Kith brengt deze maandag prachtig premium gemaakte monopoly set uit

Kith is opgericht door Ronnie Fieg, een prominent figuur in de schoenenindustrie, die meer dan twintig jaar hands-on ervaring heeft. Geboren en getogen in Queens in de VS, is Fieg altijd betrokken geweest bij de schoenenindustrie sinds hij op 12-jarige leeftijd een stockboy werd bij de in New York gevestigde franchise David Z. Met standvastig doorzettingsvermogen klom hij systematisch door de rangen als vloerverkoper tot assistent-manager om uiteindelijk hoofdkoper worden.

Door samen te werken met merken die de tand des tijds hebben doorstaan, sluit Kith zich aan bij merken en ideeën uit de kindertijd van Fieg die de wortels van zijn opvoeding op samenhangende wijze vormden. Door Kith op te vatten als een verlengstuk van zichzelf, probeert Fieg het huidige modelandschap te veranderen, terwijl hij opereert vanuit een persoonlijke filosofie om de consument meer te geven dan waar hij voor betaalt. Opgericht in 2011, Kith werkt op twee niveaus: een multifunctioneel lifestyle-merk voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals een vooruitstrevende winkelinrichting.

De zeven fysieke flagshipstores zijn ontworpen in samenwerking met Snarkitecture, omdat Kith regematig de grenzen wil verleggen om klanten een volledig unieke ervaring te bieden. Dit doen ze door een breed scala van premium producten te bieden, variërend van hun eigen in-house label tot een samengestelde selectie van kleding en schoenen voor meerdere merken. Kith is minder bekend in België maar je kan nog steeds online prachtige aankopen doen zoals deze unieke monopoly set via onderstaande link. Je kan vanaf Maandag je gok wagen via de EU website.

Het bedrijf is kenmerkend voor zijn jonge en innovatieve kledij met iets of wat focus op een zachter kleuren patroon; tonatie. Bon, terug naar de monopoly set, bestaat uit een verzonken rolvlak met een veganistisch leren oppervlak met ingeslagen Kith-monogrampatroon, de jetons zijn gemaakt van antiek zilver en de eigendomskaarten staan ​​ook in het Kith-palet. Tokens of de figuurtjes waarmee je het op het bord speelt bestaan ​​uit iconische productmomenten in de geschiedenis van Kith, waaronder een auto, asics-schoen, emmerhoed, hoodie, Kith Treats-ijs en een 10-jarig logo.

De pegasus straatnamen zijn geïnspireerd op populaire straatkruisingen in New York, Tokyo, Miami, LA, Manhasset, Parijs en Londen. De originele Monopoly-treinstations zijn bijgewerkt om overeen te komen met populaire wereldwijde woon-/reislocaties. Instructieboek is van het merk Kith en de bordlade bevat een op maat gemaakte kast met dooslogo'sop de knop.

De verpakking bevat Kith for Monopoly-branding in de kleurstelling van het Kith Palette Stadium met goudfolie-accenten. Onder de verpakking bevindt zich een acrylscherm voor bordbescherming. Tot slot zijn er nog 6 paar dobbelstenen met het merk Kith, één dus voor elke speler. Prijskaartje voor deze unieke set is 435 Euros + Shipping naar la Belgique niet vergeten.

Kith Monopoly-set

De monopoly set is gemaakt van een combinatie van luxe materialen, waaronder zwart marmer, wit marmer, messing en zwart acryl. Het spelbord is vervaardigd uit zwart marmer en wit marmer en heeft een strakke, minimalistische uitstraling. De pionnen zijn gemaakt van messing en hebben een gepolijste afwerking, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

De hotels en huizen zijn gemaakt van zwart acryl en hebben een verfijnde afwerking. De geldbiljetten zijn bedrukt op hoogwaardig papier en hebben een gedetailleerd ontwerp dat de stijlvolle esthetiek van de set weerspiegelt.

De set wordt geleverd in een op maat gemaakte kist met een glazen deksel, zodat de prachtige details van de set zichtbaar zijn. De afmetingen van de kist zijn 45,7 cm x 45,7 cm x 7,6 cm, waardoor de set gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is.

De Kith monopoly set maakt deel uit van de Fall 2021-collectie van het merk en is een uniek stuk voor verzamelaars en liefhebbers van luxe. Het spel is een prachtig voorbeeld van de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap waar Kith bekend om staat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...