LOUIS XIII Cognac introduceert luxe Pop-up in Wynn Las Vegas

In het hart van de bruisende metropool Las Vegas staat het prestigieuze Wynn hotel, bekend om zijn weelde en uitzonderlijke gastvrijheid. In dit decor van grandeur heeft het iconische merk LOUIS XIII Cognac een unieke ervaring gecreëerd. Voor de eerste keer opent LOUIS XIII een pop-up boetiek, een plaats waar bezoekers zich kunnen overgeven aan de rijke geschiedenis en buitengewone kwaliteit van hun kenmerkende 'King of Cognac'.

De pop-up, die open is van 1 oktober tot en met 31 maart, biedt een onvergetelijke reis door de wereld van LOUIS XIII. Het biedt een zeldzame kans om de erfenis van de fijnste cognacs te exploreren door middel van exclusieve proeverijen en gepersonaliseerde ervaringen. Deze boetiek is niet alleen een showcase voor hun vermaarde drank; het vertegenwoordigt ook een viering van de meesterlijkheid waarmee elke decanter en cognac wordt gemaakt.

Binnen de muren van de pop-up vinden bezoekers een ruimte die rijk is aan details, waar elk aspect is ontworpen om de essentie van het merk uit te stralen. Het ontwerp is geïnspireerd door de majestueuze LOUIS XIII-cognaccellars in Cognac, Frankrijk, waardoor gasten als het ware een stap zetten in de wereld waar deze nobele drank zijn oorsprong vindt. De sfeervolle verlichting, gecombineerd met de warme houttinten en luxe uitstraling, zorgt voor een exclusieve ambiance.

Deze exclusiviteit wordt nog verder benadrukt doordat klanten de mogelijkheid krijgen om de LOUIS XIII Personalisation Atelier te bezoeken. Hier kunnen zij hun eigen LOUIS XIII-ervaring creëren door een persoonlijke gravure toe te voegen aan hun aankoop. Of het nu gaat om een speciale boodschap, een datum of initialen op de karaf, elk detail wordt met uiterste precisie aangebracht, waardoor de aankoop niet enkel een bezit is, maar een persoonlijk erfstuk wordt.

Als onderdeel van de pop-up ervaring biedt LOUIS XIII cognac meeslepende masterclasses aan. Deze masterclasses worden geleid door een merkambassadeur die deskundige inzichten deelt over de rijke historie en complexiteit van de cognac. Gasten worden meegenomen op een zintuiglijke reis, waarbij zij kennismaken met de subtiele melange van aroma'sen smaken die LOUIS XIII zo onderscheidend maken.

Naast de persoonlijke ervaringen, biedt de boetiek ook een assortiment van LOUIS XIII-producten, waaronder The Miniature, The Classic Decanter – Le Mathusalem, en The Time Collection. Elke fles is een testament van de tijdloze luxe en de honderd jaar durende expertise die nodig is om deze unieke cognac te produceren. Deze producten zijn perfect voor de verzamelaar of liefhebber die zijn collectie wil verrijken met een stuk geschiedenis.

Te midden van dit alles biedt de pop-up ook de kans om deel te nemen aan een revolutionaire holografische ervaring. Deze innovatie brengt het verhaal van LOUIS XIII op een geheel nieuwe manier tot leven. Bezoekers kunnen zich verwonderen over hoe technologie en traditie samensmelten om de essentie van LOUIS XIII-cognac te delen—een ervaring die zowel boeiend als leerzaam is.

Als klap op de vuurpijl kunnen gasten zich laten verleiden door de 'Le Mathusalem' ervaring, waarbij ze kunnen genieten van LOUIS XIII uit een exclusieve 6-literfles. Dit is een unieke kans om LOUIS XIII te proeven in een formaat dat zelden toegankelijk is voor het publiek. Deze ervaring symboliseert de grote generositeit en het gedeelde plezier dat centraal staat in de filosofie van het huis.

Voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijk op maat gemaakte ervaring, biedt de pop-up een Bespoke Experience Room. Deze kamer biedt alle luxe en intimiteit voor privé-evenementen en is de ideale setting voor de echte connaisseurs die hun passie voor LOUIS XIII willen delen met vrienden of zakenrelaties.

Afsluitend, door verbondenheid met de geschiedenis en de voortdurende toewijding aan vakmanschap te vieren, is de LOUIS XIII pop-up boetiek in Wynn Las Vegas een eerbetoon aan wat mogelijk is wanneer traditie en innovatie hand in hand gaan. Of men nu een doorgewinterde cognackenner is of een nieuwkomer in de wereld van fine spirits, een bezoek aan deze tijdelijke enclave van verfijning zal gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...