Vic Mensa brengt eerste album uit in 3 jaar - Victor - Tracklist en single stream

Na een periode van drie jaar heeft Vic Mensa, de talentvolle Amerikaanse rapper, zijn langverwachte terugkeer op muzikaal gebied gevierd met de release van zijn nieuwe album Victor . Het album wordt gekenmerkt door zijn persoonlijke benadering en een veelzijdig palet aan geluiden, dat zowel doorgewinterde fans als nieuwe luisteraars ongetwijfeld zal verrassen.

De muziekwereld heeft sinds zijn laatste project reikhalzend uitgekeken naar nieuw materiaal van Mensa. Hij staat bekend om zijn scherpe teksten en zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te integreren in zijn hiphoptracks. Met het nieuwe album Victor levert hij wederom een staaltje vakmanschap af waaruit zijn groei als kunstenaar blijkt.

Het album is een compacte maar krachtige verzameling van zes nummers die elk hun eigen unieke sfeer en boodschap dragen. Het bevat tracks zoals Town On The Hill en Dark Things , die eerder al uitkwamen als leadsingles en snel de aandacht trokken van fans en muziekcritici. De single Blue Eyes is tevens beschikbaar om te streamen, waarmee luisteraars een eerste glimp kunnen opvangen van de vernieuwde sound die Mensa met Victor brengt.

Vic Mensa neemt op dit album geen genoegen met het bewandelen van gebaande paden; hij experimenteert volop en voegt invloeden van uiteenlopende genres samen. Hij werkt samen met andere artiesten zoals Jesse Rutherford, Francis and the Lights en zelfs hiphoplegende Snoop Dogg, waardoor er een dynamisch en gevarieerd klanklandschap ontstaat.

Uit deze samenwerkingen en mix van stijlen spreekt een duidelijkheid en diepgang die je niet vaak tegenkomt in hedendaagse hiphopprojecten. Vic Mensa durft kwetsbaar en introspectief te zijn, terwijl hij ook commentaar geeft op maatschappelijke thema'sen persoonlijke ervaringen.

Voor de echte liefhebbers zijn er twee vinyl edities van Victor aangekondigd. Één daarvan is een speciale beperkte oplage op rood vinyl, wat het voor verzamelaars een bijzondere aanwinst zal maken.

Om alle fans de kans te geven het nieuwe werk te ervaren, biedt Vic Mensa zijn muziek aan via populaire streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music, en TIDAL. Het album en de singles zijn digitaal verkrijgbaar voor €11,99, en beloven een toegankelijke manier voor liefhebbers om in contact te komen met Mensa'snieuwste creaties.

Om de lancering van Victor kracht bij te zetten, organiseert Vic Mensa exclusieve showcases. Hij plant twee shows die innig met elkaar verbonden zijn en waarbij hij nieuw materiaal ten gehore zal brengen. Deze optredens zijn niet alleen live bij te wonen, maar worden ook wereldwijd via YouTube gestreamd. Fans kunnen zich verheugen op 30 juli 2021 voor de eerste show, gevolgd door de tweede een week later, voor een ervaring die zowel de visuele als de auditieve zintuigen prikkelt.

Sinds zijn debuutalbum in 2013 heeft Vic Mensa continu zijn plaats binnen de muziekwereld verstevigd. Hij heeft samengewerkt met grote namen en heeft een reputatie opgebouwd als een artiest die niet bang is om te vernieuwen en zijn grenzen te verleggen. Victor markeert dan ook niet alleen een terugkeer, maar tevens een evolutie in zijn artistieke uitdrukking.

Wanneer je naar Victor luistert, bereid je dan voor op een emotionele reis door een geslaagde mix van genres en een auditief landschap dat je niet snel elders zult ervaren. Mis ook zeker de exclusieve showcases niet, want alleen daarmee krijg je een unieke inkijk in de ziel van wat Vic Mensa na een lange periode van afwezigheid te bieden heeft. Zijn nieuwe album is niet alleen een viering van zijn eigen groei, maar ook een cadeau aan fans die hebben gewacht op de voortzetting van zijn muzikale reis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...