Cartier opent pop-up boetiek in Mykonos

In 2019 opende Cartier een pop-upwinkel in Nammos Village, gelegen aan het iconische Psarou-strand op het prachtige Griekse eiland Mykonos. De zomerse boetiek bood een selectie van Cartier'smeest iconische collecties, waaronder de Panthère de Cartier, de Love-collectie en de Santos de Cartier, en had een interieurontwerp geïnspireerd op de kleuren van het eiland, met witte muren en decoratieve elementen in levendige blauwe tinten.

Naast de verkoop van horloges en sieraden organiseerde Cartier diverse evenementen en activiteiten in de pop-upwinkel, waaronder privécocktailfeesten en exclusieve diners. Het was een unieke gelegenheid voor klanten om de luxe en verfijning van Cartier te ervaren in de adembenemende omgeving van Mykonos.

De tijdelijke Cartier pop-upwinkel in Mykonos was een succesvolle toevoeging aan de vele andere pop-upwinkels die het luxe merk door de jaren heen heeft geopend. Deze exclusieve boetieks, bedoeld om klanten een unieke en exclusieve winkelervaring te bieden in enkele van 'swerelds meest iconische locaties, zijn een kenmerk van Cartier'smerkbeleving.

Cartier, opgericht in 1847 in Parijs, is een van de meest gewaardeerde en gerespecteerde Maisons in de luxe-industrie en wereldwijd bekend om zijn sieradencreaties en horloges, parfums en uitzonderlijke accessoires. De nieuwe pop-upboetiek op Mykonos maakt deel uit van het Nammos Village-complex met boetieks van mono-merken van andere grote luxe merken, voornamelijk mode en horloges.

Een opvallend aspect van de Cartier pop-upwinkel in Mykonos was het gebruik van duurzame materialen in het ontwerp van de winkel. Cartier heeft zich gecommitteerd aan het implementeren van duurzame praktijken in hun bedrijfsvoering en productieprocessen, en dit was te zien in de materialen die werden gebruikt voor de winkel, zoals gerecyclede houten panelen, milieuvriendelijke verven en natuurlijke decoratieve elementen zoals gedroogde bloemen en planten.

Deze inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn is in lijn met de bredere trend in de luxe-industrie om meer aandacht te besteden aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het laat zien dat het mogelijk is om een luxueuze en exclusieve ervaring te bieden en tegelijkertijd verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van de bedrijfsvoering op het milieu.

Over Mykonos

Mykonos is een eiland in Griekenland, gelegen in de Egeïsche Zee en behorend tot de Cycladen. Het eiland is bekend om zijn bruisende nachtleven, pittoreske dorpjes, prachtige stranden en iconische windmolens. Het is een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld, waaronder veel beroemdheden en jetsetters.

Naast het toerisme is de economie van Mykonos gebaseerd op de visserij, landbouw en handel. Het eiland is ook bekend om zijn handwerk, waaronder aardewerk, borduurwerk en weefwerk. Mykonos heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid en heeft vele historische bezienswaardigheden, waaronder de windmolens, de oude haven en het Panagia Paraportiani-klooster.

Vanwege de populariteit van Mykonos als vakantiebestemming hebben veel bekende merken en luxe retailers pop-upwinkels geopend op het eiland, waaronder Cartier, die een tijdelijke boetiek heeft geopend in Nammos Village. Het eiland heeft ook een levendige kunstscène en herbergt jaarlijks verschillende culturele evenementen en festivals, waaronder het Mykonos Biënnale-kunstfestival.

Over Nammos Village Mykonos

Nammos Village is een exclusief winkel- en amusementscomplex op het eiland Mykonos in Griekenland, gelegen aan het prachtige Psarou Beach. Het dorp biedt bezoekers een unieke winkelervaring met een aantal luxe merken, waaronder Cartier, Louis Vuitton, Gucci en Dior, evenals restaurants en bars, en het beroemde Nammos Beach Club.

Nammos Village is opgericht in 2018 en is al snel een van de meest gewilde bestemmingen op Mykonos geworden. Het is ontworpen als een luxe winkel- en amusementscomplex dat een exclusieve ervaring biedt aan bezoekers die op zoek zijn naar hoogwaardige producten en diensten.

De winkels in Nammos Village zijn exclusieve boetieks van mono-merken en bieden een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires, horloges, sieraden en parfums van de meest gerenommeerde luxe merken ter wereld.

Het complex heeft ook een aantal restaurants en bars waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes, waaronder de bekroonde Nammos Restaurant, dat bekend staat om zijn verfijnde Griekse en Mediterrane gerechten.

De Nammos Beach Club is een ander hoogtepunt van het complex, een bekend strandfeest op Mykonos, waar gasten kunnen genieten van een mix van muziek, cocktails en een prachtig uitzicht op zee.

Al met al is Nammos Village een must-see bestemming voor iedereen die op zoek is naar luxe en exclusiviteit op het prachtige eiland Mykonos.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...