Fragment Design & Starbucks - exclusieve flessencollectie

Fragment Design, een wereldbekende naam op het gebied van design, opgericht door de Japanse ontwerper Hiroshi Fujiwara, heeft in een baanbrekende samenwerking met koffiegigant Starbucks een exclusieve collectie drinkflessen op de markt gebracht. Het is een collectie die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de harten van designliefhebbers sneller doet kloppen.

De samenwerking, getiteld "Fragment Design x Starbucks Reserve® Roastery", onthult twee stijlvolle roestvrijstalen flessen die een ode brengen aan zowel de subtiele elegantie van Fragment als aan het oog voor detail waar Starbucks bekend om staat. Deze lancering van de collectie vond plaats in de luisterrijke omgeving van de Starbucks Reserve Roastery in Tokyo, een locatie die perfect past bij de exclusiviteit en het vakmanschap dat deze speciale editie uitstraalt.

Deze flessen zijn ware kunststukjes met een minimalistisch design dat kenmerkend is voor Fujiwara'swerk. De ene fles komt in een matzwarte uitvoering terwijl de andere pronkt met een verfijnde grijze kleurovergang. Beide ontwerpen zetten het beroemde bliksemschicht logo van Fragment in de spotlight, naast het iconische Starbucks-embleem. Hiermee ontstaat er een samensmelting van bekende en nieuwe stijlelementen die van de flessen echte verzamelobjecten maken.

De ambitie van deze samenwerking is klaar en duidelijk: alledaagse voorwerpen transformeren in objecten die je niet alleen gebruikt, maar ook koestert. Het is een strategie die Starbucks eerder succesvol heeft ingezet met verschillende partners uit de mode- en designwereld. Deze partnerschappen bewijzen keer op keer dat Starbucks veel meer is dan een plek waar je koffie haalt; het is een merk dat zichzelf positioneert in de wereld van lifestyle en design.

Functionaliteit wordt in deze collectie naadloos gecombineerd met modebewustzijn. Het maakt een silent statement, eentje die fluistert in plaats van schreeuwt, maar daarmee niet minder krachtig is. De flessen uit de "Fragment Design x Starbucks Reserve® Roastery" lijn zijn niet overal verkrijgbaar. Ze worden verkocht in een beperkte oplage en zijn alleen te vinden op selecte locaties van Starbucks Reserve Roastery, waardoor ze een exclusief karakter krijgen.

Voor verzamelaars en liefhebbers van design biedt deze collectie een unieke kans om iets te bemachtigen dat praktisch nut combineert met esthetische waarde. En voor degenen die nog nooit een voet in een Starbucks hebben gezet, kan deze samenwerking de verleiding zijn om eens binnen te lopen en te ervaren hoe koffie en kunst hand in hand kunnen gaan.

Starbucks heeft wederom laten zien dat zij verder kijken dan het schenken van koffie. Zij richten zich op het creëren van ervaringen en het aanbieden van producten die een brug slaan tussen alledaags gebruik en uitzonderlijk ontwerp. De "Fragment Design x Starbucks Reserve® Roastery" collectie is hier het levende bewijs van, een collectie waar elke slok koffie een toonbeeld van smaak en stijl wordt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...