Stolichnaya lanceert exclusieve Andes-editie ultra-premium wodka

Stolichnaya, een van de meest gerenommeerde wodkamerken, heeft een baanbrekende ultra-premium wodka uitgebracht. De collectie, genaamd 'elit' door Stolichnaya, omvat drie uiterst exclusieve edities, waarvan de Andes-editie de meest recente is. Net als bij de andere edities zijn de vakmensen van Stolichnaya de wereld rondgereisd om de beste waterbronnen te vinden om het best mogelijke product te creëren.

Voor de Andes-editie is gekozen voor het afgelegen en ongerepte Colico-meer, gelegen in de La Araucanía-regio in Chili. Het water uit dit meer is gecombineerd met de Russische Alpha Spirit, ontwikkeld door elit, wat resulteert in een buitengewoon verfijnde wodka. Deze limited edition wodka wordt gepresenteerd in een handgesneden kristallen fles van Glencairn Crystal, speciaal ontworpen om licht te breken en zo een prachtig effect te creëren.

Elke fles is verzegeld met een zilveren medaillon, bedekt met goud en bekroond met een robijn die de elitestatus symboliseert door de iconische Stolichnaya-vlam. Daarnaast wordt de fles gepresenteerd in een duurzaam geproduceerde kist van Chileens zwartkersenhout, bekleed met leer en versierd met een patroon dat typerend is voor het Colico-meer.

De limited edition Andes-editie ultra-premium wodka, de nieuwste toevoeging aan de elit-collectie van Stolichnaya, is verkrijgbaar voor €3.000 per fles. Deze exclusieve wodka is niet alleen een staaltje vakmanschap, maar ook een eerbetoon aan de rijke traditie en kwaliteit waar Stolichnaya om bekend staat.

Deze uitzonderlijke Andes-editie ultra-premium wodka van Stolichnaya is niet alleen een uitstekende drank, maar ook een waar verzamelobject voor liefhebbers en kenners van wodka. De zorgvuldige productiemethode en de unieke combinatie van het zuivere water uit het Colico-meer met de Russische Alpha Spirit zorgen voor een ongeëvenaarde smaakervaring.

Stolichnaya'sinzet voor duurzaamheid en respect voor de natuur is ook duidelijk zichtbaar in de verpakking van deze exclusieve wodka. De Chileense zwarte kersenhouten kist is vervaardigd uit duurzaam geproduceerd hout, waarmee het merk zijn betrokkenheid bij milieuvriendelijke productie benadrukt.

De lancering van deze limited edition Andes-editie ultra-premium wodka onderstreept Stolichnaya'svoortdurende streven naar innovatie en excellentie in hun productaanbod. Het merk zet zich in om in de toekomst nog meer unieke en hoogwaardige wodka'ste creëren, met behoud van de traditie en het vakmanschap waar het bekend om staat.

Als u geïnteresseerd bent in het bemachtigen van een fles van deze zeldzame en verfijnde wodka, wees dan snel, want de voorraad is beperkt en de vraag naar deze exclusieve editie zal ongetwijfeld groot zijn. De Andes-editie ultra-premium wodka is een unieke kans om te genieten van de ultieme combinatie van kwaliteit, vakmanschap en pure smaak, en vormt een prachtige aanvulling op elke wodka-collectie.

Stolichnaya elit-collectie

De Stolichnaya elit-collectie bestaat uit verschillende exclusieve en hoogwaardige wodka s, elk met hun eigen unieke kenmerken en smaakprofielen:

 • Stolichnaya elit Original:

  • De basis van de elit-collectie, gemaakt met behulp van een uniek vriesfiltratieproces om onzuiverheden te verwijderen en een uitzonderlijk gladde en zuivere wodka te creëren
  • Bevat de fijnste tarwe en rogge, en het zuiverste bronwater uit Rusland
  • Perfect voor het maken van verfijnde cocktails of om puur van te genieten
 • Stolichnaya elit Himalaya-editie:

  • Exclusieve wodka gemaakt met het zuiverste gletsjerwater uit de Himalaya
  • Bevat Russische Alpha Spirit en heeft een uiterst verfijnde en zijdezachte smaak
  • Gepresenteerd in een prachtige, handgesneden kristallen fles met zilveren en gouden accenten
 • Stolichnaya elit Andes-editie:

  • Bijzondere wodka gemaakt met het ongerepte water uit het Colico-meer in Chili
  • Gecombineerd met de Russische Alpha Spirit voor een ongeëvenaarde smaakervaring
  • Verpakt in een duurzaam geproduceerde Chileense zwarte kersenhouten kist, bekleed met leer en versierd met een inheems patroon
  • Handgesneden kristallen fles, verzegeld met een zilveren medaillon bedekt met goud en bekroond met een robijn
 • Stolichnaya elit Pristine Water Series:

  • Een verzameling van zeer exclusieve wodka s, gemaakt met de meest uitzonderlijke waterbronnen van over de hele wereld
  • Bevat onder andere de New Zealand-editie, gemaakt met het zuiverste water uit Nieuw-Zeeland, en de Andean-editie, gemaakt met het smeltwater van de Andes-gletsjers
  • Elke editie wordt gepresenteerd in een luxueuze verpakking en fles, passend bij de herkomst van het water


Deze uitgebreide opsomming en omschrijving van de Stolichnaya elit-productlijn benadrukt de diversiteit en kwaliteit van de verschillende wodka'sdie het merk aanbiedt. Elk product is zorgvuldig gemaakt met behulp van de beste ingrediënten en technieken om een uitzonderlijke smaak en verfijning te garanderen. De Stolichnaya elit-collectie is een eerbetoon aan het vakmanschap en de traditie van dit gerenommeerde wodkamerk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...