Très Chic Hasselt 2023 - een unieke beleving van luxe

Na een onvergetelijke 14e editie in 2022, waarbij de organisatoren, standhouders en bezoekers een ongeëvenaarde ervaring beleefden, is het Très Chic lifestyle event in Hasselt klaar om opnieuw de lat hoger te leggen. De volgende editie, gepland voor 24, 25 en 26 november 2023, belooft een 'XXL' ervaring te worden, volgens de organisatoren.

Het Très Chic event, dat zich richt op het creëren van een unieke beleving van luxe, heeft zichzelf gevestigd als een belangrijk evenement in de lifestyle kalender. De vorige editie verwelkomde maar liefst 14.000 bezoekers, die genoten van de sfeer, de live muziek en de kans om een breed scala aan luxeproducten te ervaren.

Het evenement biedt een platform voor meer dan 75 exposanten om hun luxeproducten te presenteren in prachtig ingerichte stands. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan producten en ervaringen, van topwijnen en exotische reizen tot exclusieve auto's en trendy kunst en mode. Daarnaast zijn er betoverende juwelen en uurwerken te bewonderen, evenals wellness-ervaringen voor thuis.

Het Très Chic event is meer dan alleen een tentoonstelling van luxeproducten. Het is een ervaring die alle zintuigen prikkelt, met een sfeervolle setting en verfijnde culinaire verwennerijen. Bezoekers kunnen genieten van doorlopende live muziek en culinair genieten in een van de restaurants op het evenement.

Het evenement vindt plaats in de Trixxo Arena in Hasselt, een locatie die ruimte biedt voor het grootschalige evenement. De openingstijden zijn op vrijdag 24 november van 17.00 tot 23.00 uur, op zaterdag 25 november 2023 van 13.00 tot 23.00 uur en op zondag 26 november 2023 van 11.00 tot 21.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar op uitnodiging of aan de kassa voor 15 euro.

Na tien succesvolle buiten edities en nu de vijfde indoor editie, blijft Très Chic zichzelf heruitvinden en groeien. Het evenement biedt een unieke kans om luxe te ervaren op een manier die zelden mogelijk is in het dagelijks leven. Met de belofte van een nog grotere en betere editie in 2023, is het Très Chic lifestyle event in Hasselt een evenement om in de gaten te houden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in luxe en verfijning, dit evenement staat bekend om zijn kwaliteit en luxe en trekt een breed scala aan bezoekers. Très Chic biedt een unieke ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Bezoekers kunnen zich laten onderdompelen in een wereld van luxe, variërend van topwijnen en exotische reizen tot exclusieve auto's, trendy kunst, mode, betoverende juwelen en schitterende horloges.

Het evenement is een uitgelezen kans voor liefhebbers van luxe om zich te laten verwennen in een sfeervolle setting. Naast het bewonderen van exclusieve bolides en het ontdekken van de nieuwste trends in kunst en mode, kunnen bezoekers ook genieten van culinaire verwennerijen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in wellness, biedt Très Chic ook mogelijkheden om te genieten van ultieme ontspanning en welzijn in huis.

Très Chic is niet alleen een evenement, het is een ervaring die luxe naar een hoger niveau tilt. Met zijn reputatie voor kwaliteit en luxe is dit evenement een niet te missen kans voor iedereen die zich wil onderdompelen in een wereld van verfijning en elegantie. Het Très Chic lifestyle event in Hasselt is dan ook meer dan alleen een evenement - het is een viering van luxe en verfijning. Of je nu een liefhebber bent van luxe goederen, op zoek bent naar de nieuwste trends in mode en kunst, of gewoon wilt genieten van een unieke ervaring, Très Chic biedt iets voor iedereen.

Très Chic praktisch

Het evenement 'Très Chic' vindt plaats in de Trixxo Arena in Hasselt, een uitstekende locatie die perfect geschikt is voor grootschalige evenementen. Deze arena, gelegen aan de Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, is gemakkelijk bereikbaar en biedt ruime parkeermogelijkheden voor bezoekers. Voor het parkeren betaal je slechts € 5, en als bestemmingsadres voor je gps kun je het beste 'Trichterheideweg' invoeren.

De openingstijden van het evenement zijn ruim opgezet om iedereen de kans te geven het te bezoeken. Op vrijdag 24 november is het evenement geopend van 17.00 tot 23.00 uur, op zaterdag 25 november 2023 van 13.00 tot 23.00 uur, en op zondag 26 november 2023 kun je er terecht van 11.00 tot 21.00 uur. Dit geeft bezoekers de flexibiliteit om te kiezen wanneer ze willen komen en hoe lang ze willen blijven.

Tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar op uitnodiging, maar je kunt ze ook aan de kassa kopen voor € 15. Een leuk extraatje is dat kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang hebben, wat het een ideaal uitje maakt voor gezinnen. Met deze praktische informatie in gedachten, is het eenvoudig om je bezoek aan dit spannende evenement te plannen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.