Ronaldo en Nadal breiden restaurantketen na Madrid uit naar Dubai in 2023

Cristiano Ronaldo, de best betaalde atleet van 2023, en tennisicoon Rafael Nadal, 22-voudig Grand Slam-kampioen, zetten hun zakelijke ambities voort met de uitbreiding van hun Italiaanse restaurantketen naar Dubai. De twee sportgrootheden, die al mede-eigenaren zijn van het succesvolle restaurant Totó in Madrid, openen in 2023 een nieuwe vestiging van Totó in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het nieuwe restaurant in Dubai zal zijn gasten trakteren op een gelijkwaardige gastronomische ervaring als het Madrileense Totó. Sinds de opening van het eerste Totó-restaurant in Madrid in 2021, hebben Ronaldo en Nadal een sterke reputatie opgebouwd met hun toewijding aan authentieke Italiaanse keuken. Het restaurant biedt traditionele Italiaanse gerechten, bereid met kwaliteitsingrediënten en lokale, biologische producten. Gasten kunnen genieten van klassieke pasta s, vlees- en visgerechten, en zelfs gerechten uit de houtoven, allemaal vergezeld van een uitgebreide wijnkaart.

Dagelijkse live muziek en de sfeer van de Italiaanse cinema van de jaren '50 dragen bij aan de unieke ervaring. Het restaurant is ook bekend om zijn imposante centrale bar, waar gasten kunnen kiezen uit klassieke cocktails en gedistilleerde dranken, evenals gedurfde, originele creaties met een mediterrane twist.

Het restaurant Totó in Madrid, gelegen in het hart van de Paseo de la Castellana, geniet van een bijzondere populariteit dankzij zijn sterrenclientèle en uitmuntende aanbod aan eten en drinken. Dit succes heeft Ronaldo en Nadal aangemoedigd om hun onderneming uit te breiden naar Dubai, een stad die in 2023 een groot aantal nieuwe restaurantlanceringen zal zien.

Het concept van Totó, dat de essentie van de Italiaanse keuken vertegenwoordigt, is sterk verankerd in traditionele recepten. Dagelijkse live muziek draagt bij aan de unieke sfeer en de inrichting is geïnspireerd op de Italiaanse cinema van de jaren '50. Gasten kunnen genieten van verse pasta s, traditionele recepten, verse groenten en een uitstekend aanbod van wijnen, allemaal in een omgeving die muziek en culinaire hoogstandjes combineert.

De indrukwekkende centrale bar van het restaurant is een bijzondere attractie. Hier kunnen gasten genieten van klassieke cocktails en gedistilleerde dranken, evenals meer avontuurlijke en originele creaties met een mediterrane invloed. Naast het interieur met nobele houtsoorten en zachte verlichting, zal het restaurant in Dubai ook beschikken over diverse privéruimtes en een romantisch terras dat via een grote glazen wand met het restaurant verbonden is.

Het Totó-restaurant in Dubai, gepland om te openen in het derde kwartaal van 2023, belooft een vergelijkbare sfeer en ervaring. Naast het restaurantgedeelte zal er ook een romantisch terras zijn, verbonden met het restaurant door een grote glazen wand. Het interieur zal worden geaccentueerd door zachte verlichting op de tafels en nobele houtmaterialen, aangevuld met een geselecteerde collectie foto'svan Italië uit de jaren '50.

Met de opening van de nieuwe vestiging van Totó in Dubai zet Ronaldo zijn streven voort om zijn merk en ondernemingen uit te breiden naar nieuwe markten. Voor fijnproevers en fans van zowel de Portugese keuken als de stijl en allure waar Ronaldo voor staat, is de opening van het nieuwe restaurant een gebeurtenis om naar uit te kijken. De opening is een belangrijke stap voor Ronaldo en Nadal in hun streven om hun merk en ondernemingen uit te breiden naar nieuwe markten. De combinatie van culinaire finesse en de sterallure van Ronaldo en Nadal maakt deze opening tot een evenement om naar uit te kijken.

Totó Madrid Paseo de la Castellana, 38, 28046 Madrid - Reserveren via het telefoonnummer 910 05 38 84 van maandag tot zondag van 11:00 uur tot 00:00 uur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...