Stranahan s Whiskey Lodge opent haar deuren in Aspen

Stranahan'sColorado Whiskey, een vooraanstaande producent van ambachtelijke whisky's, heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in het hart van Aspen, Colorado. Deze nieuwe locatie, bekend als de 'Stranahan'sWhiskey Lodge', biedt bezoekers een unieke kans om onder te dompelen in de wereld van deze veelgeprezen distilleerderij. De lodge is strategisch gelegen op het hoekpand van South Monarch Street en East Durant Avenue, waar het een uitnodigende en warme sfeer biedt aan zowel plaatselijke inwoners als toeristen in dit populaire skioord. Het is bedoeld als een knusse ontmoetingsplaats waar whiskykenners en nieuwelingen kunnen genieten van het brede scala aan Stranahan'swhiskeyproducten.

De inrichting van de Whiskey Lodge is sterk geïnspireerd door de rijke geschiedenis van het merk en de bergachtige omgeving van Aspen. De warmte van de houten accenten en elementen die geïnspireerd zijn op het Amerikaanse Westen creëren een rustieke en toch elegante sfeer. Gasten kunnen er genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder exclusieve whiskeyproeverijen, aangepaste cocktailworkshops en privé-evenementen.

Een opvallend kenmerk van de lodge is de Bottle Your Own ervaring, waarbij bezoekers de kans krijgen om hun eigen fles Stranahan'swhiskey te vullen, te labelen en te verzegelen. Dit geeft hen de mogelijkheid om een persoonlijke connectie te creëren met hun aankoop en een uniek souvenir mee naar huis te nemen.

De Stranahan'sWhiskey Lodge dient ook als een winkel waar liefhebbers limited edition releases en merchandise kunnen aanschaffen. Van speciale bottelingen tot kleding en accessoires, de winkel biedt een breed assortiment aan producten voor gasten om mee naar huis te nemen of als geschenk te geven. Dit zorgt ervoor dat de liefde voor Stranahan'swhiskey verder reikt dan de muren van de lodge.

De openstelling van de Whiskey Lodge komt op een moment dat Aspen zich opmaakt voor het drukke wintersportseizoen. Met de toevoeging van deze attractie hoopt Stranahan'sbij te dragen aan de levendige cultuur en economie van de stad. De lodge is meer dan alleen een plek om te ontspannen na een dag op de pistes; het is een bestemming op zichzelf die de lokale gemeenschap samenbrengt en bezoekers een authentieke Colorado-ervaring biedt.

Stranahan'sblijft zich inzetten voor duurzaamheid en kwaliteit. Hun ambachtelijke whisky's worden met zorg geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale ingrediënten en traditionele distillatietechnieken. De opening van de Whiskey Lodge benadrukt niet alleen hun passie voor het vak, maar ook hun toewijding om deze tradities te delen met een breder publiek.

De lodge is open voor publiek vanaf november en viert zijn aanwezigheid in Aspen met een reeks speciale evenementen en aanbiedingen. Of men nu een fervent whiskyliefhebber is of gewoon een unieke ervaring zoekt tijdens een verblijf in Aspen, de Stranahan'sWhiskey Lodge belooft een onvergetelijke tijd.

Whisky, een destillaat dat zo diepgeworteld is in traditie en vakmanschap, vertegenwoordigt een verleidelijk aspect van de moderne culinaire en drankcultuur. Voor velen is het genieten van een goede whisky een rite de passage, een moment om te koesteren en te reflecteren. Zoals een goede vriend die je verwelkomt met open armen, nodigt de Stranahan'sWhiskey Lodge je uit om te ontdekken wat hun amberkleurige drank zo bijzonder maakt.

De geschiedenis van Stranahan'sColorado Whiskey begon toen oprichter Jess Graber, een brandweerman en whiskyliefhebber, een brandend schuur tegenkwam op de boerderij van George Stranahan. Deze ontmoeting was het begin van een vriendschap en een samenwerking die leidde tot de oprichting van de eerste microdistilleerderij in Colorado. Door de jaren heen heeft Stranahan'szich ontwikkeld tot een welgerespecteerde naam in de whiskygemeenschap, geroemd om hun handgemaakte single malt whisky die rijk en vol van smaak is.

Bij binnenkomst in de lodge in Aspen word je begroet door een ambiance die het beste van Colorado weerspiegelt: hoge plafonds ondersteund door robuuste balken, een open haard die zorgt voor een tedere gloed en een bar rijkelijk gevuld met Stranahan'svarianten. Elke fles vertelt een verhaal van het ruige landschap en de ongerepte waterbronnen die bijdragen aan het karakter van de whisky. De lodge is geen doorsnee bar, het is een belevenis die klanten uitnodigt om zich te verdiepen in de nuance van het whiskyproces.

Een bezoek aan de Stranahan'sWhiskey Lodge kan vergezeld gaan van een educatieve component. Gasten hebben de kans om te leren over het distillatieproces, van mouten tot fermenteren, destilleren en rijpen. De kennis die hier wordt gedeeld, verrijkt de ervaring en verdiept de waardering voor elke nip van hun zorgvuldig vervaardigde whisky.

Terwijl Stranahan'shun invloed in Aspen uitbreidt, behouden ze een stevige greep op hun roots. Ze hebben een toewijding aan hun gemeenschap en hebben zich ingezet voor lokale evenementen en liefdadigheidsacties door de jaren heen. Wanneer bezoekers van de lodge genieten van een glas van hun fijnste, steunen ze indirect ook de lokale economie en het behoud van ambachtelijke distillatiepraktijken.

De Stranahan'sWhiskey Lodge brengt een nieuwe dimensie van gastronomische expertise naar Aspen, een plaats die al bekend staat om zijn verfijnde keuken en exclusieve toeristische attracties. Het staat symbool voor een toevluchtsoord waar men kan ontsnappen aan de hectiek van alledag en zich kan verdiepen in een wereld van rustieke luxe. En terwijl de sneeuw buiten valt en de skipistes roepen, weten bezoekers dat er binnen in de lodge een plaats is waar het hart warm blijft en waar de geesten hoog zijn.

Nu de Stranahan'sWhiskey Lodge een integraal onderdeel is geworden van de Aspen-gemeenschap, is het voorbestemd om een erfgoedpunt te worden voor toekomstige generaties whiskyliefhebbers en avonturiers. Hun visie om een authentieke whiskybeleving te bieden aan iedereen die door hun deuren loopt, is een testament voor hun toewijding aan vakmanschap en gastvrijheid. Als je ooit in Aspen bent, laat je dan verleiden door de warmte en charme van de Stranahan'sWhiskey Lodge; een plek waar de geest van Colorado in elk glas leeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...