De V888 Aston Martin-keuken van Formitalia - een luxe meesterwerk

Formitalia, de Italiaanse luxegroep, heeft in samenwerking met Aston Martin, de legendarische Britse fabrikant van luxeauto's, de V888 Aston Martin-keuken gecreëerd. Deze keuken is een verbluffend staaltje vakmanschap en design, ontworpen om elke keukenliefhebber te betoveren.

De V888 Aston Martin-keuken straalt elegantie en luxe uit. Het is een meesterwerk dat met de hand is gemaakt in Italië, waarbij alleen de meest verfijnde materialen zijn gebruikt. De keuken is ontworpen om het hart van het huis te zijn, een plek waar functionaliteit en stijl samenkomen.

Het op maat gemaakte eiland van de V888 Aston Martin-keuken is voorzien van een op afstand bedienbare schuifbovenkant, waardoor het een veelzijdige en gebruiksvriendelijke ruimte is. Het tafelblad is gemaakt van elegant grijs marmer, terwijl het aanrecht is gemaakt van hoogwaardig Canaletto-walnoothout. Cuoio-leer siert de zijkanten en de details van de gelakte opberglades, terwijl de titanium voetjes het geheel completeren.

De ruime wandkast is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt voldoende opbergruimte. Het is vervaardigd met blokbordenhout en Canaletto-walnootfineer, met lederen details aan de zijkanten. De metalen details hebben een elegante titanium afwerking. Daarnaast bevat de keuken een bar en bijkeuken, compleet met twee brede laden, een werkblad van hetzelfde grijze marmer als het eiland en een handig glazen opbergrek.

De V888 Aston Martin-keuken is een perfecte combinatie van vorm en functie. Het is een eerbetoon aan vakmanschap en verfijning, met een prijskaartje dat overeenkomt met de exclusiviteit van Aston Martin en Formitalia. Deze keuken straalt werkelijk klasse en luxe uit.

Met de V888 Aston Martin-keuken brengt Formitalia de wereld van luxeauto's naar de culinaire wereld. Het is een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Het is de belichaming van verfijning en exclusiviteit, en een ultieme droom voor degenen die streven naar het beste in keukenontwerp.

De V888 Aston Martin-keuken van Formitalia biedt niet alleen een ongeëvenaarde esthetiek, maar ook geavanceerde technologie en functionaliteit. De keuken is uitgerust met state-of-the-art apparatuur van topmerken zoals Gaggenau en Miele, waardoor elke culinaire ervaring een genot wordt.

Met een geïntegreerde koelkast, vriezer, oven, kookplaat en vaatwasser is de V888 Aston Martin-keuken volledig uitgerust om aan de behoeften van elke chef-kok te voldoen. Het bevat ook innovatieve functies zoals touchscreen-bediening, ingebouwde verlichting en geavanceerde klimaatregeling.

Naast de technische aspecten is de keuken ook ontworpen met oog voor ergonomie en comfort. Het biedt voldoende werkruimte en opbergruimte, zodat kookgerei en ingrediënten gemakkelijk binnen handbereik zijn. De V888 Aston Martin-keuken is een harmonieus samenspel van schoonheid en functionaliteit, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.

De prijs van €225.000 voor de V888 Aston Martin-keuken weerspiegelt de exclusiviteit en het vakmanschap dat in elk aspect van het ontwerp is geïnvesteerd. Het is een investering in luxe en comfort, een statement van verfijning en een eerbetoon aan de samenwerking tussen Formitalia en Aston Martin.

Met de V888 Aston Martin-keuken kunnen liefhebbers van zowel Aston Martin-auto's als culinaire kunst hun passies combineren in een enkele ruimte. Het is een keuken die zowel visueel verbluffend als functioneel is, en die de grenzen van keukenontwerp verlegt naar een nieuw niveau van luxe en stijl.

Over Formitalia

Formitalia is een toonaangevende Italiaanse luxegroep die gespecialiseerd is in high-end meubel- en interieurontwerpen. Met meer dan 40 jaar ervaring staat Formitalia bekend om zijn vakmanschap, esthetiek en aandacht voor detail.

Het bedrijf werkt samen met enkele van de meest prestigieuze merken ter wereld om exclusieve en op maat gemaakte interieurcollecties te creëren. Formitalia'sontwerpen variëren van woonkamers en eetkamers tot slaapkamers en kantoorruimtes, en elk stuk straalt luxe en elegantie uit.

Formitalia heeft een reputatie opgebouwd voor het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van innovatieve productietechnieken. Elk stuk meubilair is met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, met aandacht voor detail en precisie.

Naast het produceren van meubels heeft Formitalia ook uitgebreid naar andere gebieden van interieurdesign, waaronder keukens. De samenwerking met Aston Martin voor de V888 Aston Martin-keuken is een voorbeeld van Formitalia'sstreven naar uitmuntendheid en het creëren van unieke en opvallende ontwerpen.

Met zijn focus op vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit heeft Formitalia een wereldwijde reputatie opgebouwd als een van de meest gewaardeerde merken in de luxesector. Het bedrijf blijft streven naar innovatie en ontwerpexcellentie, met als doel klanten te voorzien van uitzonderlijke meubels en interieurconcepten die voldoen aan de hoogste normen van esthetiek en functionaliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...