Rolls-Royce presenteert sprankelende Neon Nights limited edition kleurencollectie

Vorig jaar op Pebble Beach lanceerde Rolls-Royce met succes de Pastel-collectie, die enorm populair bleek te zijn. Gezien dit succes en het uitdagende jaar dat iedereen heeft meegemaakt, heeft de Britse luxe autofabrikant besloten om een limited edition Neon Nights-kleurenpalet te introduceren, geïnspireerd door exotische planten en dieren. Klanten kunnen nu hun Rolls-Royce Dawn, Wraith en Cullinan Black Badge bestellen in drie opvallende neonkleuren, die ook in het interieur zijn verwerkt.

Deze super beperkte oplage was oorspronkelijk bedoeld voor fans van het merk in de Verenigde Staten. Rolls-Royce heeft echter besloten om wereldwijd slechts vier auto's per kleur aan te bieden. Deze op maat gemaakte tinten worden toegepast op de Black Badge-uitvoeringen van de Wraith, Dawn en Cullinan modellen.

De kleuren zijn geïnspireerd op de wonderen van de natuur, zoals een Australische groene boomkikker, een Hawaiiaanse boom bloem en een exotische vlinder. Klanten kunnen kiezen uit de volgende opties:

 • Wraith Black Badge in opvallend Lime Rock Green, geïnspireerd door de Australische groene boomkikker, met Scivaro Grey lederen interieur en Lime Rock Green-accenten.
   
 • Dawn Black Badge in schitterend Eagle Rock Red, geïnspireerd door de Hawaiiaanse boom bloem, met Selby Grey lederen interieur en Koi Red stiksels en biezen.
   
 • Cullinan Black Badge in prachtig Mirabeau Blue, geïnspireerd door de exotische vlinder, met Arctic White lederen interieur en Lime Rock Green-contrasten op het dashboard en de wielen.

Naast de exclusieve Neon Nights-kleurencollectie biedt Rolls-Royce ook andere op maat gemaakte mogelijkheden voor hun klanten. Dankzij het Bespoke-programma van het merk kunnen eigenaars hun voertuig aanpassen aan hun persoonlijke smaak en stijl, van de carrosseriekleur tot de kleinste details in het interieur. Enkele aanvullende opties die klanten kunnen overwegen zijn:

 • Luxe houtafwerkingen: Kies uit een breed scala aan hoogwaardige houtsoorten, zoals palissander, walnoot of ebbenhout, voor een stijlvol en verfijnd interieur.
   
 • Monogram-stiksels: Laat uw initialen of een uniek patroon in de hoofdsteunen of andere delen van het interieur borduren voor een extra persoonlijk tintje.
   
 • Sterrenhemel-plafond: Verander het plafond van uw Rolls-Royce in een adembenemende sterrenhemel met honderden verlichte vezeloptische lichtpunten.
   
 • Exclusieve lederen bekleding: Kies uit een uitgebreide selectie van eersteklas leersoorten en kleuren om uw interieur verder te personaliseren.

Het is belangrijk op te merken dat deze aanpassingsopties de kosten van het voertuig kunnen verhogen, afhankelijk van de gekozen specificaties. Het is altijd aan te raden om rechtstreeks contact op te nemen met een Rolls-Royce-dealer om gedetailleerde informatie te krijgen over de beschikbare opties en de kosten die daarmee gepaard gaan.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...