Herfstrit in luxe - prestaties en innovatie met de nieuwe Rolls-Royce Ghost

De gloednieuwe, op maat gemaakte Rolls-Royce Ghost is het resultaat van zes jaar toewijding en vakmanschap door een team van luxe specialisten, ontwerpers, ingenieurs en ambachtslieden. Geïnspireerd door de Goodwood Ghost uit 2009, vertegenwoordigt deze nieuwste creatie de perfecte combinatie van stijl, kracht en innovatie die de Ghost tot de meest succesvolle auto in het portfolio van het merk maakt.

De nieuwe Ghost overtreft zijn voorgangers op het gebied van innovatie en technologie. Met vierwielaandrijving en -besturing biedt de auto een uitzonderlijke balans en dynamiek. Het baanbrekende Planar-ophangingssysteem zorgt voor extra wendbaarheid en rijcomfort. De iconische 6,7-liter V12 twin-turbomotor is strategisch achter de vooras geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling, terwijl de elektrische deuren het comfort van geassisteerd openen en sluiten bieden.

De nieuwe Ghost omarmt minimalisme en volgt het principe van 'Post Opulence', waarbij de nadruk ligt op efficiënte en subtiele eenvoud. Het tijdloze ontwerp wijst overdreven uiterlijk vertoon van rijkdom af, maar blijft trouw aan de iconische stijl van Rolls-Royce. De Pantheon Grill, verlicht van binnenuit, en de verlichte Fascia met de naam Ghost, omringd door meer dan 850 sterren, zorgen voor een onmiskenbare uitstraling van luxe.

De nieuwe Rolls-Royce Ghost is een meesterwerk van elegantie en kracht, geschikt voor een sfeervolle herfstrit. Het belichaamt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, waardoor het de ster van het moment is in het portfolio van het prestigieuze Britse merk.

Bij het betreden van de nieuwe Rolls-Royce Ghost wordt u verwelkomd in een luxueuze, serene omgeving. De zorgvuldig geselecteerde materialen en het vakmanschap stralen pure klasse uit. De met leder beklede stoelen, het houtfineer en de met de hand gestikte details creëren een interieur dat zowel comfortabel als verfijnd is. Het omgevingsgeluid wordt tot een minimum beperkt door de geavanceerde geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een rustige en ontspannen rijervaring.

De Ghost is uitgerust met de nieuwste technologieën om het rijden zo moeiteloos en plezierig mogelijk te maken. Het Head-Up Display-projecteert belangrijke informatie op de voorruit, zodat de bestuurder zijn ogen op de weg kan houden. Adaptive Cruise Control en Night Vision zorgen voor extra veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden. Het infotainmentsysteem met touchscreen is eenvoudig te bedienen en biedt toegang tot navigatie, multimedia en connectiviteitsopties voor een naadloze en intuïtieve rijervaring.

De nieuwe Rolls-Royce Ghost biedt een breed scala aan personalisatieopties, zodat elke eigenaar zijn of haar unieke stempel op de auto kan drukken. Van de keuze van de lakkleur en het interieurdesign tot de toevoeging van speciale accessoires en functies – de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit zorgt ervoor dat elke Ghost een one-of-a-kind meesterwerk is, afgestemd op de individuele smaak en voorkeuren van de eigenaar.

De nieuwe Rolls-Royce Ghost is de belichaming van luxe, prestaties en innovatie. Met zijn elegante ontwerp, indrukwekkende technologie en ongeëvenaarde personalisatieopties, biedt de Ghost een unieke en onvergetelijke rijervaring, ideaal voor een sfeervolle herfstrit.

De nieuwe Rolls-Royce Ghost bouwt voort op het rijke erfgoed van het merk, dat bekend staat om zijn compromisloze toewijding aan luxe en vakmanschap. Opgericht in 1904 door Charles Rolls en Henry Royce, heeft Rolls-Royce altijd gestreefd naar het creëren van de beste auto's ter wereld. Met modellen zoals de Silver Ghost, de Phantom en de Wraith, heeft het merk een indrukwekkende erfenis opgebouwd die de nieuwe Ghost voortzet.

Naast zijn luxe en prestaties is de nieuwe Rolls-Royce Ghost ook ontworpen met het milieu in gedachten. Het merk zet stappen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en werkt aan de ontwikkeling van alternatieve aandrijftechnologieën. Hoewel de Ghost nog steeds wordt aangedreven door een indrukwekkende V12-motor, is het mogelijk dat toekomstige versies van het model geëlektrificeerde aandrijflijnen zullen bevatten om aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijkere voertuigen te voldoen.

De Rolls-Royce Ghost blijft een symbool van prestige en succes. Met zijn onberispelijke ontwerp, uitmuntende prestaties en luxueuze afwerking, is de auto een favoriet onder beroemdheden, zakenmensen en royalty s. De nieuwe Ghost zet deze traditie voort en blijft een statussymbool voor degenen die streven naar het beste wat het leven te bieden heeft.

Met zijn combinatie van tijdloos ontwerp, geavanceerde technologie, compromisloze kwaliteit en een rijke geschiedenis, is de nieuwe Rolls-Royce Ghost de belichaming van luxe op wielen. Of u nu door schilderachtige herfstlandschappen rijdt of in stijl door de stad cruiset, de Ghost biedt een rijervaring die ongeëvenaard is in de wereld van luxe auto's.

  • Motor: De Rolls-Royce Ghost wordt aangedreven door een indrukwekkende 6,7-liter V12 twin-turbomotor, die kracht en verfijning combineert voor een uitzonderlijke rijervaring.

  • Gewichtsverdeling: De motor is strategisch geplaatst achter de vooras, wat resulteert in een ideale gewichtsverdeling en een betere balans tijdens het rijden.

  • Aandrijving en stuurinrichting: Alle vier de wielen van de Ghost zijn zowel aandrijving als sturen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde balans en dynamiek op de weg.

  • Planar-ophangingssysteem: De Ghost is uitgerust met 'swerelds eerste Planar-ophangingssysteem, dat zorgt voor een verbeterde wendbaarheid en soepelheid tijdens het rijden, door het minimaliseren van trillingen en het absorberen van oneffenheden in het wegdek.

  • Elektrische deuren: De Ghost beschikt over elektrische deuren die het comfort van geassisteerd openen en sluiten bieden, waardoor het in- en uitstappen gemakkelijker en aangenamer wordt.

  • Post Opulence designfilosofie: Het ontwerp van de Ghost volgt de 'Post Opulence' designfilosofie, die gericht is op minimalisme en efficiënte, delicate eenvoud, zonder afbreuk te doen aan de luxe en stijl die Rolls-Royce kenmerken.

  • Pantheon Grill: De iconische Pantheon Grill van de Ghost is verlicht van binnenuit, wat bijdraagt aan de elegante uitstraling van de auto en de herkenbaarheid van het merk versterkt.

  • Verlichte Fascia: Het interieur van de Ghost beschikt over een verlichte Fascia met de naam Ghost, omringd door meer dan 850 sterren, die de cabine een sfeer van verfijning en exclusiviteit geven.

  • Geavanceerde veiligheids- en rijassistentiesystemen: De Ghost is uitgerust met de nieuwste veiligheids- en rijassistentiesystemen, zoals adaptieve cruise control, nachtzicht, head-up display, en botsingswaarschuwingssystemen, om ervoor te zorgen dat bestuurders en passagiers beschermd zijn en kunnen genieten van een zorgeloze rijervaring.

  • Luxueuze materialen en afwerking: De Ghost maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen, zoals verfijnd leder, houtfineer en metalen afwerkingen, die zorgvuldig door ambachtslieden zijn samengesteld om een interieur te creëren dat zowel weelderig als comfortabel is.

  • Geavanceerd infotainmentsysteem: De Ghost is voorzien van een geavanceerd infotainmentsysteem, met een intuïtief touchscreen, navigatie, en connectiviteitsopties zoals Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto, zodat bestuurders en passagiers altijd verbonden en vermaakt blijven.

  • Geluidsisolatie: De Ghost maakt gebruik van geavanceerde geluidsisolatietechnieken en materialen om een rustige en serene rijervaring te bieden, waardoor het omgevingsgeluid tot een minimum wordt beperkt en passagiers kunnen genieten van een rustige omgeving.

  • Luchtvering: De Ghost is uitgerust met een adaptieve luchtvering die automatisch het rijcomfort en de stabiliteit aanpast aan de wegomstandigheden, zodat bestuurders en passagiers altijd een soepele en comfortabele rit ervaren.

  • Parkeerassistentie: De Ghost beschikt over geavanceerde parkeerassistentiesystemen, zoals parkeersensoren en een 360-graden camerasysteem, die het parkeren vergemakkelijken en de kans op schade aan de auto minimaliseren.

  • LED-verlichting: De Ghost is uitgerust met LED-koplampen en -achterlichten die zorgen voor een heldere en energiezuinige verlichting, terwijl ze bijdragen aan de verfijnde esthetiek van de auto.

  • Keyless entry en start/stop-systeem: De Ghost biedt keyless entry en een start/stop-systeem, waardoor het gemakkelijk en handig is om de auto te ontgrendelen, starten en rijden zonder de sleutel fysiek te hoeven gebruiken.

  • Elektrisch verstelbare stoelen: De Ghost beschikt over elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie, die het comfort van bestuurders en passagiers verhogen door het mogelijk te maken om de perfecte zitpositie te vinden en op te slaan voor toekomstig gebruik.

  • Klimaatregeling met meerdere zones: De Ghost is uitgerust met een klimaatregelingssysteem met meerdere zones, waardoor passagiers de temperatuur en ventilatie in hun deel van de auto afzonderlijk kunnen regelen, voor een aangename en gepersonaliseerde rijervaring.

  • Active Cruise Control: De Ghost beschikt over Active Cruise Control, waarmee de auto automatisch de snelheid en afstand tot de voorligger kan aanpassen, voor een meer ontspannen en veilige rijervaring op de snelweg.

  • Bespoke personalisatie-opties: Rolls-Royce staat bekend om zijn uitgebreide personalisatie-opties, en de Ghost is geen uitzondering. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan kleuren, materialen en afwerkingen, evenals unieke details zoals monogrammen en speciale stiksels, om hun Ghost echt uniek en op maat gemaakt te maken.

  • Nachtzichtassistentie: De Ghost is uitgerust met een nachtzichtassistentiesysteem dat infraroodtechnologie gebruikt om voetgangers, dieren en andere obstakels in het donker te detecteren, waardoor de veiligheid en het vertrouwen van de bestuurder tijdens nachtelijke ritten worden vergroot.

  • Actieve rolstabilisatie: De Ghost beschikt over een actief rolstabilisatiesysteem dat de carrosseriebeweging minimaliseert tijdens het rijden in bochten, waardoor een betere wegligging en een comfortabelere rijervaring worden geboden.

  • Head-up display: De Ghost is voorzien van een head-up display dat essentiële rijinformatie, zoals snelheid en navigatie-aanwijzingen, projecteert op de voorruit, waardoor de bestuurder zich beter op de weg kan concentreren.

  • Elektrisch bedienbaar zonnescherm: De Ghost is uitgerust met een elektrisch bedienbaar zonnescherm voor de achterruit, waardoor passagiers op de achterbank kunnen genieten van extra privacy en bescherming tegen de zon.

  • Geavanceerde rijhulpsystemen: De Ghost beschikt over geavanceerde rijhulpsystemen, zoals rijstrookassistentie, dodehoekdetectie en verkeersbordherkenning, die de veiligheid en het gemak tijdens het rijden verder verhogen.

  • Adaptieve koplampen: De Ghost is uitgerust met adaptieve koplampen die automatisch de lichtbundel aanpassen aan de rijsituatie, zoals bochten en tegenliggers, voor een betere zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden.

  • Automatische noodremassistentie: De Ghost is voorzien van een automatisch noodremsysteem dat bij een dreigende aanrijding automatisch de remmen activeert om de impact te verminderen of de aanrijding te voorkomen.

  • Soft-close deuren: De Ghost beschikt over soft-close deuren die automatisch en geruisloos sluiten, wat bijdraagt aan de algehele luxe en verfijning van de auto.

  • Premium audiosysteem: De Ghost is uitgerust met een hoogwaardig audiosysteem, met luidsprekers die zorgvuldig zijn geplaatst voor een optimale geluidskwaliteit, zodat passagiers kunnen genieten van hun favoriete muziek in kristalheldere kwaliteit.

  • Draadloos opladen: De Ghost is voorzien van een draadloos oplaadstation voor smartphones en andere compatibele apparaten, waardoor het gemakkelijk en handig is om apparaten op te laden zonder rommelige kabels.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...