Ervaar luxe op XXL Lifestyle Event Très Chic in Hasselt

Très Chic is een luxe lifestyle-evenement waar zorgvuldig geselecteerde standhouders een receptie op locatie organiseren voor hun beste klanten. Hierdoor ontstaat een groots evenement met tot 15.000 bezoekers uit de betere doelgroep.

Op 24, 25 en 26 november 2023 vindt Très Chic XXL plaats, een evenement waar luxe centraal staat. Instagram en andere online media tonen dagelijks nieuwe luxeproducten, maar bij Très Chic kunnen bezoekers deze producten daadwerkelijk ervaren. In een sfeervolle setting met live muziek en culinaire verwennerijen worden de zintuigen geprikkeld met luxueuze producten, zoals topwijnen, exotische reizen, exclusieve auto's, trendy kunst en mode, betoverende juwelen en uurwerken, en het ultieme genot van wellness in huis.

In 2023 kunnen bezoekers weer een unieke beleving verwachten met meer dan 75 exposanten, doorlopend live muziek en culinair genieten in één van de restaurants. Naast luxueuze auto's zijn er ook kunst, jacuzzi'sen juwelen te vinden.

Très Chic vindt plaats in de Trixxo Arena in Hasselt op de volgende tijden:

  • Vrijdag 24 november: 17:00-23:00
  • Zaterdag 25 november: 13:00-23:00
  • Zondag 26 november: 11:00-21:00


Tijdens dit luxueuze evenement kunnen bezoekers onder andere een gloednieuwe reeks van BMW en een Bentley uit de jaren '20 bewonderen. Bezoekers kunnen er genieten van een ongeziene sfeer, livemuziek en 28.000 glaasjes Laurent-Perrier. Ontdek de veelzijdigheid van luxe op Très Chic in Hasselt en laat je verrassen door de meest exclusieve producten die luxemerken te bieden hebben.

Très Chic biedt niet alleen een unieke kans om een breed scala aan luxeproducten en -diensten te ontdekken, maar ook om rechtstreeks contact te leggen met de exposanten. Dit maakt het evenement een ideale gelegenheid om de nieuwste trends te ontdekken, inspiratie op te doen en waardevolle connecties te leggen met experts en gelijkgestemden binnen de luxesector.

Op Très Chic kunnen bezoekers ook genieten van verschillende workshops, demonstraties en presentaties door gerenommeerde experts en merkambassadeurs. Zo kunnen ze diepgaande kennis opdoen over de producten, hun herkomst en de vakmanschap erachter.

Als je interesse hebt in luxe mode, zul je versteld staan van de prachtige modeshows met exclusieve kledingstukken en accessoires, gepresenteerd door toonaangevende modeontwerpers en modellen. Voor kunstliefhebbers zijn er boeiende kunstexposities met werken van opkomende en gevestigde kunstenaars.

De culinaire verwennerijen op Très Chic zijn een belevenis op zich, met heerlijke gerechten en hapjes die worden bereid door getalenteerde chefs en culinaire experts. Proef de meest verfijnde smaken en laat je verwennen door de gastronomische hoogstandjes die worden aangeboden.

Mis deze kans niet om je onder te dompelen in de wereld van luxe en verwennerij tijdens Très Chic XXL op 24, 25 en 26 november 2023. Het evenement belooft een onvergetelijke ervaring te bieden die je zeker zal inspireren en verrijken.

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste updates en aankondigingen over het evenement door Très Chic te volgen op social media en je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je geen enkel hoogtepunt zult missen. Reserveer je tickets tijdig om je plek te verzekeren op dit exclusieve luxe evenement en bereid je voor op een sensationele beleving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website