De Bakermat Ninove bekroond met eerste Michelin Ster

Chef Kevin Graf en gastvrouw Barbara Wantens hebben met hun restaurant De Bakermat hun eerste Michelin Ster verdiend. Het jonge en dynamische team heeft als doel een eerlijke en eigentijdse keuken te bieden waar het respect voor het product centraal staat. Het moderne en sfeervolle interieur, gecombineerd met de passie en teamwork van het team, maakt dit tot een culinaire ervaring die de gasten niet snel zullen vergeten.

Het restaurant, gelegen langs de Leopoldlaan te Nivove, heeft een strak en serene uitstraling. Zodra de gelegenheid volloopt en wijnen geschonken worden, ontstaat er een gezellige en gemoedelijke sfeer met een attente bediening voor extra comfort. De gerechten zijn goed gekruid en smaakvol. Zo krijgt de zacht half gegaarde wilde zalm een pittige smaak met vijfkruidenpoeder en de aardige stukken zeebaars worden geserveerd met een fijne rode curry. Verveine geeft het nagerecht met aardbeien, vanille en shiso purple een extra aromatisch karakter.

De menu's van De Bakermat worden elke zes weken volledig aangepast, waarbij de focus ligt op verse, seizoensgebonden en kwaliteitsvolle producten. Chef Kevin heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants, zoals Den Artiest, Bistro Margot en Hof Ter Aken en zet zich in om te werken met vis, schaal- en schelpdieren en vergeten producten zoals pastinaak, aardpeer en kervelwortel. Gasten kunnen ook hun dieetwensen en voorkeuren doorgeven bij het reserveren, zodat de chef hier rekening mee kan houden bij het samenstellen van het menu. Chef Kevin Graf heeft ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde restaurants en legt de nadruk op de versheid en kwaliteit van de ingrediënten.

Daarnaast heeft De Bakermat ook een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen uit verschillende landen en streken. Het restaurant heeft ook een terras waar gasten kunnen genieten van hun maaltijd in de buitenlucht.

Het jonge koppel heeft een moderne hand gehad in de renovatie van deze impressionante villa, waar hun ambitie en passie voor het koken mooi tot uiting komt. De Bakermat is dan ook een aanrader voor wie houdt van een creatieve keuken met respect voor versheid en kwaliteit van de grondstof.

Naast het restaurant biedt De Bakermat ook een private dining room aan voor groepen. Het interieur van het restaurant is modern en sfeervol met strakke lijnen en warme kleuren. Het terras biedt een rustige en ontspannen omgeving voor diners in de buitenlucht. Het restaurant heeft ook een ruime parking aan de achterzijde van het gebouw.

De Bakermat word nu erkend voor zijn innovatieve keuken en uitstekende service. Gastvrouw Barbara Wantens en chef Kevin Graf waren vereerd met de erkenning en blijven zich inzetten voor het creëren van een unieke en eigentijdse eetervaring voor hun gasten.

Restaurant De Bakermat is gevestigd op het volgende adres: Leopoldlaan 85, 9400 Ninove, België. Telefoonnummer: +32 54 25 80 25. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten. Reserveringen kunnen online worden gemaakt via de website of telefonisch worden gedaan via het bovenstaande telefoonnummer.

Bezoek Website
Ontdek luxe duurzame Kaviaar bij Imperial Heritage In de kijker

Imperial Heritage Caviar in Antwerpen biedt de meest verfijnde kaviaar ter wereld, dankzij vakmanschap, traditionele methoden en passie voor het pr...