Robert More - de beheerder en CEO van de More Family Collection

Robert More is een naam die symbool staat voor luxe reizen en onberispelijke gastvrijheid in Zuid-Afrika. Als beheerder en CEO van de More Family Collection heeft hij onmiskenbaar bijgedragen aan de transformatie van de reiservaringen in dit prachtige land.

Bezield door een passie voor de natuur en luxe reizen, kwam More'sroeping vroeg in zijn leven. Geboren en getogen in Zuid-Afrika, kreeg hij de liefde voor de natuurlijke schoonheid van het land met de paplepel ingegoten door zijn ouders die in het wildreservaat van Sabi Sands werkten.

Diepgeworteld in de natuur en geïnspireerd door de majestueuze landschappen van zijn thuisland, begon More te dromen van een unieke visie. Hij streefde naar het creëren van een luxe ontsnapping waar liefhebbers van reizen zouden kunnen genieten van de wonderen van de Zuid-Afrikaanse wildernis zonder concessies te doen aan comfort en elegantie.

Die visie werd realiteit met de lancering van de More Family Collection, een portfolio van luxe lodges en hotels die niet alleen uitblinken in gastvrijheid, maar ook helpen bij het behouden van de adembenemende natuurlijke habitats van Zuid-Afrika.

Als beheerder van deze collectie houdt More toezicht op alle aspecten van het bedrijf. Hij zorgt ervoor dat elke lodge en elk hotel voldoet aan de hoogste normen van luxe en comfort, terwijl ze ook een positieve bijdrage leveren aan de plaatselijke gemeenschappen en het behoud van het milieu.

Het is More'sonwankelbare toewijding aan deze principes die de More Family Collection tot een toonaangevende naam in de luxe reisindustrie van Zuid-Afrika heeft gemaakt. Maar ondanks zijn zakelijke successen blijft More met beide benen op de grond. Hij behoudt zijn liefde voor de natuur en zet zich actief in voor de bescherming van de unieke flora en fauna in de regio.

In zijn streven naar uitmuntendheid heeft More niet alleen een wereldklasse collectie van luxe accommodaties gecreëerd, maar ook een nalatenschap van duurzaam toerisme en milieubeheer. Dit is een erfenis die de More Family Collection onderscheidt en die More trots draagt als hoeder van de natuurlijke schoonheid van Zuid-Afrika.

Dankzij More'svisie en leiderschap is de More Family Collection uitgegroeid tot een toonaangevende keuze voor luxe reizigers in Zuid-Afrika. Elk hotel en elke lodge biedt uitzonderlijke ervaringen, van weelderige accommodaties en gastronomische gerechten tot onvergetelijke safari-avonturen.

More'spassie voor het behoud van de Zuid-Afrikaanse wildernis is te zien in elke beslissing die hij neemt. Hij zet zich in voor het creëren van duurzame toeristische ervaringen die zowel luxueus als milieuvriendelijk zijn.

Robert More is meer dan alleen de CEO van de More Family Collection. Hij is ook een pionier, een visionair en een pleitbezorger voor ecotoerisme. Zijn passie voor luxe reizen en natuurbehoud heeft de manier waarop we naar luxe reizen kijken veranderd en zal nog vele jaren invloed hebben op de sector.

 

- Welke rol speelt Robert More in de More Family Collection? Robert More is de beheerder en CEO van de More Family Collection.
- Wat onderscheidt de More Family Collection van andere luxe reisorganisaties? De More Family Collection onderscheidt zich door een sterke toewijding aan zowel luxe als natuurbehoud.
- Waar is More'spassie voor de natuur ontstaan? More'sliefde voor de natuur werd gevoed door zijn opvoeding in Zuid-Afrika, waar zijn ouders in het wildreservaat van Sabi Sands werkten.
- Hoe draagt de More Family Collection bij aan de lokale gemeenschappen in Zuid-Afrika? De More Family Collection streeft naar het leveren van een positieve bijdrage aan de lokale gemeenschappen en het behoud van het milieu.
- Wat is het nalatenschap van Robert More? More'snalatenschap is de creatie van een wereldklasse collectie van luxe accommodaties en een toewijding aan duurzaam toerisme en milieubeheer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...