Eddy Merckx Cycles viert 70e verjaardag met limited edition EDDY 70 fietsen

Eddy Merckx, de onbetwiste legende van het wielrennen, viert zijn 70e verjaardag met een buitengewone uitgave van stalen racefietsen. Het gerenommeerde fietsproductiebedrijf Eddy Merckx Cycles heeft de EDDY 70 serie gelanceerd als een eerbetoon aan de ongeëvenaarde carrière van de wielerheld.

De EDDY 70 fietsen zijn veel meer dan alleen retro-ogende fietsen met een stalen frame. Ze vertegenwoordigen de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en ultramoderne technologie. Het frame is vervaardigd van Columbus XCr naadloze stalen buizen, zorgvuldig TIG-gelast om optimale sterkte en duurzaamheid te garanderen. Deze fietsen zijn versterkt met hoogwaardige Columbus-staallegeringen en ontworpen voor superieure prestaties op de weg.

Met de EDDY 70 fietsen geniet je van de sublieme ritkwaliteit en het comfort dat alleen stalen frames kunnen bieden, terwijl je profiteert van geavanceerde componenten en technologieën. De fietsen zijn uitgerust met een carbonvork voor optimale stuurprecisie en trillingsdemping. De Campagnolo Super Record-groep zorgt voor vlekkeloze schakelprestaties en een soepele overgang tussen versnellingen. De Eddy 70-signature Campy Bora Ultra 35-wielen bieden uitstekende aerodynamica en responsiviteit.

Elk exemplaar van de EDDY 70 serie is genummerd, waardoor het een waardevol en exclusief verzamelobject wordt. Deze limited edition racefietsen worden geleverd met een prijskaartje van ongeveer €14.000, wat de uitzonderlijke kwaliteit, het vakmanschap en de exclusiviteit van deze speciale uitgave weerspiegelt.

Met de lancering van de EDDY 70 stalen racefietsen zet Eddy Merckx Cycles de erfenis voort van de grootste wielrenner aller tijden. Deze fietsen zijn een eerbetoon aan zijn ongeëvenaarde prestaties en zijn passie voor het wielrennen. Ze belichamen de perfecte mix van traditie en innovatie, waardoor fietsliefhebbers kunnen genieten van een unieke rijervaring en kunnen deelnemen aan de rijke geschiedenis van het wielrennen.

  • Frame: Het frame van de EDDY 70 fietsen is gemaakt van hoogwaardige Columbus XCr naadloze stalen buizen. Deze buizen zijn zorgvuldig TIG-gelast om een optimale balans te bieden tussen sterkte, stijfheid en comfort. Het stalen frame zorgt voor een soepele en responsieve rit, met de nodige stijfheid om kracht over te brengen bij het trappen.

  • Componenten: De EDDY 70 fietsen zijn uitgerust met hoogwaardige componenten voor topprestaties. Ze worden geleverd met een carbonvork die trillingen dempt en nauwkeurig sturen mogelijk maakt. De Campagnolo Super Record-groep biedt nauwkeurige en snelle schakelprestaties, waardoor je altijd de juiste versnelling kunt kiezen. De Eddy 70-signature Campy Bora Ultra 35-wielen zorgen voor uitstekende aerodynamica en wendbaarheid, waardoor je moeiteloos door de wegen kunt manoeuvreren.

  • Ontwerp en afwerking: Elk exemplaar van de EDDY 70 serie is met zorg ontworpen en afgewerkt. Het heeft een tijdloos en elegant uiterlijk, met subtiele details en het kenmerkende Eddy Merckx-logo. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, zodat je kunt kiezen voor de look die het beste bij jouw stijl past.

  • Beperkte oplage: De EDDY 70 fietsen zijn een exclusieve en gelimiteerde uitgave ter ere van de 70e verjaardag van Eddy Merckx. Elk exemplaar is genummerd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit maakt de fietsen niet alleen een geweldige keuze voor liefhebbers van Eddy Merckx, maar ook voor verzamelaars van unieke en waardevolle stukken.

  • Prijs: De prijs van de EDDY 70 fietsen bedraagt ongeveer €14.000. Dit weerspiegelt de hoogwaardige materialen, het vakmanschap en de exclusiviteit van deze speciale uitgave.

Met de EDDY 70 stalen racefietsen biedt Eddy Merckx Cycles een eerbetoon aan de legendarische wielrenner en zijn onschatbare bijdrage aan de wielersport. Deze fietsen combineren klassieke esthetiek met geavanceerde technologie, waardoor ze geschikt zijn voor veeleisende fietsers die op zoek zijn naar prestaties en stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.