Bandit9 Supermarine Motorcycle is een elegant ontwerp geïnspireerd door de onderwaterwereld

Bandit9, een in Saigon gevestigd motorfietsmerk onder leiding van Daryl Villanueva, staat bekend om zijn innovatieve, krachtige en elegant ogende motorfietsen. Na opvallende creaties zoals het L-Concept en de Odyssey, heeft Bandit9 nu zijn nieuwste model geïntroduceerd: de Supermarine Motorcycle.

Dit futuristisch ogende voertuig heeft een uniek ontwerp geïnspireerd door de onderwaterwereld. De carrosserie is gevormd naar het beeld van springende Mobula Rays, terwijl het frame doet denken aan een koraalrif. De Supermarine Motorcycle beschikt over een aantal indrukwekkende kenmerken, zoals een lichtgewicht en duurzaam 7075 aluminium chassis, gegoten aluminium lichtmetalen wielen en een aangepast LED-display.

Er zijn twee versies van de motorfiets beschikbaar: de Stealth Class en de Carbon Class. De Carbon Class is het luxere model en biedt onder andere een 6-versnellingsbak, titanium 2-in-2 uitlaten en 3 ft-lb koppel. Beide modellen combineren opvallend design met geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op het indrukwekkende portfolio van Bandit9.

De Supermarine Motorcycle van Bandit9 combineert niet alleen geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties, maar ook aandacht voor detail en vakmanschap. Elk aspect van de motorfiets is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om zowel visueel aantrekkelijk als functioneel te zijn.

De Stealth Class en de Carbon Class bieden beide een uitstekende rijervaring, met soepele en responsieve besturing die bestuurders vertrouwen en controle op de weg geeft. De motorfietsen zijn ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik.

Daarnaast zijn de Supermarine Motorcycle-modellen voorzien van een reeks moderne technologieën en functies om het rijcomfort en de veiligheid te verbeteren. Het aangepaste LED-display biedt rijders essentiële informatie over de snelheid, het toerental, de brandstofniveaus en meer, terwijl de krachtige schijfremmen zorgen voor uitstekende remprestaties in alle rijomstandigheden.

Bandit9'stoewijding aan het creëren van unieke, opvallende motorfietsen die zowel qua ontwerp als prestaties indruk maken, blijkt duidelijk uit de Supermarine Motorcycle. Met zijn op de onderwaterwereld geïnspireerde vormgeving, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze motorfiets een perfecte keuze voor liefhebbers van motorfietsen die op zoek zijn naar iets echt onderscheidends.

Twee varianten: de Stealth Class en de Carbon Class

Stealth Class:

  • Design: Geïnspireerd door springende Mobula Rays en koraalriffen
  • Frame: 7075 aluminium constructie, licht en duurzaam
  • Wielen: Gegoten aluminium lichtmetalen wielen
  • Display: Aangepast LED-display voor snelheid, toerental, brandstofniveaus, en meer
  • Remsysteem: Schijfremmen voor uitstekende remprestaties


Carbon Class:

  • Design: Geïnspireerd door springende Mobula Rays en koraalriffen
  • Frame: 7075 aluminium constructie, licht en duurzaam
  • Wielen: Gegoten aluminium lichtmetalen wielen
  • Display: Aangepast LED-display voor snelheid, toerental, brandstofniveaus, en meer
  • Remsysteem: Schijfremmen voor uitstekende remprestaties
  • Versnellingsbak: 6-versnellingsbak voor soepel schakelen en betere prestaties
  • Uitlaatsysteem: Titanium 2-in-2 uitlaten voor betere prestaties en een uniek geluid
  • Koppel: 3 ft-lb koppel voor indrukwekkende acceleratie


Beide modellen van de Supermarine Motorcycle zijn ontworpen met een focus op stijl, prestaties en technologische innovatie. Ze combineren het beste van moderne engineering en vakmanschap om een unieke en opvallende motorfietservaring te bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...