Kanye West onthult dat hij dit jaar meer dan 4 miljoen dollar aan Balenciaga heeft uitgegeven

Kanye West onthult dat hij dit jaar meer dan 4 miljoen dollar aan Balenciaga heeft uitgegeven

Het is geen verrassing dat Kanye West al lang fan is van Balenciaga. Vooral dit jaar is Ye erg uitgesproken vanwege zijn liefde voor Demna's nieuwe creatieve richting voor het merk, zo erg zelfs dat hij en zijn ex-vrouw Kim Kardashian nek in nek zijn geweest als het gaat om de grootste fans van het merk.

Hij ging onlangs naar zijn Instagram-verhaal om te onthullen dat hij dit jaar alleen al in de Balenciaga-winkel meer dan €4,1 miljoen heeft uitgegeven. Hij deelde de schermafbeelding van zijn klantprofiel op zijn verhaal, hij heeft tijdens zijn leven als klant bij Balenciaga in totaal €4.113.034 € uitgegeven. Het lijkt er echter op dat het grootste deel van dat aantal in de afgelopen 12 maanden is uitgegeven.

De schermafbeelding zag dat Ye tot nu toe €4.032.260 € heeft uitgegeven in 2022. Kijkend naar het aankoopoverzicht, laat de uitsplitsing zien dat Ye een groot deel van zijn uitgaven van €4 miljoen € aan confectiekleding voor dames heeft laten vallen. In het bijzonder besteedde hij €1.120.166 € aan RTW voor vrouwen alleen.

Het is duidelijk dat hij een grote fan is van het merk en die van Demna, want hij lanceerde onlangs zijn eigen YEEZY Gap-samenwerking, een visie die is ontworpen door Balenciaga.