De sportieve Lexus RC F is onthuld

Lexus heeft de krachtige versie van de Lexus RC onthuld, slechts een paar dagen voor zijn officiële debuut dat zal plaatsvinden op de North American International Auto Show 2014 in Detroit.
Deze kleine supercar, genaamd de Lexus RC F, wordt geleverd met de krachtigste V8-motor ooit geproduceerd door Lexus, een 5.0L die 450 pk kan produceren. De RC F heeft ook bredere wielen en banden, een actieve achtervleugel, luchtscheppen, koelkanalen en veel carrosseriedelen van koolstofvezel om het gewicht van de auto een beetje te verminderen en ook om de aerodynamica van de auto te verbeteren.
De actieve achtervleugel wordt automatisch geactiveerd bij 80 km/u (50 mph) en trekt zich terug wanneer de snelheid daalt 40 km/u (25 mph). Het interieur van de auto heeft een aantal unieke kenmerken, vergeleken met de standaard RC, zoals sportieve wijzerplaten, een nieuw stuur, nieuwe stoelen, pedalen en verschillende sierdelen.
De middelste draaiknop past zich bijvoorbeeld automatisch aan de vier rijmodi van de auto aan. 

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...