Elektrische motorfietsen Empulse en Empulse R van Brammo

Elektrische motorfietsen Empulse en Empulse R van Brammo: beschikbaarheid en prijs. De Empulse en Empulse R hebben een bereik van 100 mijl en topsnelheid van 100 mph. Beide hebben een 10,2 kWh lithium-ionbatterij, all-time magneet AC-motor die 54 pk kan genereren en een versnellingsbak met 6 versnellingen.

De Empulse kan stadsmijlen bereiken van ongeveer 121 mijl en snelwegbereiken van 56 mijl. Het duurt 8 uur om ze volledig op te laden, voor het geval men de 3,5 uur snellaadoptie niet koopt.

De prijs van de Empulse R is €18.995 en de Empulse kost €16.995. De productie begint met de Empulse R, met een beperkte beschikbaarheid in juni 2012, en in volume tegen het derde kwartaal van 2012, terwijl de reguliere Empulse begin 2013 op de markt zal komen. De Empulse is de meest efficiënte elektrische fiets van vandaag en heeft een sterke concurrentie van de Zero S 2012.

Daarnaast biedt Brammo de mogelijkheid om de motorfietsen te kopen met behulp van een aantrekkelijk financieringsprogramma dat een financieringsperiode van 5 jaar biedt met een jaarlijks rentepercentage van 5,99% voor in aanmerking komende klanten. De Empulse en Empulse R hebben ook een garantie van 2 jaar voor de gehele motorfiets en 5 jaar voor de batterijen.

Brammo heeft ook aangekondigd dat de kopers van de Empulse en Empulse R kunnen profiteren van gratis opleidingen via het Brammo Riding School-programma om rijders te helpen hun vaardigheden op de motorfiets te verbeteren en meer vertrouwen te krijgen op de weg.

Met deze aankondiging heeft Brammo een indrukwekkende stap gezet in de richting van het creëren van een aantrekkelijk aanbod voor elektrische motorfietsen dat zowel betaalbaar als praktisch is, wat zeker de interesse zal wekken van degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier van rijden.

Over Brammo

Brammo is een Amerikaans bedrijf dat elektrische motorfietsen produceert en op de markt brengt. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is gevestigd in Ashland, Oregon. Brammo's missie is om de manier waarop mensen transport gebruiken te transformeren door schone, stille en efficiënte elektrische voertuigen te ontwikkelen en te produceren. Brammo heeft verschillende modellen geproduceerd, waaronder de Enertia, Empulse en de Brammo Engage, die gebruikt wordt in de raceklasse van de FIM ePower International Championship.

Het bedrijf is ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van een elektrische aandrijflijn voor het Brammo-modulaire platform voor voertuigen, dat gebruikt kan worden in verschillende toepassingen, zoals stadsauto's, lichte bedrijfsvoertuigen en ATV's. In 2015 werd Brammo overgenomen door Polaris Industries en de productie van hun motorfietsen werd stopgezet. De technologie en het intellectueel eigendom van Brammo werd overgenomen door Polaris en wordt nu gebruikt in hun eigen elektrische voertuigen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...