Er is een reden waarom Martell hun verborgen edelstenen koestert

Dit is misschien wel de meest exquise en gewilde cognacfles ooit. Het beroemde huis van Martell, gelegen midden in Cognac, Frankrijk, is de plek waar een uitzonderlijk oude en kostbare eaux-de-vie heeft gewacht om iemands lippen en leven te raken.
Geplaatst als juwelen in een gerestaureerd authentiek en hoogwaardig ondoordringbaar kunstwerk, was de Martell-kluis bedoeld om enkele van de meest ongelooflijke aroma's uit 1875 en 1898 te beschermen.
De exquise cognac blend wordt geleverd in een adembenemende 70cl Baccarat kristallen karaf, exclusief ontworpen voor het Martell House.
Deze historische karaf is in 1954 voor het eerst gebruikt voor de Martell Cordon Bleu die werd aangeboden aan de Majesteit Koningin Elizabeth II in 1957 en aan keizer Hirohito in 1971.
De handgemaakte kluis daarentegen is ontworpen met een combinatie van uitstekende esthetiek en moderne functionaliteiten. Houd er rekening mee dat er slechts één fles 'Martell verborgen edelstenen' beschikbaar is in de wereld, met een prijs die nog niet is bekendgemaakt.