De Aero E-Racer is een stijlvolle Italiaanse elektrische motorfiets

De Aero E-Racer is een opvallende, stijlvolle elektrische motorfiets die is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Aero Motorcycles, het Italiaanse motormagazine InMot, en andere vakmensen uit Italië, waaronder Tacita, het team achter de T-Race-motorfiets. Deze motorfiets is gebaseerd op de Tacita T-Race Diabolika en biedt de ideale combinatie van prestaties en stijl.

Het aluminium buisvormige frame en het elegante leren zadel met klassiek ruitpatroon en contrasterende stiksels geven de Aero E-Racer een unieke uitstraling. Blauwe led-verlichting aan de voorkant zorgt voor een extra accent. De kevlar en koolstofvezelbehuizing dragen ook bij aan het visuele aspect van deze motorfiets.

De elektrische asynchrone driefasige inductiemotor van de Aero E-Racer levert 34 pk, en wordt ondersteund door een 10,6 kWh-batterijpakket. De motorfiets beschikt ook over een versnellingsbak met vijf versnellingen, een schijfrem van 300 mm aan de voorkant en 19-inch wielen. In een stedelijke omgeving kan deze motorfiets tot 100 mijl afleggen met een volledig opgeladen batterij.

De Aero E-Racer heeft ook een redelijk snelle laadtijd. Van 20% tot volledig opgeladen is het in minder dan vier uur opgeladen. Dit maakt deze motorfiets zeer geschikt voor forenzend rijders die regelmatig korte ritten maken en hun batterij snel willen opladen.

De Aero E-Racer is een unieke en stijlvolle Italiaanse elektrische motorfiets met een goede prestaties en een snelle laadtijd. Het is een geweldige keuze voor rijders die op zoek zijn naar een stijlvolle, milieuvriendelijke en efficiënte manier van rijden.

Andere opvallende kenmerken van de Aero E-Racer zijn onder meer het gebruik van hoogwaardige materialen zoals kevlar en koolstofvezel, die niet alleen de esthetische aantrekkingskracht vergroten, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid en stabiliteit van de motorfiets. De motor beschikt ook over een regeneratief remsysteem, dat de batterij oplaadt tijdens het remmen, wat de efficiëntie verhoogt en de actieradius van de motorfiets vergroot.

Het dashboard van de Aero E-Racer is volledig digitaal en geeft de rijder belangrijke informatie, zoals snelheid, bereik, batterijniveau enzovoort. De motorfiets beschikt ook over een Bluetooth-verbinding, waarmee de rijder verbinding kan maken met de Aero Motorcycles-app en de instellingen van de motorfiets kan aanpassen.

Wat betreft de prijs, de Aero E-Racer is geprijsd op €38.000. Dit is misschien aan de hogere kant, maar het is een investering in een unieke, stijlvolle elektrische motorfiets die een geweldige rijervaring biedt en bijdraagt aan een schonere omgeving.

Al met al is de Aero E-Racer een opvallende Italiaanse elektrische motorfiets die prestaties en stijl combineert. Met hoogwaardige materialen en slimme technologieën biedt deze motorfiets een comfortabele, efficiënte en milieuvriendelijke manier van rijden.

Aero E-Racer

 • Motor: elektrische asynchrone driefasige inductiemotor
 • Vermogen: 34 pk
 • Batterij: Lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 10,6 kWh
 • Bereik: tot 100 mijl in een stedelijke omgeving
 • Laadtijd: minder dan 4 uur van 20% tot volledig opgeladen
 • Versnellingsbak: 5-versnellingsbak
 • Remmen: 300 mm schijfrem aan de voorkant
 • Vering: instelbare vering aan de voor- en achterkant
 • Wielen: 19-inch wielen
 • Frame: aluminium buisvormig frame met kevlar en koolstofvezelbehuizing
 • Dashboard: volledig digitaal dashboard met Bluetooth-connectiviteit
 • Gewicht: 205 kg


De Aero E-Racer is een opvallende, stijlvolle elektrische motorfiets die beschikt over een krachtige elektrische asynchrone driefasige inductiemotor. De motor heeft een vermogen van 34 pk en wordt ondersteund door een lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 10,6 kWh. Met een bereik tot 100 mijl in een stedelijke omgeving en een laadtijd van minder dan 4 uur van 20% tot volledig opgeladen, biedt deze motorfiets een efficiënte manier van rijden.

De Aero E-Racer beschikt ook over een 5-versnellingsbak, 300 mm schijfrem aan de voorkant, instelbare vering aan de voor- en achterkant, 19-inch wielen en een aluminium buisvormig frame met kevlar en koolstofvezelbehuizing. Het volledig digitale dashboard biedt belangrijke informatie, zoals snelheid, bereik, batterijniveau enzovoort, en beschikt over Bluetooth-connectiviteit om de instellingen van de motorfiets aan te passen.

Het gewicht van de Aero E-Racer is 205 kg, wat het een relatief lichtgewicht motorfiets maakt voor zijn grootte en prestaties.

De Aero E-Racer is een unieke, stijlvolle en efficiënte Italiaanse elektrische motorfiets die prestaties en stijl combineert. Het is een geweldige keuze voor rijders die op zoek zijn naar een comfortabele, efficiënte en milieuvriendelijke manier van rijden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...