Novitec brengt krachtige upgrade voor de McLaren 720S Spider

De McLaren 720S Spider staat al bekend als een van 'swerelds meest verbazingwekkende cabriolets, maar voor degenen die op zoek zijn naar nog meer vermogen en visuele upgrades, heeft Novitec het perfecte aftermarket-pakket ontwikkeld. Dit pakket tilt de prestaties van deze supercar naar een hoger niveau.

Novitec heeft de dubbele V8-turbomotor van de 720S Spider getuned om een indrukwekkende 806 pk (795 pk) en 878 Nm koppel te leveren. Dit is aanzienlijk meer dan de standaard 720 pk (710 pk) en 770 Nm koppel. De acceleratie van 0 naar 100 km/u duurt slechts 2,7 seconden, wat 0,2 seconden sneller is dan het standaardmodel. De topsnelheid is nu verhoogd naar 346 km/u, waardoor de auto net iets sneller is dan de fabrieksversie van de 720S.

Naast het verbeterde vermogen heeft Novitec ook enkele visuele upgrades toegevoegd aan de 720S Spider. Het model is voorzien van een op maat gemaakte voorspoiler met een voorblad en zijkleppen, die de vooraslift bij hoge snelheden verminderen. Daarnaast zijn er gesmede carbon inzetstukken voor de koplampen, gesmede koolstofbehuizingen voor de spiegels, nieuwe luchtinlaten aan de zijkanten, een aangepaste achtervleugel, een achterspoilerlip, het N-Largo-kofferdeksel, carbon wippanelen, een carbon diffuser en carbon zijpanelen voor de achterbumper.

De McLaren 720S Spider is ook uitgerust met een nieuwe set van zeven dubbelspaaks gesmede velgen van Vossen, met een afmeting van 20' aan de voorkant en 21' aan de achterkant. Er zijn 72 verschillende kleuropties voor de wielen, evenals keuzes voor een geborstelde of gepolijste afwerking. Als alternatief is er ook de MC1 gesmede lichtmetalen velgenset met vijf paar spaken.

Novitec heeft ook gezorgd voor een hoogwaardig uitlaatsysteem, dat niet alleen het geluid verbetert, maar ook de gasrespons optimaliseert. Het op maat gemaakte uitlaatsysteem wordt geleverd met twee 95 mm uitlaatpijpen, beschikbaar in gepolijst roestvrij staal of matzwart, met de keuze voor gecontroleerde uitlaatkleppen.

Voor het interieur biedt Novitec op maat gemaakte opties, waaronder prachtig leer, alcantara en carbon details, evenals een onbeperkte keuze aan kleuren. Klanten kunnen hun droominterieur samenstellen en personaliseren naar hun eigen smaak.

Met het Novitec-upgradepakket krijgt de McLaren 720S Spider niet alleen meer kracht, maar ook een nog indrukwekkendere uitstraling. Deze supercar wordt een unieke verschijning op de weg en trekt ongetwijfeld de aandacht van autoliefhebbers overal ter wereld.

Naast de verbeterde motorprestaties en de opvallende visuele upgrades, heeft Novitec ook aandacht besteed aan andere aspecten van de 720S Spider. Het chassis en de ophanging zijn verfijnd om de dynamische eigenschappen van de auto te verbeteren en een nog betere rijervaring te bieden.

Bovendien heeft Novitec ook gedacht aan de geluidsbeleving van de McLaren 720S Spider. Het uitlaatsysteem is zorgvuldig afgestemd om een diep en krachtig geluid te produceren dat de rauwe kracht van de motor benadrukt. Het is een symfonie van geluid die elke rit tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Het Novitec-upgradepakket biedt eigenaren van de McLaren 720S Spider de mogelijkheid om hun auto volledig te personaliseren. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan opties voor het interieur, waaronder hoogwaardige lederen bekleding, alcantara-details en op maat gemaakte carbon accenten. Met zoveel keuzemogelijkheden kunnen eigenaren hun auto echt laten aansluiten bij hun persoonlijke stijl en smaak.

Het is duidelijk dat Novitec met dit aftermarket-pakket een eersteklas upgrade biedt voor de McLaren 720S Spider. Het combineert verbluffende prestaties, opvallend design en de mogelijkheid van personalisatie, waardoor elke eigenaar het maximale uit deze supercar kan halen.

Met Novitec heeft de McLaren 720S Spider een nieuwe dimensie gekregen, waardoor het niet alleen een van 'swerelds meest verbazingwekkende cabriolets is, maar ook een echt meesterwerk op wielen. Voor degenen die streven naar meer vermogen, een unieke uitstraling en een ongeëvenaarde rijervaring, is dit Novitec-upgradepakket de perfecte keuze.

  • Motor: Dubbele V8-turbomotor
  • Motorafstemming: 806 pk (795 pk) en 878 Nm koppel
  • Standaardvermogen: 720 pk (710 pk) en 770 Nm koppel
  • Acceleratie 0-100 km/u: 2,7 seconden
  • Topsnelheid: 346 km/u
  • Voorspoiler: Op maat gemaakte voorspoiler met voorblad en zijkleppen om vooraslift bij hoge snelheden te verminderen
  • Koplampen: Gesmede carbon inzetstukken
  • Spiegels: Gesmede koolstofbehuizingen
  • Zijkanten: Nieuwe luchtinlaten
  • Achterzijde: Aangepaste achtervleugel, achterspoilerlip, N-Largo-kofferdeksel, carbon wippanelen, carbon diffuser en carbon zijpanelen voor de achterbumper
  • Velgen: Zeven dubbelspaaks gesmede velgen van Vossen (20' vooraan, 21' achteraan) met 72 kleuropties en keuze voor geborstelde of gepolijste afwerking. MC1 gesmede lichtmetalen velgenset is ook beschikbaar.
  • Uitlaatsysteem: Hoogwaardig uitlaatsysteem met twee 95 mm uitlaatpijpen, verkrijgbaar in gepolijst roestvrij staal of matzwart, met gecontroleerde uitlaatkleppen als optie.
  • Interieur: Op maat gemaakte opties zoals leer, alcantara, carbon details en uitgebreide kleuropties.


Over Novitec

Novitec is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogwaardige aftermarket-upgrades voor luxe auto's. Het bedrijf werd opgericht in 1989 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende tuners in de auto-industrie.

Novitec richt zich voornamelijk op het verbeteren van de prestaties, het uiterlijk en de aerodynamica van verschillende automerken, waaronder McLaren, Ferrari, Lamborghini, Maserati en Tesla. Ze bieden een breed scala aan upgrade-opties, variërend van motorafstemming en uitlaatsystemen tot aerodynamische bodykits, wielontwerpen en interieurpersonalisatie.

Wat Novitec onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Ze werken samen met ervaren ingenieurs en ontwerpers om innovatieve en geavanceerde producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, streven ze ernaar om de best mogelijke prestaties en esthetiek te leveren.

Naast hun technische expertise biedt Novitec ook uitstekende klantenservice. Ze werken nauw samen met klanten om aan hun specifieke behoeften en wensen te voldoen, en ze streven ernaar om een gepersonaliseerde en op maat gemaakte ervaring te bieden.

Novitec heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met talloze succesvolle projecten en opvallende creaties. Hun producten worden wereldwijd erkend en gewaardeerd door autoliefhebbers en eigenaren van luxe auto's.

Of het nu gaat om het maximaliseren van de prestaties, het verbeteren van de aerodynamica of het toevoegen van een uniek en persoonlijk tintje aan een auto, Novitec staat synoniem voor hoogwaardige tuning en aanpassingen. Ze blijven streven naar innovatie en excellentie, waardoor ze een gevestigde naam zijn geworden in de wereld van de automotive customization.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...