Idris Elba speelt de hoofdrol in Netflix Spy Thriller Bang

Idris Elba speelt de hoofdrol in Netflix Spy Thriller Bang

Na verlenging van zijn meerjarige samenwerking met Netflix, Dark Horse Entertainment heeft een nieuwe door David Leitch geregisseerde spionagethrillerfilm aangekondigd, getiteld Bang! met Idris Elba in de hoofdrol. Leitch, wiens eerdere werk Bullet Train en Deadpool 2 omvat, zal de foto leiden op basis van de stripserie van Matt Kindt en Wilfredo Torres. De speelfilm, geschreven door Kindt en Zak Olkewicz, volgt een terroristische groep die probeert de apocalyps te baren met een hersenspoelende reeks romans.

Terwijl ze hun plannen in de praktijk brengen, wordt's werelds beste spion aangetikt om de kwaadaardige auteur achter het plan uit te roeien. Knal! wordt geproduceerd door Mike Richardson en Keith Goldberg voor Dark Horse, Leitch en Kelly McCormick voor 87 North en Elba. De film heeft nog geen releasedatum gekregen op Netflix.

Terwijl Dark Horse zijn samenwerking met Netflix uitbreidt, bevat hun productieslei ook een serie-aanpassing van Kindt's Mind MGMT, met Curtis Gwinn gepland voor uitvoerende productie. Eerdere Dark Horse-titels waren onder meer de Netflix-film Polar, met Mads Mikkelsen, en de Netflix-animatieserie Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles.

De streamer heeft voor het laatst de krachten gebundeld met de productie-afdruk in het derde seizoen van The Umbrella Academy, dat in de eerste vier weken in kaart werd gebracht in de Netflix Global Top 10 op tv in 91 landen, volgens Deadline. Elders heeft het Joker-vervolg met Joaquin Phoenix een officiële premièredatum van 2024 vastgesteld.