Trump Home by Dorya is een luxe nieuwe meubelcollectie

Luxe meubelfabrikant Dorya heeft een speciale collectie gecreëerd geïnspireerd op de wereldberoemde ondernemer Donald Trump.
De serie, uitgebracht onder de naam Trump Home door Dorya, bevat 50 gloednieuwe ontwerpen, geïnspireerd op de vele high-end eigendommen van The Trump Organization verspreid over de hele wereld.
Gemaakt voor degenen die alleen tevreden zijn met het beste, de collectie is een prachtige mix van grijs, metallic en rooktinten vermengd met roestvrij staal en marmer, met warmere tinten van brons of crème die contrasteren met zwarte lak of espressomahonie versierd met Franse gouden details.
De stoffen zelf zijn opvallend en verfijnd, maar ook warm en uitnodigend. Er zijn maar liefst vijftig exclusieve Europese stoffen en vijftien leersoorten om uit te kiezen voor ultiem comfort en stijl.
Trump Home by Dorya kan worden gekocht via geautoriseerde Trump Home Galleries en exclusieve architectuur- en interieurontwerpbureaus.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...