My Guardian Angel - een hemelse collectie van Montegrappa

Of het nu geloofd wordt als een bovennatuurlijke entiteit of als een metafoor voor iets aardser, het is geruststellend om te weten dat er iets is dat in je leven ingrijpt in je voordeel wanneer je het nodig hebt. Montegrappa, het Italiaanse luxe schrijfinstrumentenbedrijf, heeft een speciale editie pen gecreëerd genaamd My Guardian Angel, die dit idee belichaamt.

De pen is ontworpen om te voelen alsof je daadwerkelijk wordt omarmd door een engel. Het prachtige stuk is gekleurd op een manier die doet denken aan een wolk, met gravures in sterling zilver of 18-karaats geelgoud, ingelegd met hemelsblauw email en turquoise details. De pen heeft een reservoir dat versierd is met de figuur van een engel die een zwaard en schild draagt. De serie omvat ook bijpassende manchetknopen en polshorloges met een vergelijkbaar thema, die allemaal indrukwekkend zijn qua gevoel en ontwerp.

De My Guardian Angel pen erkent de positieve energie die gemeenschappelijk is aan alle geloofsovertuigingen en straalt een gevoel van hoop en levensbevestiging uit. Een engel omarmt de pen op dezelfde manier waarop goedheid als een mantel om de ziel werkt.

Het materiaal van de pen bestaat uit celluloid, sterling zilver en email. De pen heeft een 18-karaats gouden penpunt en een zuigersysteem voor vulling. Je kunt kiezen uit verschillende penpuntformaten, zoals fijn, medium en breed.

Bij de pen wordt een speciale verpakking geleverd. Montegrappa biedt 1000 Sterling Silver Fountain Pens en 912 Sterling Silver Rollerball Pens aan, samen met 100 Solid 18k Goud Fountain Pens en 100 Solid 18k Goud Rollerball Pens. De bijpassende manchetknopen worden aangeboden in paren van 333 in Sterling Silver en 33 in Solid 18k Goud, terwijl de polshorloges verkrijgbaar zijn in een serie van 333 in Sterling Silver en 33 in zuiver 18k Goud.

Montegrappa hoopt dat degenen die in het bezit zijn van deze bijzondere items een gevoel van inclusie en vrede zullen ervaren. Al meer dan een eeuw produceert Montegrappa hoogwaardige schrijfinstrumenten in het historische gebouw in Bassano del Grappa, Noordoost-Italië. De My Guardian Angel pen is een waardevol stuk vakmanschap dat de unieke verbinding tussen bescherming en schrijven viert.

Montegrappa My Guardian Angel

  • My Guardian Angel pen: Deze speciale editie pen van Montegrappa is ontworpen om het gevoel van bescherming en positieve energie te symboliseren. Het heeft een celluloid cap en barrel in een prachtige wolkachtige kleur. De gravures in sterling zilver of 18-karaats geelgoud, ingelegd met hemelsblauw email en turquoise details, geven de pen een hemelse uitstraling. Op het reservoir van de pen is een figuur van een engel te zien die een zwaard en schild draagt.

  • My Guardian Angel manchetknopen: De bijpassende manchetknopen zijn een perfecte aanvulling op de My Guardian Angel pen. Ze zijn verkrijgbaar in paren van 333 in Sterling Silver en 33 in Solid 18k Gold. De manchetknopen hebben hetzelfde engelthema, met een engel die een zwaard en schild vasthoudt.

  • My Guardian Angel polshorloges: De polshorloges uit de My Guardian Angel-collectie zijn prachtige stukken die hetzelfde hemelse ontwerp en thema delen. Ze zijn verkrijgbaar in een serie van 333 in Sterling Silver en 33 in Solid 18k Gold. De horloges hebben een motief van vleugels en zonnestralen, wat het gevoel van bescherming en positieve energie versterkt.

  • Materiaal en vakmanschap: Elk item in de My Guardian Angel-collectie is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap. De pen is gemaakt van celluloid, sterling zilver en email, en heeft een 18-karaats gouden penpunt. De manchetknopen en horloges zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en luxe te waarborgen.

  • Beperkte oplage: De My Guardian Angel-collectie is beschikbaar in een beperkte oplage. Montegrappa biedt 1000 Sterling Silver Fountain Pens en 912 Sterling Silver Rollerball Pens aan, samen met 100 Solid 18k Gold Fountain Pens en 100 Solid 18k Gold Rollerball Pens. Dit maakt elk item in de collectie exclusief en gewild onder verzamelaars.

  • Betekenis en symboliek: De My Guardian Angel-collectie belichaamt het idee van bescherming, hoop en positieve energie. Het is ontworpen om de drager een gevoel van inclusie en vrede te geven. Elk item in de collectie dient als een fysieke representatie van een hogere geest die waakt over ons welzijn en ons beschermt in tijden van moeilijkheden.

  • Verpakking en presentatie: Elk item in de My Guardian Angel-collectie wordt geleverd in een speciale verpakking die het luxe en unieke karakter van de collectie weerspiegelt. De presentatie draagt bij aan de algehele ervaring van het bezitten en koesteren van deze bijzondere items.

Montegrappa'sMy Guardian Angel-collectie is een eerbetoon aan de beschermende geesten en positieve energie in ons leven. Met elk item in de collectie kun je een persoonlijk symbool van bescherming en hoop bij je dragen, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van het vakmanschap en de luxe waar Montegrappa bekend om staat.

Over Montegrappa

Montegrappa is een gerenommeerd Italiaans bedrijf dat al meer dan een eeuw hoogwaardige schrijfinstrumenten produceert. Met een rijke geschiedenis en een ongeëvenaard vakmanschap staat Montegrappa bekend om zijn prachtige ontwerpen en de kwaliteit van zijn producten.

Het bedrijf is gevestigd in Bassano del Grappa, in het noordoosten van Italië, waar het zijn ambachtelijke tradities en expertise voortzet. Elke Montegrappa-pen wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, die de perfecte balans creëren tussen functionaliteit, esthetiek en comfort.

Montegrappa biedt een breed scala aan schrijfinstrumenten, waaronder vulpennen, balpennen en rollerball-pennen. Elk model is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en combineert luxe materialen zoals celluloid, sterling zilver, goud en edelstenen om unieke en opvallende stukken te creëren.

Naast de klassieke collecties staat Montegrappa bekend om zijn speciale edities, die zijn ontworpen ter ere van beroemde persoonlijkheden, historische gebeurtenissen of culturele thema s. Deze limited edition-pennen zijn ware kunstwerken en worden vaak gezocht door verzamelaars over de hele wereld.

Montegrappa streeft ernaar om schrijfinstrumenten te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een gevoel van luxe en schoonheid overbrengen. Met hun exclusieve ontwerpen en uitmuntende vakmanschap blijft Montegrappa een toonaangevende naam in de wereld van luxe schrijfinstrumenten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...