Rolls-Royce presenteert sprankelende Neon Nights limited edition kleurencollectie

In een wereld waar luxe en personalisatie hand in hand gaan, schrijft Rolls-Royce een nieuw hoofdstuk met de lancering van de Neon Nights limited edition kleurencollectie. Met deze sprankelende nieuwe kleuren brengt het merk een eerbetoon aan de natuur en haar levendige kleuren, die dienen als inspiratie voor deze exclusieve serie.

Rolls-Royce heeft altijd al een ware pionier geweest op het gebied van maatwerk en luxe. De Neon Nights-collectie is dan ook een natuurlijk vervolg op het succes van de Pastel-collectie, die tijdens Pebble Beach het jaar ervoor werd geïntroduceerd. In deze tijden, waarin mensen hunkeren naar positiviteit en een teken van hoop na een bijzonder uitdagend jaar, biedt Rolls-Royce een scala aan levendige kleuren die optimisme en vreugde uitstralen.

Ondanks dat deze collectie oorspronkelijk was voorbehouden aan de Amerikaanse markt, heeft Rolls-Royce besloten om de Neon Nights-kleuren wereldwijd beschikbaar te stellen. Echter, de exclusiviteit blijft behouden; er worden slechts vier auto's per kleur gemaakt. Dit maakt elk voertuig niet alleen uniek, maar ook zeer begeerd onder liefhebbers van het merk.

De drie modellen van Rolls-Royce - de Wraith, Dawn en Cullinan – krijgen elk hun eigen Black Badge-uitvoering in deze neonkleuren, wat de collectie nog exclusiever maakt. De natuurlijke schoonheid die deze kleuren belichamen is terug te vinden in zowel de buitenkant als de binnenkant van de auto’s. Zo is er de Wraith Black Badge in Lime Rock Green, een kleur zo levendig en energiek als de huid van een Australische groene boomkikker. Deze wordt gecomplementeerd door een Scivaro Grey lederen interieur, aangevuld met dynamische groene accenten.

Voor degenen die een voorkeur hebben voor warmere tinten, is er de Dawn Black Badge in Eagle Rock Red, die de rijke rode tonen van Hawaiiaanse bloemen weerspiegelt. Het wordt prachtig gecombineerd met een Selby Grey lederen interieur, dat subtiel wordt opgefleurd door Koi Red stiksels en details. En voor de ultieme touch van elegantie is er de Cullinan Black Badge in Mirabeau Blue, geïnspireerd door het kleurenpalet van een exotische vlinder, gepaard met een Arctic White lederen interieur en verfijnde groene contrasten.

Maar Rolls-Royce zou Rolls-Royce niet zijn als het daarbij bleef. Klanten kunnen verder hun hart ophalen met eindeloze mogelijkheden voor personalisatie via het Bespoke-programma. Of het nu gaat om houtafwerkingen van de fijnste kwaliteit, monogram-stiksels die een persoonlijk verhaal vertellen, of zelfs een sterrenhemel-plafond dat zorgt voor een magische ambiance; de opties zijn bijna onbegrensd.

Het toevoegen van monogram-stiksels of het kiezen uit een rijk palet van exclusieve leersoorten en kleuren maakt elke rit in een Rolls-Royce een verfijnde ervaring. Daarnaast zorgt het sterrenhemel-plafond ervoor dat je jezelf waant onder een nachtelijke sterrenhemel, terwijl je geniet van het comfort van je luxueuze rijsalon.

Natuurlijk moet men zich realiseren dat de prijs voor dit niveau van luxe en individualisatie aanzienlijk kan zijn. Geïnteresseerden in de Neon Nights-editie of andere gepersonaliseerde aanpassingen worden daarom geadviseerd contact op te nemen met een officiële Rolls-Royce dealer. Daar kunnen zij terecht voor advies en gedetailleerde informatie over alle mogelijke opties en de bijkomende kosten.

De introductie van de Neon Nights collectie laat zien dat Rolls-Royce onverminderd toegewijd is aan het leveren van buitengewone, op maat gemaakte luxe-ervaringen. Het is een viering van individualiteit en vakmanschap, die autoliefhebbers en connaisseurs van het fijnere werkelijk zal betoveren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...