De gloednieuwe Vespa 946-scooter

Vespa — de definitie van stijl op twee kleine wielen. Elke scooter van dit gerenommeerde Italiaanse bedrijf ziet er zo stijlvol en verfijnd uit en hun nieuwste creatie, de prachtige Vespa 946, is gewoon weer een toevoeging aan de indrukwekkende geschiedenis van het bedrijf.
Het is zes jaar geleden dat het vorige model op de markt werd gebracht, en in al die tijd hebben ze dag en nacht gewerkt om "de best uitgeruste, gestileerde en technologisch geavanceerde Vespa ooit" te bedenken.
Elk onderdeel van de 946 wordt met de hand gemonteerd, van de eerste stiksels op de handgrepen tot de uiteindelijke poetsbeurt van de fiets.
Het ontwerp is eigenlijk geïnspireerd op de MP6, het eerste Vespa-prototype en waarschijnlijk's werelds meest erkende scooter, die in 1946 werd gelanceerd, vandaar de naam van de nieuwe scooter, 946.
De nieuwe Vespa wordt geleverd met veel aluminium elementen die perfect zijn gemengd met de Italiaanse styling, zoals het prachtige zadel dat wordt versterkt door een ingebouwde aluminium ondersteuning. De achterkant van de fiets schreeuwt gewoon art deco, terwijl de voorkant is voorzien van een moderne, maar verfijnde koplamp met volledige LED-technologie.
Vespa heeft aangekondigd dat ze de 946 in beperkte aantallen voor elk land zullen produceren en elk jaar zullen ze met een nieuwe kleur, accessoires en premium componenten voor deze scooter komen. De prijs voor een Vespa 946 begint vanaf €9.000.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...