Nammos Dubai - Mediterrane glamour en verfijnde smaken aan het Jumeirah-strand

Nammos Dubai, gelegen op een prestigieuze locatie naast de hoofdingang van het Four Seasons Resort Dubai, biedt bezoekers een exclusieve ervaring met een privéstrand aan het Jumeirah-strand, een stijlvol terras en een voortreffelijk restaurant. Geniet van zowel dag- als nachtactiviteiten vol mediterrane allure en verfijnde smaken, terwijl u uitkijkt over de adembenemende Arabische Zee en de indrukwekkende skyline van Dubai.

Deze glamoureuze hotspot, geïnspireerd door het beroemde Nammos op Mykonos, trekt beroemdheden aan zoals Mariah Carey, Valentino, Hugh Jackman en Leonardo DiCaprio, die er komen om te dineren en te feesten aan het strand. De verhuizing naar Dubai was een logische stap, gezien de gelijkenis met de luxueuze 'tweelingbadplaats' Mykonos.

Bij Nammos Dubai wordt u verwelkomd door uitnodigende witlinnen zitplaatsen en witgekalkte houten stoelen, waar u kunt ontspannen en genieten van uw dag. Hoge ramen laten het zonlicht binnenstromen, terwijl grote groene planten kleur en levendigheid toevoegen aan de ruimte. Vriendelijke en attente obers zorgen voor een uitstekende service tijdens uw bezoek.

Nammos Dubai biedt een gastronomische ervaring die de definitie van luxe entertainment in de Verenigde Arabische Emiraten naar een hoger niveau tilt. U vindt hier alle elementen die Nammos tot een topbestemming voor fijnproevers maken: kenmerkende gerechten, een uitgebreide selectie van de beste wijn- en champagne-etiketten, en de levendige sfeer van Mykonos, verrijkt met een vleugje oosterse elegantie. Nammos Dubai heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Nammos Dubai zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in hun stijlvolle omgeving, waar ontspanning en verwennerij centraal staan. Het interieur van het restaurant is geïnspireerd door de witgekalkte architectuur van de Griekse eilanden, en het design straalt een tijdloze elegantie uit die perfect samengaat met het warme klimaat van Dubai.

Op het menu vindt u een uitgebreide selectie van Mediterrane gerechten, met een focus op verse vis en zeevruchten. De getalenteerde chefs bij Nammos Dubai zorgen ervoor dat elke maaltijd een culinair hoogtepunt is, met behulp van de beste ingrediënten en authentieke bereidingsmethoden. De uitgebreide wijnkaart biedt een indrukwekkende selectie van internationale wijnen, champagne en andere mousserende wijnen, zodat u altijd de perfecte wijn kunt vinden om uw maaltijd te begeleiden.

Bij Nammos Dubai draait het niet alleen om het eten en drinken, maar ook om de sfeer. Regelmatig worden er live muziekoptredens en thema-avonden georganiseerd, waarbij u kunt genieten van de energieke sfeer terwijl u danst op het strand of ontspant op het terras. Het is de ideale plek om te genieten van een zwoele avond in Dubai, terwijl u zich laat meevoeren door de betoverende melodieën en de verleidelijke geuren van de Mediterrane keuken.

Nammos Dubai is meer dan alleen een restaurant; het is een bestemming op zich. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner bij kaarslicht, een feestelijke avond met vrienden, of een ontspannende middag in de zon, Nammos Dubai biedt een onvergetelijke ervaring die u niet snel zult vergeten. Laat u verleiden door de charme van de Mediterrane levensstijl en ontdek Nammos Dubai voor een onvergelijkbare culinaire beleving aan het Jumeirah-strand.

Nammos Dubai

Nammos Dubai Restaurant: Een gastronomische ervaring met een mix van mediterrane gerechten en luxe entertainment, gelegen in het Four Seasons Resort Dubai. www.nammosworld.com/dubai/

Nammos Dubai Beach: Een exclusief privéstrand aan het Jumeirah-strand, onderdeel van het Four Seasons Resort Dubai. Hier kunnen gasten genieten van het adembenemende uitzicht op de Arabische Zee en de skyline van Dubai. www.nammosworld.com/dubai/

Nammos Dubai Bar: Een stijlvolle bar met een uitgebreide selectie van wijnen, champagnes en cocktails, ideaal voor sociale bijeenkomsten en ontspanning. www.nammosworld.com/dubai/

Four Seasons Resort Dubai:

  • Adres: Jumeirah 2, 00000, Dubai
  • Telefoon: +971 4 340 1002
  • E-mail: reservations@nammos.ae, events@nammos.ae


Openingstijden:

  • Strand: 11.00 - 19.00 uur
  • Restaurant: 12.30 - 02.00 uur


Nammos luxe beachclub en restaurantketen

Nammos is een luxe beachclub en restaurantketen die zijn oorsprong vindt op het Griekse eiland Mykonos. Het staat bekend om zijn verfijnde Mediterrane keuken, stijlvolle ambiance en exclusieve feesten aan het strand. Nammos heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een toonaangevende hotspot voor beroemdheden, socialites en levensgenieters van over de hele wereld.

Het succes van de oorspronkelijke locatie op Mykonos heeft geleid tot uitbreiding naar andere bestemmingen, waaronder Nammos Dubai. De vestigingen van Nammos combineren de essentie van de Griekse eilanden met lokale invloeden en een internationale flair. De beachclubs en restaurants bieden een unieke, luxe ervaring waarbij gasten kunnen genieten van heerlijk eten, prachtige uitzichten en een levendige sfeer.

Het menu van Nammos bevat een breed scala aan Mediterrane gerechten, met een bijzondere nadruk op verse vis en zeevruchten. De getalenteerde chefs gebruiken alleen de beste ingrediënten en authentieke bereidingsmethoden om smaakvolle en verfijnde maaltijden te creëren. Een uitgebreide wijnkaart, met zowel internationale wijnen als champagne, zorgt voor de perfecte aanvulling op elk gerecht.

Naast het voortreffelijke eten en drinken, staat Nammos bekend om zijn energieke feesten en evenementen. Met regelmatig live muziekoptredens, thema-avonden en een bruisende sfeer, is het een populaire bestemming voor zowel lokale inwoners als internationale bezoekers.

Nammos blijft zijn reputatie als luxe beachclub en restaurant versterken door een ongeëvenaarde ervaring te bieden die de charme en verfijning van de Mediterrane levensstijl belichaamt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...