Annie Potts speelde in ongeloofelijk veel blockbusters

Als je een prachtige actrice bent zoals Annie Potts, op het scherm zijn, ongeacht het jaar of de generatie, komt gemakkelijk voor jou. Annie Potts speelde in 1984 in de eerste Ghostbusters-film; ze was er ook in de tweede in 1989, en ze werd ook gecast in Ghostbusters in 2016 en Ghostbusters: Afterlife in 2021. In al deze speelde ze de rol van de mooie Ghostbusters-receptioniste Janine Melnitz, en in elk ervan was ze prachtig als altijd.

Voorafgaand aan Ghostbusters maakte Annie Potts al naam en verdiende ze een Golden Globe-nominatie voor de avonturenkomediefilm Corvette Summer. Toch zou je haar kunnen herkennen als ze spreekt, aangezien zij degene was die het personage van Bo Beep uitte in alle Toy Story-animatiefilms waar ze deel van uitmaakte. Ze was ook in een aantal tv-programma s, waaronder Love & War, Any Day Now en de meest recente, Young Sheldon.

Hoe oud is Annie Potts? Annie Potts werd geboren op 28 oktober 1952. Het is verbazingwekkend om te denken dat Annie Potts 69 jaar oud is. Ze werd geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen, en mensen geboren onder dit sterrenbeeld staan bekend als eerlijk en ambitieus. Wat doet Annie Potts nu? Annie Potts doet nog steeds wat ze doet en waar ze het meest van houdt: acteren en unieke rollen spelen. Ze heeft onlangs haar rol als Bo Beep, Woody's romantische interesse, afgerond in de Toy Story-filmfranchise.

Op tv gaat ze verder met rollen in shows zoals die in de sitcom Young Sheldon. Ze is in het verleden gecast in vele andere bekende tv-shows, waaronder Boston Legal, NCIS New Orleans en Grey'sAnatomy. Annie Potts is ook bestuurslid van een particuliere onderwijsinstelling voor vrouwen. Ze is inderdaad een vrouw met veel talent en vele beroepen.

Annie Potts werd geboren in Nashville in Tennessee. Ze is Amerikaans. Hoe lang is Annie Potts? Annie Potts is 160 cm lang. Ze heeft haar gewicht altijd op ongeveer 115 pond of 52 kg gehouden. Annie Potts is drie keer getrouwd. Haar eerste huwelijk was met Steven Hartley van 1973 tot 1978. De tweede was met wijlen tv-acteur en producer Greg Antonacci. Ze waren 2 jaar getrouwd. Een jaar na haar scheiding trouwde Annie Potts met Scott Senechal. Het echtpaar was acht jaar samen tot hun scheiding in 1989.

Ten slotte trouwde Annie Potts met een andere producent en regisseur van een televisieshow in de persoon van James Hayman. Ze zijn tot op heden getrouwd gebleven. Annie Potts zou een nettowaarde hebben van ongeveer €12 miljoen. Annie Potts heeft drie zonen. Het zijn Scott Senechal, de oudste, gevolgd door James en Harry met haar huidige echtgenoot James.

Annie Potts opvallende rollen:

  • Ghostbusters (1984): Potts speelde de rol van Janine Melnitz, de eigenzinnige receptioniste van de Ghostbusters. Haar personage was een van de meest memorabele uit de film en ze verscheen ook in de sequel Ghostbusters II.

  • Designing Women (1986-1993): In deze populaire sitcom speelde Potts de rol van Mary Jo Shively, een interieurontwerpster uit Georgia. De serie werd zeven seizoenen lang uitgezonden en Potts werd genomineerd voor een Emmy Award voor haar prestaties.

  • Pretty in Pink (1986): Potts speelde de rol van Iona, de excentrieke eigenaar van een platenzaak. Haar personage was een van de belangrijkste rolmodellen voor het personage van Molly Ringwald in de film.

  • Toy Story-filmreeks (1995-2019): Potts verleende haar stem aan Bo Peep, het liefje van Woody in de animatiefilms Toy Story, Toy Story 2, Toy Story 4 en de televisieserie Buzz Lightyear of Star Command.

  • Love & War (1993-1995): In deze sitcom speelde Potts de rol van Dana Palladino, een sarcastische serveerster in een bar in New York City. Ze ontving twee Emmy-nominaties voor haar werk aan de serie.

  • GCB (2012): In deze korte sitcom speelde Potts de rol van Gigi Stopper, een rijke en dominante vrouw in Texas. Hoewel de serie slechts één seizoen duurde, werd Potts geprezen om haar prestaties.

  • Young Sheldon (2017-heden): In deze spin-off van de sitcom The Big Bang Theory speelt Potts de rol van Meemaw, de grootmoeder van de jonge Sheldon Cooper. Ze is een terugkerend personage in de serie.

Andere films en tv-series waarin Annie Potts heeft gespeeld zijn onder meer Ghostbusters II (1989), Jumpin' Jack Flash (1986), Texasville (1990), Any Day Now (1998-2002), Joan of Arcadia (2003-2005), Chicago Med (2017-heden) en meer.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...