Bentley onthult exclusieve Continental GT Speed-supercars geïnspireerd op Breitling Jets

Tijdens de Boeing Seafair Airshow in Seattle op 31 juli, zal Bentley een indrukwekkende première houden door zeven limited edition Bentley Continental GT Speed-supercars te onthullen. Elk van deze bijzondere modellen is geïnspireerd op een van de zeven opvallende Breitling Jets. Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen door Bentley'sspeciale divisie Mulliner, die de voertuigen heeft ontwikkeld als eerbetoon aan het Breitling Jet Team. Dit team zal gedurende de zomer optredens verzorgen in de Verenigde Staten en Canada tijdens een uitgebreide tour.

De exclusieve Bentley Continental GT Speed-modellen zijn opnieuw ontworpen om de unieke look van de Breitling Jets te weerspiegelen. Zo is de buitenkant uitgevoerd in een stijlvolle duo-tone combinatie van Hallmark en Onyx, aangevuld met opvallende gele accenten die overeenkomen met die van de jets. Dit kleurenthema is ook doorgevoerd in het interieur, waar de sportstoelen zijn voorzien van hetzelfde Breitling-geel.

Daarnaast is het koolstofvezel dashboard versierd met een afbeelding van de zeven Breitling Jets in hun Avenger-vluchtformatie, waarbij de specifieke jet die bij de betreffende auto hoort, wordt gemarkeerd. Elk van deze gelimiteerde sportwagens is individueel genummerd en komt overeen met een van de zeven Breitling Jets.

Mulliner heeft ook gezorgd voor een perfecte afstemming van de bekleding en stiksels met het kenmerkende Breitling-geel. Tevens zijn er diverse logo'sen afbeeldingen aangebracht om het unieke nummer van elke auto te benadrukken. Deze bijzondere samenwerking tussen Bentley en het Breitling Jet Team resulteert in een unieke collectie van exclusieve Continental GT Speed-supercars, die autoliefhebbers en fans van het Breitling Jet Team zeker zullen waarderen.

Deze limited edition Bentley Continental GT Speed-supercars, geïnspireerd op de Breitling Jets, bieden naast het exclusieve uiterlijk ook indrukwekkende prestaties. Ze zijn uitgerust met een krachtige W12-motor, die zorgt voor een adembenemende acceleratie en een indrukwekkende topsnelheid. Hiermee wordt de connectie tussen de kracht en snelheid van de Breitling Jets en de supercars verder versterkt.

De samenwerking tussen Bentley en het Breitling Jet Team is niet alleen een eerbetoon aan de luchtvaartwereld, maar benadrukt ook de toewijding van beide merken aan vakmanschap, precisie en uitzonderlijk design. Door de handen ineen te slaan, creëren Bentley en Breitling een ongeëvenaarde ervaring voor zowel autoliefhebbers als fans van luchtvaartshows.

Naast de auto's zal de samenwerking ook een reeks evenementen en speciale gelegenheden omvatten waar fans en liefhebbers van beide merken elkaar kunnen ontmoeten en genieten van deze unieke samenwerking. Hoewel de oplage van deze Continental GT Speed-supercars zeer beperkt is, zal de impact van deze samenwerking ongetwijfeld verder reiken dan de gelukkige eigenaars.

Hoewel er geen specifieke prijsinformatie beschikbaar is voor deze limited edition Bentley Continental GT Speed-supercars, kan men ervan uitgaan dat deze bijzondere voertuigen een flink prijskaartje zullen hebben. Gezien de exclusiviteit, het vakmanschap en de aandacht voor detail, zullen deze auto's ongetwijfeld een gewilde toevoeging zijn aan de collectie van elke autoliefhebber en een prachtig eerbetoon aan het Breitling Jet Team.

  • Bentley heeft zeven limited edition Continental GT Speed-supercars gepresenteerd, geïnspireerd op het Breitling Jet Team.
  • De auto's zijn handgemaakt door de speciale divisie Mulliner van het bedrijf en zijn individueel genummerd om overeen te komen met een van de zeven Breitling Jets.
  • Elk model is opnieuw ontworpen om de unieke uitstraling van de Breitling Jets weer te geven.
  • De buitenkant van de auto heeft een opvallende duo-tone mix van Hallmark en Onyx met gele highlights die overeenkomen met de Breitling Jets.
  • Het interieur heeft sportstoelen met accenten in hetzelfde Breitling-geel en verschillende logo'sen afbeeldingen die het nummer van elke auto benadrukken.
  • Het dashboard is voorzien van koolstofvezel en heeft een afbeelding van de zeven Breitling Jets in hun Avenger-vluchtformatie, waarbij ook de bijbehorende jet van de auto wordt gemarkeerd.
  • Mulliner heeft de huid en draad van het interieur afgestemd op het kenmerkende geel van Breitling.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...