Culinaire verfijning in Vol-Ver - een MICHELIN-ster Ervaring

Restaurant Vol-Ver, gelegen in de pittoreske Watervalstraat 23, 8510 Marke, België, is een culinaire bestemming die de essentie van moderne en eigentijdse Franse keuken belichaamt. Het restaurant, onder de bezielende leiding van chef Sébastien Ververken en zijn partner Sharon, biedt een verfijnde eetervaring die wordt gekenmerkt door een mix van klassieke soberheid en moderne creativiteit. Sébastien, met een indrukwekkend cv dat ervaringen omvat bij topchefs zoals Peter Goossens, Pierre Gagnaire en Quique Dacosta, brengt een diepgaande verfijning in zowel klassieke als moderne gerechten.

De MICHELIN Gids heeft Vol-Ver erkend met één ster, wat wijst op de hoge kwaliteit van de keuken. De gerechten die hier geserveerd worden, zijn een toonbeeld van beheerste, pure en genuanceerde kookkunst. De gerechten ontgoochelen nooit en zijn een weerspiegeling van de passie en expertise van de chef. De sfeer in het restaurant is huiselijk en warm, met een mooi verjongde bakstenen villa die een charmante uitstraling heeft. Dit maakt Vol-Ver een populaire keuze in de regio.

Vol-Ver is geopend voor lunch en diner op specifieke dagen. De aankomsttijden zijn 'smiddags van 12:00 tot 13:00 uur en 'savonds van 19:00 tot 20:00 uur. Het restaurant is gesloten op maandagavond, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag, hoewel het op zaterdagmiddag open is voor groepen vanaf 15 personen. Honden of andere dieren zijn niet toegelaten in het restaurant. Voor reserveringen en vragen kan men contact opnemen via het telefoonnummer 056/49.85.92 of via e-mail op info@vol-ver.be.

De keuken van Vol-Ver is een weerspiegeling van Sébastien'servaring en creativiteit. Hij creëert vernieuwende gerechten met dagverse producten, waarbij hij rekening houdt met bij reservatie meegedeelde allergieën en dieetwensen. De menu'svariëren van een twee-gangen lunch tot uitgebreidere meergangenmenu s, met opties die variëren afhankelijk van het marktaanbod.

De lunch bij Vol-Ver bestaat uit een twee-gangenmenu dat varieert volgens het marktaanbod. Dit menu is beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag vanaf 12:00 uur, maar niet op zon- en feestdagen.

Het Menu Vol-Ver is een uitgebreider aanbod dat bestaat uit meerdere gangen. Dit menu bevat gerechten zoals zeebaars met bergamot, zeeduivel met pijlinktvis, en haas met knolselder. Er is ook een optie voor een assortiment kazen als extra of als vervanging van het dessert. Dit menu varieert in het aantal gangen en is beschikbaar op verschillende dagen van de week, met een speciaal zesgangenmenu dat enkel op zaterdagavond wordt geserveerd.

Voor degenen die liever zelf hun maaltijd samenstellen, biedt Vol-Ver ook een à la carte-menu. Dit menu omvat een verscheidenheid aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Enkele voorbeelden zijn Sint-Jacobsvruchten, tarbot, langoustines, duif, en verschillende dessertopties zoals chocolade 'Satongo' en Dame Blanche.

Het interieur van Vol-Ver is zorgvuldig ontworpen om een gezellige en warme sfeer te creëren. Met rustieke houten balken die behouden en opgefrist zijn, en een decoratie in zwart en wit, biedt het restaurant een elegante en toch huiselijke omgeving. De open haard draagt bij aan de warme sfeer in de winterperiode. Een gedeeltelijk open keuken biedt gasten een blik op de creatie van de verfijnde bistrogerechten.

Restaurant Vol-Ver in Marke is een uitstekende keuze voor fijnproevers en liefhebbers van de moderne Franse keuken. Met een MICHELIN-ster bekroonde gerechten, een sfeervolle omgeving en een toegewijde chef-kok, biedt het restaurant een onvergetelijke eetervaring. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een casual diner, Vol-Ver belooft een culinaire ervaring die zowel het hart als de smaakpapillen raakt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...