Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Luxe bruidsgigant Pronovias opent nieuwe winkel in Londen

Luxe bruidsgigant Pronovias opent nieuwe winkel in Londen

Het luxe bruids- en gelegenheidskledingmerk Pronovias heeft een nieuwe flagship store in Londen geopend, op slechts 70 meter afstand van de oude winkel, die tot doel heeft een verhoogde bruidservaring te bieden. Het nieuwe vlaggenschip op 70-71 New Bond Street beslaat bijna 6.000 vierkante meter over drie verdiepingen en markeert een aanzienlijke investering van Pronovias en vertrouwen in een sterke toekomst voor de bruidsindustrie in het VK.

Amandine Ohayon, CEO van de Pronovias Group, zei in een verklaring: Alle indicatoren wijzen op een bloeitijd voor bruiloften. Onze nieuwe winkel in Londen geeft bruiden de ultieme bruidservaring, met deskundig advies van onze consultants en meer vloeroppervlak om onze collecties tentoon te stellen. Trouw aan onze belofte, zullen we in deze nieuwe boetiek echt de droom van elke bruid kunnen aankleden. 

Hoogtepunten van de nieuwe winkel zijn onder meer een vermindering van het winkelniveau van vijf naar drie om het klanttraject van bruiden te verbeteren door hen een luxere ervaring te bieden. Het biedt ook innovatieve en digitaliseringservaringen, zoals selfiepunten, een geheel nieuwe gastvrije ruimte en privé-pasruimtes, zodat de bruid haar trouwjurk kan vinden met haar bruidsmeisjes en huwelijksfeest.

De Londense winkel herbergt stijlen uit de hoofdcollectie van Pronovias, Pronovias Privée, Atelier Pronovias, een op maat gemaakte haute couture-collectie, en The Party Edit, de lijn van avond- en gelegenheidskleding van het bedrijf. Bruiden kunnen ook stijlen uit de Nicole Milano-collecties en Vera Wang Bride-collectie proberen. Bovendien heeft de nieuwe winkel in Londen zijn team van naaisters uitgebreid tot acht om het hoogste kwaliteitsniveau in de uiteindelijke opstelling van al deze ontwerpen voor zijn bruiden te garanderen. Voor Pronovias Group heeft de winkel in Londen altijd goede resultaten opgeleverd en heeft het de verkoop van trouwjurken met 9 procent verhoogd, vergeleken met dezelfde periode in 2019, volgens de laatste gegevens van het bedrijf. Het onthulde ook dat de gemiddelde prijs die aanstaande bruiden in Londen besteden nu 12 procent hoger is dan vóór de pandemie.


Luxe bruidsgigant Pronovias opent nieuwe winkel in Londen