Bacha Coffee opent tweede Maleisische vestiging in TRX

De Marokkaanse koffieboutique Bacha Coffee heeft haar tweede vestiging in Maleisië geopend, gelegen in het nieuwe financiële district van Kuala Lumpur, The Exchange TRX. Het eerste filiaal opende zijn deuren in Pavilion KL en nu kunnen bezoekers van The Exchange TRX genieten van de unieke ervaring die deze koffiezaak te bieden heeft. Deze recente uitbreiding markeert het toenemende succes van het merk in de regio.

Bacha Coffee, ooit de geliefde koffieleverancier van het koninklijk hof van Marokko, heeft haar traditie van uitmuntende koffiekunst en gastvrijheid wereldwijd gebracht. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1910, toen het werd opgericht in de oude medina van Marrakech, is de naam Bacha Coffee synoniem geworden voor kwaliteit en verfijning.

De nieuwe outlet in The Exchange TRX is ontworpen met dezelfde iconische elementen die men verwacht van een Bacha Coffee-ervaring. De ruimte is rijkelijk versierd met gouden accenten, fluweelzachte stoelen en weelderige decoraties die klanten terug in de tijd nemen naar de weelderige dagen van historische koffiehuizen. Dit alles draagt bij aan een exclusieve atmosfeer waar men kan genieten van meer dan 200 soorten Arabica-koffie uit meer dan 30 landen, evenals een scala aan gebakjes en hartige delicatessen.

Klanten kunnen ook genieten van een exclusieve collectie koffieproducten, waaronder exclusief porselein en verguld zilverwerk, waarmee ze thuis hun eigen weelderige koffiemomenten kunnen creëren. De nadruk op detail en de rijke historie van het merk zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van de Bacha Coffee-ervaring.

Met de opening van de nieuwe vestiging wil Bacha Coffee de fijnproever cultuur in Kuala Lumpur verder verrijken en locals en toeristen de kans geven om de exquise smaken en de rijke geschiedenis van de koffie die ze serveren te ontdekken. Bacha Coffee belooft een unieke ervaring waarbij de rijke koffiegeschiedenis, adembenemende ambiance en onberispelijke service samen zorgen voor een ongeëvenaarde koffiebeleving.

Met de komst van Bacha Coffee in het bruisende hart van Kuala Lumpur'snieuwste financiële en lifestyle hub, The Exchange TRX, wordt de traditie van het Marokkaanse koffiehuis levend gehouden en aangepast aan de moderne smaak van koffieliefhebbers. Deze uitbreiding illustreert niet alleen de groeiende populariteit van het merk, maar ook de vraag naar premium koffiebelevingen binnen een markt die steeds meer divers en verfijnd wordt.

Bacha Coffee'sreputatie voor kwaliteit begon bijna een eeuw geleden, toen het de favoriete keuze werd voor koffie van het Marokkaans koningshuis. Gedurende de jaren heeft het merk een loyale aanhang verkregen door het consequent serveren van hoogwaardige koffie, doordrenkt met de rijke tradities van Marokkaanse gastvrijheid. De koffie die bij Bacha Coffee wordt geserveerd, is niet alleen een drank, het is een viering van erfgoed, cultuur en kunst.

Wanneer men het nieuwste filiaal binnenstapt, wordt men begroet door een ambiance die zowel luxueus als uitnodigend is. De inrichting is een weerspiegeling van de grandeur van klassieke koffiepaleizen, met een eigentijdse twist die de lokale cultuur respecteert. Gasten worden meegenomen op een reis door de tijd, terwijl ze genieten van een scala aan koffiebonen die zorgvuldig zijn geselecteerd en afkomstig zijn uit 'swerelds meest geprezen koffieregio s.

De koffiebijbel van Bacha Coffee, een indrukwekkend menu dat de diversiteit en complexiteit van hun koffieaanbod tentoonstelt, biedt klanten de vrijheid om perfecte harmonieën van aroma'sen smaken te ontdekken. Van single-origin koffies tot intrigerende blends, er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn er versgebakken broodjes, delicate Franse patisserie en luxe sandwiches beschikbaar om de koffie-ervaring te completeren.

Het personeel van Bacha Coffee, getraind om kennis en passie voor koffie te delen, speelt een cruciale rol in de ervaring van elke klant. Ze zijn niet alleen barista s, maar ook ambassadeurs van het merk, die bezoekers begeleiden door de uitgebreide selectie en hen helpen de subtiele nuances van verschillende brouwsels te begrijpen.

De productlijn van Bacha Coffee gaat verder dan alleen het serveren van dranken; ze bieden ook een reeks accessoires aan die de esthetiek en het ritueel van traditionele koffieceremonies weerspiegelen. Van handgemaakte kannen en kopjes tot elegant bestek, deze items zijn speciaal ontworpen om de ervaring van koffiedrinken thuis te verheffen.

Klanten die de winkel in The Exchange TRX bezoeken, kunnen zich onderdompelen in een wereld waarin elk detail zorgvuldig is bedacht om een buitengewone ervaring te garanderen. Het is een plek waar geschiedenis tot leven komt, smaken worden gevierd en herinneringen worden gemaakt.

Bacha Coffee blijft haar aanwezigheid uitbreiden met de ambitie om de rijke koffiecultuur te delen met een wereldwijd publiek. Hun toewijding aan uitmuntendheid en de wil om te innoveren maken hen een opmerkelijke verschijning in de wereld van luxe koffiehuizen. Met deze laatste toevoeging in Kuala Lumpur laten ze zien dat ze vastbesloten zijn om een blijvende indruk achter te laten op de koffiescene in Maleisië en daarbuiten.

Met zorgvuldige aandacht voor elke stap, van boon tot kopje, cultiveert Bacha Coffee de ware essentie van koffie. Ze erkennen dat kwaliteit niet alleen ligt in het product zelf, maar ook in de ervaring die ermee gepaard gaat. Het is deze holistische benadering die ervoor zorgt dat elke ontmoeting met Bacha Coffee een verfijnde en onvergetelijke gebeurtenis is.

Nu Bacha Coffee haar vleugels uitslaat naar nieuwe horizonten, blijft de essentie van de Marokkaanse koffiecultuur behouden. In de drukke straten van Kuala Lumpur biedt Bacha Coffee een oase van rust en verfijning, een toevluchtsoord waar men kan ontsnappen aan de alledaagse drukte en kan genieten van de serene kunst van koffie. De expansie van het merk in Zuidoost-Azië is niet alleen een weerspiegeling van een groeiende trend in de koffie-industrie, maar ook een getuigenis van de universele aantrekkingskracht van kwaliteitskoffie en de schoonheid van gedeelde momenten rond een kopje koffie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...