De Lamborghini Urus kreeg een Big Performance Upgrade van Novitec

Novitec, het beroemde tuningbedrijf, heeft de Lamborghini Urus aangepakt en het vermogen en de prestaties van de SUV verbeterd. Het vermogen is gestegen van 736 pk/ 549 kW naar 771 pk/ 575 kW, terwijl het koppel ook toenam naar 1.032 Nm (761 lb-ft). De Urus kan nu de 100 km/u (62 mph) bereiken in slechts 3,3 seconden, wat indrukwekkend is voor een SUV. De topsnelheid is ook gestegen naar 310 km/u (193 mph). Novitec heeft de Urus ook een nieuwe uitstraling gegeven door koolstofvezelcomponenten te installeren en de bumpers opnieuw vorm te geven. De wielen zijn gemaakt door Vossen en verkrijgbaar in 72 kleuren. Het interieur heeft ook enkele upgrades gekregen met hoogwaardige materialen en aanpasbare kleuren.

Naast het vermogen en de prestatieverbeteringen heeft Novitec ook het uiterlijk van de Lamborghini Urus aangepast. Er is een widebody-conversie beschikbaar, evenals nieuwe koolstofvezelcomponenten, waaronder een restyling van de bumpers en een nieuwe diffuser met aangepaste uitlaatpijpen. De achterkant van de Urus heeft ook een nieuwe spoilerlip en sportieve dakspoiler gekregen.

De wielen van de Urus zijn gemaakt door Vossen en verkrijgbaar in 72 kleuren, met gladde, geborstelde of gepolijste oppervlakken. De wielen zijn 10,5 x 23 inch voor en 12 x 23 inch achter.

Het interieur van de Urus is ook aangepakt met hoogwaardige materialen en een breed scala aan kleurenopties. Novitec biedt op maat gemaakte interieur upgrades om aan de wensen van de klant te voldoen.

Naast de prestatie- en uiterlijke aanpassingen heeft Novitec ook enkele technische upgrades aangebracht aan de Lamborghini Urus. Dit omvat een verlaagd sportonderstel met instelbare vering, sportveren en -dempers. Het remvermogen is ook verbeterd met de toevoeging van high-performance remmen en nieuwe remklauwen.

Verder heeft Novitec de uitlaat van de Urus aangepast, met nieuwe sportuitlaatsystemen en uitlaatspruitstukken om de uitlaatgassen te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Klanten kunnen ook kiezen voor op maat gemaakte opties, zoals speciale verlichting, op maat gemaakte stoelen en aangepaste geluidsinstallaties.

Het is duidelijk dat Novitec zich richt op klanten die op zoek zijn naar een unieke, aangepaste ervaring met hun superauto's. Door technische en esthetische verbeteringen aan te bieden, stelt Novitec klanten in staat om hun Lamborghini Urus te personaliseren en te verbeteren tot een opvallende, krachtige en unieke SUV.

Novitec heeft de Lamborghini Urus omgetoverd tot een nog indrukwekkendere en krachtigere SUV, met verbeterde prestaties, een nieuw uiterlijk en hoogwaardige interieurupgrades.

Technische specificaties van de door Novitec aangepaste Lamborghini Urus:

 • Motor: 4.0-liter V8 twin-turbo
 • Vermogen: 771 pk / 575 kW (oorspronkelijk 736 pk / 549 kW)
 • Koppel: 1.032 Nm (761 lb-ft) (oorspronkelijk 850 Nm / 627 lb-ft)
 • Transmissie: 8-traps automatisch
 • Acceleratie 0-100 km/u (0-62 mph): 3,3 seconden (oorspronkelijk 3,6 seconden)
 • Topsnelheid: 310 km/u (193 mph) (oorspronkelijk 305 km/u / 190 mph)
 • Remmen: High-performance remmen met nieuwe remklauwen
 • Ophanging: Verlaagd sportonderstel met instelbare vering, sportveren en -dempers
 • Uitlaat: Sportuitlaatsystemen en uitlaatspruitstukken
 • Wielen: Vossen wielen, 10,5 x 23 inch voor en 12 x 23 inch achter
 • Banden: Pirelli P Zero
 • Brandstofverbruik: 14,1 L/100 km (16,7 mpg) (gecombineerd)


Let op: deze specificaties zijn gebaseerd op informatie van Novitec en kunnen verschillen van de fabrieksgegevens.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...