Y-40 Deep Joy - s Werelds diepste zwembad in Hotel Terme Millepini

Y-40 Deep Joy, gelegen in Hotel Terme Millepini in Padua, Italië, is een zwembad dat verre van gewoon is. Het overtreft zelfs de Nemo 33 in Brussel, België en staat bekend als 'swerelds diepste zwembad. Met een indrukwekkende diepte van 40 meter, wat overeenkomt met een gebouw van 12 verdiepingen, is het een adembenemende bestemming voor avonturiers en waterliefhebbers.

Ontworpen door Emanuele Boaretto, biedt Y-40 Deep Joy een unieke ervaring. Het zwembad bevat maar liefst 4300 m³ thermaal water, met een aangename temperatuur van 32-34°C, waardoor zwemmers kunnen genieten van een comfortabele duik. Voor degenen die niet willen zwemmen, is er een bijzondere attractie in de vorm van een transparante tunnel die onder water hangt. Vanuit deze tunnel kunnen toeschouwers genieten van een prachtig uitzicht op de onderwaterwereld.

Voor de actievere bezoekers biedt het zwembad een zonnedek op het dak, compleet met ligstoelen, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon. Er zijn ook verschillende activiteiten beschikbaar, zoals duiken, freediven, aquafitness, watsu (water shiatsu), hydro-kinesi-therapie en oefeningen voor zwangere vrouwen. Y-40 Deep Joy is geopend sinds juni van dit jaar en werd ingehuldigd door de beroemde Italiaanse freedivers Umberto Pelizzari en Enzo Maiorca, met freediver Ilaria Molinari die als zeemeermin gekleed ging om het spektakel compleet te maken.

Hotel Terme Millepini, gelegen in de regio Villa Duodo, biedt een prachtige accommodatie met 100 kamers die uitkijken over het betoverende landschap in de buurt van de stad Padua. Het hotel is omgeven door weelderige thermale baden, waardoor gasten kunnen genieten van ontspanning en wellness na een opwindende duikervaring in Y-40 Deep Joy.

Naast het opmerkelijke zwembad biedt Hotel Terme Millepini een scala aan andere faciliteiten en voorzieningen die gasten kunnen verwachten tijdens hun verblijf. Het hotel beschikt over 100 prachtige kamers die zijn ontworpen met oog voor comfort en stijl. Vanuit deze kamers kunnen gasten genieten van adembenemende uitzichten op het pittoreske landschap rondom Padua.

Het hotel is ideaal gelegen in de regio Villa Duodo, omringd door weelderige thermale baden. Gasten hebben de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de voordelen van de thermale wateren, die bekend staan om hun helende eigenschappen en het bevorderen van welzijn. Dit biedt een perfecte gelegenheid om tot rust te komen en te genieten van een ontspannen vakantie.

Voor degenen die op zoek zijn naar meer avontuurlijke activiteiten, biedt Hotel Terme Millepini een scala aan mogelijkheden. Gasten kunnen deelnemen aan duikexcursies en onder begeleiding de onderwaterwereld verkennen. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van aquafitness-sessies, waarbij het water zorgt voor een effectieve en verfrissende training. Daarnaast biedt het hotel hydro-kinesi-therapie, een vorm van therapie die gebruikmaakt van de therapeutische kracht van water om het lichaam te ontspannen en te revitaliseren.

Voor diegenen die zwanger zijn, biedt Hotel Terme Millepini speciale oefeningen en activiteiten die zijn aangepast aan de behoeften van zwangere vrouwen. Dit stelt hen in staat om op een veilige en comfortabele manier actief te blijven en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van water.

Het Y-40 Deep Joy-zwembad in Hotel Terme Millepini biedt niet alleen een unieke duikervaring, maar ook een omgeving van luxe en ontspanning. Gasten kunnen genieten van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft, waaronder de thermale baden, de prachtige kamers en het scala aan activiteiten. Het is de perfecte bestemming voor zowel avonturiers als liefhebbers van wellness en ontspanning.

Hotel Terme Millepini en het Y-40 Deep Joy-zwembad bieden een onvergetelijke ervaring in het hart van Italië. Of je nu op zoek bent naar opwinding, rust of een combinatie van beide, dit hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een memorabel verblijf. Het is een oase van luxe, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Padua, en biedt een unieke gelegenheid om te genieten van het beste wat deze regio te bieden heeft.

Of je nu een avonturier bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of gewoon wilt ontspannen en genieten van de schoonheid van het water, Y-40 Deep Joy biedt een onvergetelijke ervaring. Met zijn recorddiepte en indrukwekkende faciliteiten trekt dit unieke zwembad bezoekers van over de hele wereld aan die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde duikervaring.

  • Accommodatie: Het hotel beschikt over 100 prachtige kamers, elk ontworpen met comfort en stijl in gedachten. De kamers bieden een adembenemend uitzicht op het schilderachtige landschap rondom Padua en bieden een oase van rust en sereniteit.

  • Y-40 Deep Joy: Het hoogtepunt van Hotel Terme Millepini is het beroemde Y-40 Deep Joy-zwembad, 'swerelds diepste zwembad. Met een ongelooflijke diepte van 40 meter, wat gelijk is aan een gebouw van 12 verdiepingen, biedt dit zwembad een unieke duikervaring voor avontuurlijke gasten. Het water is gevuld met 4300 m³ thermaal water met een aangename temperatuur van 32-34°C, waardoor zwemmers kunnen genieten van een comfortabele en ontspannen duik. Daarnaast is er een transparante tunnel onder water die toeschouwers een prachtig uitzicht biedt op het onderwaterlandschap.

  • Thermale baden: Het hotel is omringd door weelderige thermale baden die bekend staan om hun helende eigenschappen en ontspannende effecten. Gasten kunnen genieten van de voordelen van het thermale water, dat zorgt voor ontspanning en welzijn.

  • Restaurants: Het hotel beschikt over meerdere restaurants waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Enkele van de restaurants zijn:

    • Restaurant Villa Duodo: Een verfijnd restaurant dat een scala aan gastronomische gerechten biedt, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Gasten kunnen genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten en internationale gerechten.

    • Ristorante Giotto: Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met traditionele Italiaanse gerechten, met een focus op verse en lokale ingrediënten. Gasten kunnen genieten van authentieke smaken in een gezellige en gastvrije sfeer.

    • Poolside Bar: Bij het zwembad kunnen gasten ontspannen en genieten van verfrissende drankjes en lichte snacks. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een duik in het Y-40 Deep Joy-zwembad.

  • Activiteiten: Hotel Terme Millepini biedt een scala aan activiteiten om gasten bezig te houden en te vermaken tijdens hun verblijf. Enkele van de aangeboden activiteiten zijn:

    • Duiken: Gasten kunnen deelnemen aan duikexcursies en onder begeleiding de onderwaterwereld verkennen. Het hotel biedt professionele instructeurs en de nodige uitrusting voor een veilige duikervaring.

    • Freediving: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in freediving, biedt het hotel mogelijkheden om deze spannende sport te beoefenen. Gasten kunnen hun adem inhouden en de diepten van het zwembad verkennen onder begeleiding van ervaren freedivers.

    • Aquafitness: Het hotel biedt aquafitness-sessies waarbij gasten kunnen deelnemen aan verfrissende en effectieve oefeningen in het water. Deze sessies bieden een leuke en actieve manier om fit te blijven tijdens het verblijf.

    • Hydro-kinesi-therapie: Gasten kunnen profiteren van hydro-kinesi-therapie, een vorm van therapie die gebruikmaakt van de therapeutische kracht van water om het lichaam te ontspannen en te revitaliseren. Deze behandelingen bieden verlichting en herstel.

  • Ligging: Hotel Terme Millepini is gelegen in de regio Villa Duodo, in de buurt van de stad Padua. De locatie biedt een prachtig landschap en een rustige omgeving, perfect voor ontspanning en het verkennen van de omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.