Skybar Mr. Sato - verbluffende Aziatische keuken in het Hotel van Der Valk te Gent

Skybar Mr. Sato is gevestigd aan de Akkerhage 10, op de hoogste verdieping van het Van der Valk Hotel te Gent in de regio Ghelamco arena. Chef Takehiko Sato heeft er de leiding. De Chef heeft de Japanse keuken bestudeerd aan de Tsuji en Yamato ramen school. Zijn passie voor de Japanse keuken en nieuwsgierigheid naar de Franse keuken zorgen voor unieke smaken. Met jarenlange ervaring in sakitori en sushi restaurants in Japan, gespecialiseerd in vis en gevogelte, creëert Mr. Sato overheerlijke Aziatische gerechten. 

De Mr. Sato Skybar biedt een combinatie van verrukkelijke Aziatische gerechten en heerlijke cocktails op een indrukwekkende locatie. U kan er genieten van Asian sharing gerechten van chef Sato.

Onlangs hadden wij het genoegen om met onze hele familie te dineren in Restaurant Mr. Sato, gelegen in het prachtige Gent. Het was een voortreffelijke ervaring. Vanaf het moment dat we het restaurant binnenstapten, werden we warm onthaald door het vriendelijke personeel en waren we onder de indruk van het stijlvolle en gezellige interieur. De uitstekende selectie van verfijnde Japanse gerechten, de vlotte bediening en de deskundige aanbevelingen voor wijn maakten onze avond onvergetelijk.

De menukaart bood een indrukwekkende selectie van verfijnde Japanse gerechten, zowel traditioneel als eigentijds. Ieder familielid vond iets naar zijn of haar smaak, en we waren het er unaniem over eens dat de kwaliteit van het eten voortreffelijk was. De verse ingrediënten en de creatieve presentatie maakten elk gerecht tot een waar kunstwerk.

De bediening verliep vlot en het personeel was attent en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn. Ze hadden een uitstekende kennis van de gerechten en bijpassende dranken, wat ons hielp bij het maken van de perfecte wijn- en sakekeuzes.

Wat ons diner bij Restaurant Mr. Sato echt onvergetelijk maakte, was de warme en gastvrije sfeer. Het was duidelijk dat er veel aandacht en zorg was besteed aan elk aspect van de ervaring, en we voelden ons zeer gewaardeerd als gasten.

De Skybar is volledig toegankelijk en beschikt zelfs over een terras bij mooi weer. Iedereen kan hier terecht voor een onvergetelijke avond in een kosmopolitische sfeer met een panoramisch uitzicht op de stad Gent. Chef Takehiko Sato zorgt met zijn passie voor de Japanse keuken en zijn jarenlange ervaring voor een culinaire ervaring die u niet snel zal vergeten. Dit restaurant biedt een kaart vol heerlijke Aziatische gerechten, samen met begeleidende cocktails in de Skybar.

De Skybar bestaat uit twee gedeeltes: het restaurantgedeelte waar u kunt genieten van Asian sharing gerechten, en de cocktailbar waar u kunt ontspannen met heerlijke cocktails en drankjes onder het genot van live dj-muziek. Beide gedeeltes bieden een fantastisch uitzicht op de stad, en met een Aziatisch geïnspireerd interieur, kleurrijke kussens, blauwe stoelen en veel planten, wordt een sfeer gecreëerd die u het gevoel geeft in een andere grote stad te zijn.

De Skybar is elk weekend geopend, met een dj die zorgt voor een levendige sfeer. De Skybar richt zich op alle leeftijden en gezelschappen en biedt een gevarieerde selectie van cocktails, wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Voor grotere groepen en speciale gelegenheden zijn er privéruimtes beschikbaar om te reserveren.

De menukaart van Mr. Sato is geïnspireerd op de Japanse keuken en bevat een mix van traditionele en moderne gerechten. Men kan er kiezen uit een verscheidenheid aan voorgerechten, zoals sushi, sashimi, tempura en yakitori, evenals hoofdgerechten zoals ramen, teppanyaki en robatayaki. Voor degenen die iets nieuws willen proberen, zijn er ook fusiongerechten die Franse en Japanse smaken combineren. Er zijn ook vegetarische en veganistische opties beschikbaar.

Om de maaltijd compleet te maken, biedt het restaurant een uitgebreide selectie van Japanse sake, wijn en speciale cocktails die perfect passen bij de gerechten. Ook non-alcoholische dranken, tal van alternatieven zoals mocktails, verse sappen en Japanse thee zijn beschikbaar.

Mr. Sato en de Skybar in Hotel Van der Valk Gent bieden een unieke en onvergetelijke ervaring die u niet wilt missen. Het uitstekende eten, de verfijnde drankjes, de stijlvolle ambiance en het adembenemende uitzicht op de stad zorgen voor een perfecte avond uit. Of u nu met vrienden, familie of uw geliefde bent, u zult, zoals wij, gegarandeerd genieten van uw tijd in dit prachtige etablissement.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...