Dorya lanceert Trump Home, een luxe meubelcollectie geïnspireerd door Donald Trump

De 'Trump Home by Dorya' meubelcollectie is een perfecte belichaming van een luxueuze levensstijl. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en respect voor het vakmanschap dat kenmerkend is voor de Dorya-merk. Het is duidelijk dat de stukken zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook een statement te maken in elke ruimte waarin ze worden geplaatst.

De inspiratie voor deze collectie komt van de eigendommen van The Trump Organization, die zich over de hele wereld bevinden. Deze eigendommen staan bekend om hun verfijning en luxe, twee kenmerken die de 'Trump Home by Dorya' meubelcollectie weerspiegelt. De ontwerpen combineren moderne elegantie met traditioneel vakmanschap, wat resulteert in meubels die zowel tijdloos als trendy zijn.

Bovendien zijn de kleurenschema's en materialen die in deze collectie worden gebruikt, zorgvuldig geselecteerd om een gevoel van luxe en comfort uit te stralen. De subtiele mix van grijstinten, metalen en rokerige nuances, vermengd met het gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en marmer, zorgt voor een visueel aantrekkelijke esthetiek. Daarnaast voegen de warmere accenten van brons en crème, gecombineerd met de glanzende zwarte lak of espressokleurige mahonie, een vleugje elegantie en raffinement toe.

Wat betreft de bekleding, heeft Dorya ervoor gekozen om een breed scala aan hoogwaardige Europese stoffen en leersoorten aan te bieden. Deze materialen zijn niet alleen opvallend en verfijnd, maar ook warm en uitnodigend, waardoor elk meubelstuk in de collectie een gevoel van comfort en stijl biedt.

De 'Trump Home by Dorya' meubelcollectie is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar luxe en verfijning. Deze meubels zijn verkrijgbaar bij erkende Trump Home Galleries en exclusieve architectuur- en interieurontwerpstudio's, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw leefruimte te transformeren in een oase van luxe en comfort.

Over Dorya

Dorya, een merk dat wereldwijd bekend staat voor zijn buitengewone vakmanschap, is een gerenommeerde fabrikant van luxueuze meubels. Met een passie voor ontwerp en kwaliteit heeft Dorya een onwrikbare reputatie opgebouwd als het gaat om het creëren van verfijnde, handgemaakte meubels. De collecties van het bedrijf zijn een expressie van moderne elegantie, gecombineerd met traditionele ambachtelijke technieken.

Dorya's hoofdkantoor is gevestigd in Manisa, Turkije, maar het merk heeft zijn aanwezigheid en impact wereldwijd uitgebreid. Het bedrijf heeft showrooms in steden als Istanbul, Miami en Dubai, waardoor het bereik en de invloed van Dorya's luxe meubilair wereldwijd voelbaar zijn.

Dorya heeft zich onderscheiden in de interieurontwerpwereld door zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Elk meubelstuk wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden die gebruik maken van traditionele methoden. Dit resulteert in stukken die niet alleen mooi en elegant zijn, maar ook duurzaam en van ongeëvenaarde kwaliteit.

Doorheen de jaren heeft Dorya diverse exclusieve collecties uitgebracht, zoals de 'Trump Home by Dorya'-collectie, die zijn ontworpen met een opvallende elegantie en verfijning. Elk ontwerp in deze collecties is doordrenkt met een unieke mix van klassieke en hedendaagse stijlen, wat bijdraagt aan de rijke en luxueuze esthetiek van het merk.

Dorya staat synoniem voor luxe, kwaliteit en vakmanschap. De unieke meubelcollecties van het bedrijf zijn ontworpen om klanten een gevoel van verfijning en exclusiviteit te geven, waardoor elke leefruimte wordt getransformeerd in een oase van comfort en stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...