Ontdek de luxe van Bugatti s nieuwe merchandise collectie

De Bugatti Merchandise Collectie vertegenwoordigt de identiteit en het erfgoed van het Bugatti-merk via een exclusieve selectie kleding en accessoires. Geïnspireerd door de meesterwerken van Bugatti - variërend van de Chiron tot de coachbuilding-creaties, zoals de La Voiture Noire en de Centodieci - belichamen de iconische ontwerpelementen en texturen de essentie van het merk in elk detail van de collectie.

De meest recente Bugatti Merchandise Collectie combineert de spirit van Bugatti'shyperauto's met de waarden die het merk altijd heeft belichaamd. Het assortiment loopt uiteen van hoogwaardige kleding tot praktische accessoires zoals powerbanks, sleutelhangers, notebooktassen en creditcardhouders.

Als nieuwe aanvulling heeft Bugatti haar eerste zilveren sieraden collectie gelanceerd, geïnspireerd op de meesterwerken van de Franse hypersportwagenfabrikant. Armbanden, ringen, kettingen en andere producten reflecteren het prestige van het Bugatti-merk, perfect gecombineerd met de vakmanschap en oog voor detail die kenmerkend zijn voor Italiaanse sieraden. Liefdevolle details zoals het Bugatti Macaron en het EB-logo eren het historische erfgoed van Bugatti.

De collectie bevat tevens kleding en accessoires voor mannen en vrouwen, zoals de '110 Ans Bugatti' collectie die bestaat uit 34 kledingstukken en accessoires. De erfgoed van het Bugatti-merk wordt gevierd door hoogwaardige materialen en grote aandacht voor detail.

Bugatti staat bekend om zijn ontspannen casual stijl en biedt een breed scala aan hoogwaardige stijlen, variërend van klassieke basics tot chique statement stukken. Het Bugatti-merk staat voor elegantie, stijl en een ongeëvenaard succes als innovator in revolutionaire hypersportwagen technologie. De nieuwe Lifestyle-collectie van Bugatti belichaamt de identiteit en het erfgoed van het Bugatti-merk door een exclusieve selectie kleding en accessoires.

De nieuwe Lifestyle-lijn, gemaakt in samenwerking met merchandise specialist Audes, is een eerbetoon aan de iconen van de Bugatti geschiedenis. De details zijn zorgvuldig weerspiegeld in de look, stijl en textuur van producten zoals kledingaccessoires die de klassieke Bugatti-ontwerpelementen erkennen.

De Bugatti Lifestyle-collectie strekt zich uit van hoogwaardige kleding tot alledaagse accessoires zoals powerbanks, sleutelhangers, notebooktassen en creditcardhouders, tot de luxere geschenken die elke Bugatti-enthousiast compleet zou maken.

Van lifestyle kleding voor mannen, vrouwen en kinderen tot accessoires voor de ultieme Bugatti-fan, de accessoireslijn biedt zorgvuldig geselecteerde producten voor alle smaken. De kinderproductlijn biedt jonge Bugatti-fans de kans om hun passie voor het Franse luxemerk vanaf jonge leeftijd aan te wakkeren.

De capsulecollectie die gewijd is aan La Voiture Noire weerspiegelt de onderscheidende elementen van dit meesterwerk van de automobiele haute couture, en omvat items zoals een regenjas, t-shirts, petten, lederwaren, een waterfles en een mok. Elk item is elegant gestyled in het zwart, als eerbetoon aan het grootste mysterie in de autogeschiedenis.

Het kledingassortiment omvat t-shirts, poloshirts, sweatshirts en jassen, stuk voor stuk vervaardigd met de hoge ontwerp- en kwaliteitsstandaarden waar Bugatti wereldwijd om bekend staat. Alle kledingproducten zijn versierd met de beroemde Bugatti-naam en het logo. Aanvullend biedt de kinderproductlijn, bestemd voor jongens en meisjes, jonge Bugatti-fans de kans om hun passie voor het Franse luxemerk te ontdekken, met items zoals petten, t-shirts, blazers, minioveralls en nog veel meer.

De lifestyleproducten bieden zowel luxe als praktische bruikbaarheid. Verfijnde riemen, flessen, creditcardhouders, sleutelhangers en vele andere accessoires geven klanten de kans om de geest van het Bugatti-merk te omarmen. Het beroemde Bugatti Macaron en het EB-logo zijn zorgvuldig geplaatst op veel van de items om hulde te brengen aan het ongeëvenaarde erfgoed van Bugatti.

Bugatti is altijd vastbesloten om het buitengewone te bieden. Het allerbeste. Het meest bewonderde. Alleen dan kan het een Bugatti worden genoemd. Deze nieuwe Lifestyle-collectie drukt de identiteit en het erfgoed van het Bugatti-merk uit via een exclusieve selectie kleding en accessoires.

Door hulde te brengen aan de iconen van de Bugatti-geschiedenis, bevat de nieuwe Lifestyle-lijn - gemaakt in samenwerking met merchandisespecialist Audes - items geïnspireerd op de Chiron, Divo, La Voiture Noire en de Centodieci, evenals de bredere geschiedenis van het Franse luxemerk. De details worden zorgvuldig weerspiegeld in de look, stijl en textuur van producten zoals kledingaccessoires die de klassieke Bugatti-ontwerpelementen erkennen.

Samengevat biedt de Bugatti Merchandise Collectie een uitgebreid assortiment dat varieert van hoogwaardige kleding tot alledaagse accessoires. Het weerspiegelt het ongeëvenaarde erfgoed van Bugatti en biedt de klant de kans om een deel van de spirit van dit prestigieuze merk te bezitten. Of het nu een elegant sieraad is, een casual t-shirt, of een handige powerbank, elk item in deze collectie is ontworpen met het vakmanschap en de aandacht voor detail die kenmerkend zijn voor het Bugatti-merk.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...