Ontdek feestelijke herfstcocktails bij The Bench in Pebble Beach

In het hart van de beroemde golfbestemming Pebble Beach ligt The Lodge, een locatie die niet alleen bekend is om zijn sportieve allure, maar ook om zijn gastronomische aanbod, zoals The Bench. Dit restaurant biedt niet alleen een indrukwekkend uitzicht op de 18e hole van de Pebble Beach Golf Links, maar staat tevens bekend om zijn verfijnde menu en creatieve drankjes.

Met de komst van het herfstseizoen onthulde The Bench een reeks nieuwe cocktails die speciaal zijn ontworpen om de essentie van dit kleurrijke jaargetijde te vangen. Dit innovatieve aanbod, gecreëerd door de talentvolle mixologen van het restaurant, haalt inspiratie uit de rijke smaken en aroma'sdie de herfst typeren. Zo zijn deze drankjes niet alleen een genot voor het gehemelte, maar brengen ze ook de geest van de herfst tot leven in elke slok.

De collectie van herfstcocktails bestaat uit creaties die zorgvuldig zijn samengesteld met verse ingrediënten, eersteklas sterke drank en unieke garneringen, waardoor ze perfect passen bij de frisse herfstlucht en het schilderachtige uitzicht van The Lodge. De drankjes hebben prikkelende namen gekregen die de fantasie stimuleren en verwachtingen scheppen voor wat komen gaat.

Eén van de hoogtepunten uit de herfstcollectie is de 'Autumn Smash'. Dit is een pittige en kruidige cocktail die bourbon combineert met de zoetheid van vijgen, het scherpe van citroen en de rijke tonen van tijm. De 'Autumn Smash' is als een warme deken op een koele avond en biedt een complexe maar gebalanceerde smaaksensatie.

De 'Spiced Pear Mule' is een andere innovatie die de smaakpapillen prikkelt. Deze variant op de klassieke Moscow Mule voegt een herfstige draai toe met de toevoeging van gekruide perenlikeur en gemberbier. Het resultaat is een verfrissend en pittig drankje, dat tegelijkertijd de zoetigheid van rijpe peren bevat.

Natuurlijk zou een herfstcocktailmenu niet compleet zijn zonder een ode aan pompoen. De 'Pumpkin Spiced Martini' is de ultieme traktatie voor liefhebbers van pompoenkruiden. Deze cocktail vermengt wodka met pompoenkruidenlikeur, waardoor een romige en decadente ervaring ontstaat die het hart van elk herfstfeest kan worden.

Niet te vergeten is de 'Harvest Moon', een cocktail die zijn naam eer aan doet. Deze drank bestaat uit Scotch whisky, versterkt met de diepe smaken van appelcider en ahornsiroop. De 'Harvest Moon' reflecteert de overgang tussen einde zomer en begin herfst, waarbij de natuurlijke zoetheid van het seizoen perfect wordt vastgelegd.

Samen met deze heerlijke drankjes heeft The Bench ook een herfstmenu gecreëerd dat de rijkdom en diversiteit van seizoensproducten laat zien. Gasten kunnen van deze culinaire delicatessen genieten terwijl ze uitkijken over de adembenemende omgeving die Pebble Beach te bieden heeft.

The Bench staat bekend om zijn ontspannen ambiance, uitstekende service en een menu dat de kunst van het dineren naar een hoger niveau tilt. Het is een plek waar traditie en moderniteit samensmelten; waar elke maaltijd wordt verrijkt door het panoramische uitzicht op de legendarische golfbaan. Naast het aanbieden van seizoensgebonden cocktails en gerechten, profileert The Bench zich als een plek waar goede smaak en elegantie hand in hand gaan.

Door de seizoenswisselingen te omarmen en deze tot uiting te laten komen in hun aanbod, bewijst The Bench zijn toewijding aan culinaire excellentie en klanttevredenheid. Voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van over de hele wereld biedt The Bench een unieke belevenis die alle zintuigen prikkelt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...