Novitec Torado indrukwekkende Aventador LP700-4 upgrade

De Duitse tuner Novitec Group, bekend om zijn specialisatie in het aanpassen van luxe automerken, heeft een indrukwekkende Aventador LP700-4 gecreëerd met behulp van hun divisie gewijd aan Lamborghini, Novitec Torado. Deze op maat gemaakte supercar is voorzien van diverse upgrades die zowel de prestaties als het uiterlijk verbeteren.

De getunede 6,5-liter V12-motor van de Aventador heeft een vermogenstoename gekregen tot 728 PS (718 pk) en 709 Nm, dankzij een ECU-upgrade en een sportuitlaatsysteem met actief elektronisch geluidsbeheer. Hierdoor kan de bestuurder het uitlaatgeluid naar wens aanpassen met een druk op de knop.

De auto is ook uitgerust met een in hoogte verstelbaar sportonderstel, ontwikkeld in samenwerking met KW Automotive. Als alternatief kunnen klanten kiezen voor een set sportveren die de rijhoogte met ongeveer 30 mm verlagen. De Aventador is verder voorzien van nieuwe 20-inch voor- en 21-inch achterwielen met bandenmaat 255/30 en 355/25.

De uiterlijke aanpassingen omvatten een koolstofvezel aerodynamica-kit, bestaande uit een tweedelige voorspoiler, unieke zijskirts, een nieuw ontworpen kofferdeksel met luchtkanalen, luchtafzuigers, een achterdiffusor en een verstelbare achtervleugel.

Het interieur is verrijkt met een scala aan opties, waaronder helder gecoate koolstofvezelcomponenten en op maat gemaakte lederen en Alcantara-oppervlakken. Hiermee biedt Novitec Torado klanten de mogelijkheid om hun Lamborghini Aventador LP700-4 verder te personaliseren en te genieten van een unieke rijervaring met verbeterde prestaties en stijl.

De op maat gemaakte Lamborghini Aventador LP700-4 van Novitec Torado is niet alleen indrukwekkend qua prestaties en uiterlijk, maar ook qua technologie en comfort. Klanten die kiezen voor deze aangepaste supercar zullen profiteren van geavanceerde technologieën, zoals een verbeterd navigatiesysteem, geïntegreerde multimedia-opties en geavanceerde rijhulpsystemen om de rijervaring nog aangenamer te maken.

Dankzij de samenwerking met KW Automotive heeft Novitec Torado de rijervaring nog verder geoptimaliseerd. Het verbeterde onderstel en de geoptimaliseerde vering zorgen voor een betere wegligging en wendbaarheid, wat resulteert in een nog dynamischer en plezieriger rijgedrag, zowel op de openbare weg als op het circuit.

Voor klanten die hun Lamborghini Aventador LP700-4 nog verder willen personaliseren, biedt Novitec Torado een breed scala aan kleuren en afwerkingen voor zowel het exterieur als het interieur. Hierdoor kunnen klanten hun droomauto'samenstellen, waarbij elk detail naar hun persoonlijke smaak en voorkeur wordt aangepast.

De aangepaste Lamborghini Aventador LP700-4 van Novitec Torado is een duidelijk voorbeeld van de toewijding en expertise van het bedrijf op het gebied van luxe auto-aanpassing. Deze op maat gemaakte supercar is een perfecte combinatie van verbluffende prestaties, geavanceerde technologie, en adembenemend design, waarmee de grenzen van wat mogelijk is met een luxe voertuig worden verlegd.

Bovendien kunnen klanten rekenen op uitstekende service en ondersteuning van Novitec Torado, met een team van deskundige technici die altijd klaarstaan om te helpen bij het onderhoud en de optimalisatie van de aangepaste Lamborghini Aventador LP700-4. Dit verzekert dat de auto altijd op zijn best presteert en er op zijn best uitziet.

De samenwerking tussen Novitec Torado en andere gerenommeerde merken, zoals KW Automotive en Alcantara, zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap in elk aspect van de aangepaste Lamborghini Aventador LP700-4. Dit maakt het een unieke en begeerlijke auto voor liefhebbers van high-performance supercars.

Samenvattend is de op maat gemaakte Lamborghini Aventador LP700-4 van Novitec Torado een indrukwekkend staaltje techniek en design, dat de ultieme rijervaring biedt voor de meest veeleisende automobilisten. Met zijn verhoogde vermogen, geoptimaliseerde onderstel en vering, en verfijnde interieurafwerking, is deze supercar een ultieme droom voor liefhebbers van luxe en prestaties.

 • Motor: Verbeterde 6,5-liter V12-motor
 • Vermogen: 728 PS (718 pk)
 • Koppel: 709 Nm
 • ECU-upgrade: Aangepaste motormanagementsoftware voor betere prestaties
 • Sportuitlaatsysteem: Inclusief actief elektronisch geluidsbeheer, aanpasbaar met een druk op de knop
 • Verstelbaar sportonderstel: Ontwikkeld in samenwerking met KW Automotive
 • Sportveren: Optioneel, verlaagt de rijhoogte met ongeveer 30 mm
 • Wielen: 20-inch voorwielen en 21-inch achterwielen
 • Banden: 255/30 voor en 355/25 achter
 • Koolstofvezel aero-kit: Tweedelige voorspoiler, unieke zijskirts, opnieuw ontworpen kofferdeksel met luchtkanalen, nieuwe luchtafzuigers, achterdiffusor en verstelbare achtervleugel
 • Interieur: Heldere gecoate koolstofvezelcomponenten, op maat gemaakt leer en Alcantara-oppervlakken
 • Geavanceerde technologieën: Verbeterd navigatiesysteem, geïntegreerde multimedia-opties en geavanceerde rijhulpsystemen
 • Exterieur- en interieurpersonalisatie: Uitgebreid scala aan kleuren en afwerkingen voor een volledig op maat gemaakt ontwerp
 • Geoptimaliseerde vering en onderstel: Verbeterde wegligging en wendbaarheid voor een dynamischer rijgedrag
   

Over Novitec Torado

Novitec Torado is een divisie van de Novitec Group, een gerenommeerde Duitse tuner die zich specialiseert in het aanpassen en verbeteren van luxe automerken. Novitec Group heeft verschillende divisies die zich elk richten op specifieke automerken. Terwijl Novitec Rosso zich richt op Ferrari, is Novitec Torado de tak die gespecialiseerd is in het aanpassen van Lamborghini-modellen.

Bij Novitec Torado draait alles om het verbeteren van de prestaties, esthetiek en rijervaring van Lamborghini s. De tuner biedt een breed scala aan aanpassingen en upgrades, waaronder motoroptimalisaties, uitlaatsystemen, aerodynamische componenten, wielontwerpen en interieuropties. Deze verbeteringen zijn bedoeld om de toch al indrukwekkende prestaties en het uiterlijk van Lamborghini-modellen naar een hoger niveau te tillen, met behoud van hun unieke karakter en stijl.

De aangeboden aanpassingen variëren van subtiele wijzigingen tot uitgebreide transformaties, afhankelijk van de wensen van de klant. Novitec Torado staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail en vakmanschap, en werkt samen met andere gerenommeerde merken en specialisten om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van hun upgrades en aanpassingen van de hoogste standaard is.

Enkele van de bekende projecten van Novitec Torado omvatten op maat gemaakte versies van de Lamborghini Aventador, Huracán en Urus. Elk project weerspiegelt de passie van Novitec Torado voor innovatie, technische expertise en het streven naar uitmuntendheid op het gebied van luxe autotuning.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...