthousiast om te zien dat er vraag was naar Zuma in Italië. Na het verkennen van de markt, kijken we uit naar de opening van ons derde restaurant in Italië op het prachtige eiland Capri in samenwerking met Capri Palace Jumeirah.'

Zuma Capri zal zich aansluiten bij een reeks eetgelegenheden in het hotel, waaronder het enige tweesterrenrestaurant op het eiland, L'Olivo, en de beroemde ontmoetingsplaats voor beroemdheden, Il Riccio Restaurant & Beach Club, vlakbij de beroemde Blauwe Grot. Met een scala aan verfijnde en authentieke keuzes om uit te kiezen, is Capri Palace Jumeirah dé eetbestemming op het prachtige eiland Capri dit seizoen, aldus het hotel.

Gasten kunnen genieten van Zuma'smoderne izakaya-menu terwijl ze zich laten onderdompelen in de ontspannende housemuziek en het schitterende uitzicht op het Sorrentijnse schiereiland en de Tyrreense Zee.

Volgens Rainer Becker, medeoprichter en bedenker van Zuma: 'Na het succes van ons restaurant in Porto Cervo, Sardinië, in de zomer van 2022, waren we erg enthousiast om te zien dat er vraag was naar Zuma in Italië. Na het verkennen van de markt, kijken we uit naar de opening van ons derde restaurant op het prachtige eiland Capri in samenwerking met Capri Palace Jumeirah.'

Ermanno Zanini, de algemeen directeur van Capri Palace Jumeirah, voegt eraan toe: 'We zijn verheugd om samen te werken met Zuma en onze gasten een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden in dit begeerde hoekje van het eiland. Capri Palace Jumeirah vangt de essentie van de Italiaanse Dolce Vita, en met Zuma Capri die ons eetaanbod verder verrijkt, is er een extra aantrekkelijke reden om de ongerepte charme van Anacapri dit seizoen te verkennen.'

Zuma Capri belooft een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden in combinatie met een luxe ambiance, waardoor gasten van Capri Palace Jumeirah een extra reden hebben om dit seizoen naar het eiland te komen. De opening van Zuma Capri op 23 juni markeert een spannende nieuwe toevoeging aan het toch al indrukwekkende aanbod van het hotel en versterkt zijn reputatie als toonaangevende eet- en vakantiebestemming op het betoverende eiland Capri.

Over Capri Palace Jumeirah

Capri Palace Jumeirah is een luxueus vijfsterrenhotel gelegen in Anacapri, het meest authentieke en pittoreske deel van het eiland Capri, Italië. Dit elegante toevluchtsoord, geïnspireerd op de klassieke mediterrane architectuur, combineert prachtige natuurlijke schoonheid met een verfijnde sfeer en uitstekende gastvrijheid. Capri Palace Jumeirah is een favoriete bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Het hotel beschikt over 68 prachtig ingerichte kamers en suites, waarvan vele met een eigen terras of tuin en een adembenemend uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. De suites zijn uniek en bieden een mix van traditionele en moderne elementen, met bijzondere aandacht voor detail en comfort.

Capri Palace Jumeirah staat bekend om zijn uitstekende culinaire aanbod, met meerdere eetgelegenheden op het terrein. L'Olivo, het enige tweesterren Michelin-restaurant op het eiland, biedt een verfijnde selectie van gerechten geïnspireerd op de lokale en mediterrane keuken. Daarnaast is er Il Riccio Restaurant & Beach Club, een beroemde ontmoetingsplaats voor beroemdheden, met een spectaculaire ligging nabij de beroemde Blauwe Grot. Met de opening van Zuma Capri in juni 2023 wordt het eetlandschap van het hotel nog verder verrijkt.

Het hotel beschikt ook over een bekroonde spa, de Capri Beauty Farm, die een breed scala aan behandelingen en therapieën aanbiedt om lichaam en geest te revitaliseren. Daarnaast kunnen gasten ontspannen bij het buitenzwembad, omgeven door prachtige tuinen en een panoramisch uitzicht op het eiland.

Capri Palace Jumeirah is lid van de prestigieuze Jumeirah Group, een internationale luxe hotelketen gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. In 2020 werd Capri Palace officieel gelieerd aan de Jumeirah Group, hoewel er geen formele bevestiging is of Dubai Holding, het moederbedrijf van Jumeirah Group, het pand ook heeft verworven.

Dankzij de combinatie van uitmuntende service, luxe accommodaties, verfijnde gastronomie en een adembenemend landschap, blijft Capri Palace Jumeirah een toonaangevende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar de ultieme Italiaanse Dolce Vita-ervaring.

Over Anacapri

Anacapri is een pittoresk stadje op het Italiaanse eiland Capri, gelegen aan de westelijke kant van het eiland, op een hoger niveau dan het nabijgelegen stadje Capri. Het staat bekend om zijn rustige, authentieke sfeer, in tegenstelling tot het meer toeristische en bruisende Capri. Anacapri biedt een mix van traditionele architectuur, smalle straatjes, adembenemende uitzichten en prachtige natuur.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Anacapri is de Villa San Michele, een historische villa gebouwd door de Zweedse arts en schrijver Axel Munthe. De villa is nu een museum en biedt een prachtig uitzicht op de Golf van Napels. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer de Chiesa di San Michele, een kerk met een prachtige, handgeschilderde vloer die het Bijbelse verhaal van Adam en Eva weergeeft, en de Monte Solaro, het hoogste punt van het eiland Capri, dat per stoeltjeslift bereikbaar is en een spectaculair panoramisch uitzicht biedt.

In Anacapri vind je ook een verscheidenheid aan ambachtelijke winkels, boetieks en lokale restaurants waar je kunt genieten van de traditionele Italiaanse keuken en de wereldberoemde Caprese-salade, vernoemd naar het eiland. De stad biedt een unieke, rustige sfeer en een kans om het authentieke Capri te ervaren, weg van de drukte van de toeristische gebieden. Anacapri is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning, cultuur en natuurlijke schoonheid op een van de meest iconische eilanden in Italië.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...