Exclusieve lingerie en sensualiteit in Amsterdam

In het hart van Amsterdam, waar de grachten zich als een spinnenweb door de stad slingeren, waar de geur van verse stroopwafels in de lucht hangt en de fietsen koning zijn, bevindt zich een unieke plek die de zintuigen prikkelt en de kracht van sensualiteit viert. Deze plek is Pleasurements, een huis van exclusiviteit en sensualiteit, een plek waar liefde en plezier worden gevierd.

Pleasurements is het geesteskind van Rebecca van der Wurff, een vrouw met een visie om de wereld van lingerie te veranderen. Ze gelooft dat een vrouw op haar mooist is wanneer ze zelfvertrouwen heeft, liefheeft en geniet. Met Pleasurements wil ze dit gevoel versterken. Ze wil dat vrouwen genieten en stralen van zelfvertrouwen. Wanneer een vrouw in de spiegel kijkt, ziet ze haar grootste liefde... Zichzelf.

Pleasurements is niet zomaar een lingeriewinkel. Het is een ervaring. Gevestigd in een klassiek, monumentaal pand in de meest authentieke winkelstraat van Amsterdam, de Prinsenstraat, is 'The House of Pleasurements' een buitengewoon exclusieve lingerieboetiek. De nieuwe locatie, slechts 100 meter verwijderd van de oude boetiek in de Herenstraat, ademt dezelfde intieme, luxueuze sfeer uit. De boetiek bevindt zich op de begane grond, de paskamers op de eerste verdieping, en er is zelfs een privé-boudoir voor winkelen op afspraak.

Bij Pleasurements werkt het hele team samen onder één dak. Rebecca en haar team hebben iets buitengewoons gecreëerd in de Prinsenstraat. Bezoekers worden warm ontvangen door de charmante dames van Pleasurements, die met plezier hun hoogwaardige service verlenen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke ervaring, biedt Pleasurements privé-shoppingafspraken aan. Een luxueus en ruim privé-boudoir wacht op u en zal 'helemaal van u zijn'. De uitstekende medewerkers kunnen uw privé-shoppingafspraak inplannen en u verwelkomen met een uitstekende kop koffie, een glas fijne wijn of bubbels. Speciale verzoeken en wensen kunnen van tevoren worden besproken, zodat het personeel goed voorbereid is op uw bezoek. En voel u vrij om uw geliefde of vriend(in) mee te nemen.

Pleasurements is meer dan alleen een winkel. Het is een viering van liefde en sensualiteit, een plek waar vrouwen worden aangemoedigd om hun sensualiteit volledig te omarmen en te genieten. Met Pleasurements is liefde niet blind. Liefde is alles wat er is.

Dus als u op zoek bent naar luxe lingerie, nachtkleding, ready-to-wear of andere sensuele accessoires, kom dan naar Pleasurements. Maar wees voorzichtig met wat u wenst... het is verslavend.

Contact

In de pittoreske Prinsenstraat, genesteld in het hart van Amsterdam, vindt u het huis van Pleasurements. Op nummer 17, in een prachtig monumentaal pand, verwelkomt Pleasurements u met open armen. Als u de stad bezoekt en op zoek bent naar nieuwe luxe lingerie, nachtkleding, ready-to-wear of andere sensuele accessoires, dan is dit de plek om naartoe te gaan.

Het team van Pleasurements staat zes dagen per week voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag. Ze openen hun deuren om 11.00 uur 'sochtends en blijven open tot 19.00 uur 'savonds, zodat u ruim de tijd heeft om de prachtige collecties te ontdekken en te passen. Houd er echter rekening mee dat ze op zondagen en feestdagen gesloten zijn.

Als u vragen heeft of een privé-shoppingafspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met Pleasurements via telefoon of e-mail. Het team is bereikbaar op +31208221110 en beantwoordt graag al uw vragen. Als u liever een e-mail stuurt, kunt u uw vragen of verzoeken sturen naar info@pleasurements.com.

Of u nu een inwoner van Amsterdam bent of de stad bezoekt, Pleasurements nodigt u uit om hun exclusieve lingerieboetiek te ontdekken en de wereld van luxe en sensualiteit te ervaren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.